Nes tai, pasak HP Olandija rugsėjo anksčiausiai pusę bus galima per eBay, kad aš ją įsigijote ir nuo daugiau nei vienos savaites naudoti.
Įsigijote brangaus įgyvendinti su 120 GB Hard Drive, 1.6 GHz procesorius, 2GB Ram ir 6 ląstelių baterija.
Ar 760 $ = mokama + $ 85 laivybos ir tvarkymas. Iš viso 846, = $
Converted apie 547, = euro. Deja, dar 115 EUR = PVM ir importo mokesčių. Viso 662, = euro.
Nr minilap riešutų bet ką OOOHHHH ission gražus.
Jis tikrai visą dydį klaviatūros ir ekrano yra super Sharp.
Nuimamas 6-cell battery lazdelės iš apačios ir todėl suteikia nedidelis nuolydis į klaviatūrą, kurią aš pats rasti labai malonu naudoti. Svoris ne mažas, tačiau tai nėra trūkumas man. Mini yra gerai su 1 ranka pakelti ir judėti. Manau idealus dydis, tinka puikiai daiktadėžė su automobilių, yra ne visai stalo baigti per susitikimus ir taip pat dėl valčių nėra sta-in-the-road.
Raidės yra mažas, labai mažas, tačiau kai kurių pakeitimų, kuriame galėtų prisitaikyti.
Trūkumas: Tai Vista ..............
Dabar jūs galite sakyti, kad naudos, bet manau, kad Vista yra didžiausias trūkumas Mini Pastaba.
Dabar aš ne su Vista, nes Aš atnaujinau savo darbalaukį laisvo laiko nebuvo išvežtos visi neigiami pranešimai apie compatibilliteitsproblemen tt Ir patirties turėjau mini my man per 2 dienas nuspręsti, ar Vista off nugriauti ir XP Pro įdėti ją.
Programa, mano nuomone, pernelyg sunki Via procesorius taip viskas yra gana lėtas. Internetinis puslapis reikalauja 100% CPU pajėgumų? Internetinis žaidimas (nardai) pateikia su kiekviena savo ruožtu 2 3 sekundės greičiau.
Tiesiog greitai failas paieškos ir patekti nėra ten filmas ir vaidinti tai tragedija.
Jei manote, kad Vista yra gerai programa, kuri lėtai, o ne tai tegul jis sėdi daugiausia dėl to, pereinant prie XP visai darbo. Apie svetainės Dabar visi HP tvarkykles Mini Atkreipkite dėmesį, nes aš nesu vienintelis, kuris rasti Vista nelaimė. Grįžkite į XP Pro ", taip pat nemokamai, jei turite XP Pro" diegimo diskas (kopija) įdiegti jau naudojamas ProductKey XP, tada prisijunkite telefonu ir suteikti ProductKey pakeitė Vista. gausite aktyvacijos kodą savo XP Pro.
XP Pro su įrengti mini pastaba siautėjo Roeland viską, kad jūs galite valdyti jam voorschoteld.
Dėl XP PRO turiu Mozilla įdiegtas ir VLC media player dėl patogumo naudoti.