SMS neatsiuntė

Tai diskusija apie SMS neatsiuntė į Windows Mobile forumas, dalis operacinės sistemos kategorija, turiu problema, jei aptiktas WM5 SMS negalima išsiųsti, nebuvo gero ...

Ads by Google (išnyksta Registracija)
Reageren

Nuoroda Atgal Temos įrankiai Vaizdas
Įstojimo data: 2009 m. liepos 18
paterke is op de goede weg
Žinutės: 4
Naujosios valstybės
22 liepa 2009
Turiu problema atrado
Jei į WM5 SMS negalima išsiųsti, nebuvo gero apie ją pranešti. Dabar su WM6 išgirsti nieko daugiau, todėl aš visada galvoti SMS išsiuntimo o faktiškai perkelti į juodraščių.

Nors sprendimas?
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2006 m. lapkričio 8
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Žinutės: 486
Rašo Lekker mee
22 liepa 2009
Jūs paprastai tai Iššokantis langas su pranešimu, kad laiškas yra siunčiamas, kai paspaudžiate siųsti?
Bent jau mano, kad prietaisas buvo atveju. Asmeniškai aš rasiu tai erzina ir aš ją išjungėme.

Jums iš tiesų gali atrodyti sent items folder. Jeigu žinutė yra tai, kad išsiuntė.

Kita alternatyva galėtų būti pristatymo patvirtinimą galima perjungti.
Gausite pranešimą, kai gražus SMS buvo faktiškai pristatytas. Taigi, jei imtuvas turi galią, ir pranešimas buvo pristatyti vėliau, jūs gausite pranešimą vėliau. Privalumas yra tas, kad jūs žinote, kad pranešimas buvo gautas.

Vis dėlto priklauso nuo jūsų paslaugų teikėjo. T-Mobile palaiko bet kokiu atveju, bet ne KPN.
Mer kuuln plūduriuoti, 't wa los apgenėti.
Met citaat reageren
Nuo: 12 kovas 2005
chiman is op de goede weg
Žinutės: 114
Gerai vyksta
22 liepa 2009
Jūs tikriausiai jį išjungti savo PDA.

Per savo registrą galite pakeisti (perteklius).
Čia su paaiškinimais svetainė
Įjungti arba išjungti SMS žinutę (žinutės) pasiųstas pranešimas Bubble »Mano skaitmeninis gyvenimas

Taip pat kai kurie programinės įrangos programų.

Sėkmės
MDA Compact Aš - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Panašūs diskusijas

Aptarimas Autorius Forumas Komentarai Last Post
Pašto numatyta suspaudimo SMS teksto pranešimus Gonny Windows Mobile programos 3 Balandis 27, 2007 11:54
Nemokamos SMS siųsti nemokamai SMS žinutę su 1,0 Gonny Windows Mobile programos 5 Rugpjūtis 18, 2006 11:39
Išplėstinė SMS padaryti daugiau SMS Wouter Windows Mobile programos 4 6 kovas 2006 11:48
SMS Siųsk SMS žinutę su BT lengvai prijungti prie prietaiso ... .. crash nobacon Bluetooth 5 3 vasaris 2004 14:39

Etiketės
KPN, PDA, registro, Software, T-Mobile, vienetas

Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 nariai ir 1 svečiai)

Temos įrankiai
Vaizdas

Taisyklės pranešimų
Tavo neturi Pradėti naują diskusiją
Tavo neturi atsakyti į pranešimus
Tavo neturi Siuntimo priedai
Tavo neturi Redaguoti savo žinutes

vB kodas yra Į
Smileys yra Į
[IMG]kodas Į
HTML kodas Išėjimas
Trackback yra Į