זה דיון על TomTom 5 על Yakumo דלתא 300 בתוך TomTom Navigator למחשבי כף יד בפורום, חלק ניווט Windows Mobile קטגוריה, Garmin מספקת באתר שלה כי טמטם 5 אינו מתאים עבור Mio 300 Yakumo דלתא (הוא ...
Ads by Google (נעלמות לאחר רישום)![]() |
|
|
קישור חזרה | כלי פתיל | תצוגה |
|
פורסם במקור על ידי Dylan18
אופס .. מצטער
אז המפלגה היא לא בשבילי. זה הולך להשתנות? aparate כי תהיה תמיכה? |
|
פורסם במקור על ידי boy1975
Tomtom מספקת באתר שלה כי טמטם 5 אינו מתאים הדלתא Yakumo 300
מיו (פד עדיין אותו?) יהיה נתמך.האם מישהו עם ניסיון כלשהו או עצות כיצד להתקין טמטם 5 עדיין? הדלתא 300 יעשה טוב מאוד מתאים להיות בנוי על ידי אנטנת ה-GPS. |
|
פורסם במקור על ידי Michel_6
כאן ההחלטה שלי היא tomtom5 יעבוד באותה מידה על הדלתא Yakumo 300gps כמו Mitac Mio 168, TomTom פשוט לא תומך רשמית המוצר שלהם עבור ה-PDA בגלל חסר תוצאות הבדיקה.
בכל מקרה, הזמנתי את השדרוג. מישל |
|
פורסם במקור על ידי remcomo
אני x Yakumo PDA דלתא קנתה אותו משולבת עם SiRF Star III GPS Receiver (ערוץ 20). ניסיתי TT3 ו TT5, הראשון אתה מקבל את ההודעה "לא מכשיר GPS" תחת אנוור אין אות GPS שימושי. זה בדרך כלל לוקח 3 עד 10 דקות או יותר. מגיע גם בעת הניווט נתיב האות, TT סגורה. זו תהיה בעיה של Windows Mobile 2003 Second Edition, כי כל התקנת תוכנה סכסוך עושה. מי יכול לעזור לי כך TT עובד כראוי או אין נהג טוב של TT שבבים עבור SiRF Star III??
|
![]() |
|
||||
| דיון | מחבר | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Yakumo Yakumo דלתא או אלפא? | ipaqman | טלפון סלולרי אחר | 8 | 10 יוני 2007 04:53 |
| TomTom, דלתא Yakumo x לא | remcomo | TomTom Navigator למחשבי כף יד | 24 | 21 אוגוסט 2005 17:16 |
| דלתא Yakumo 300 GPS (או 168 מיליון) עם Wi-Fi | Harley Fatboy | WiFi | 11 | 16 אוקטובר 2004 00:01 |
| דלתא Yakumo 300 GPS. | Rumocool | טלפון סלולרי אחר | 13 | 12 אוגוסט 2004 12:45 |
| דלתא Yakumo 300 / Mio 168 | dedj | טלפון סלולרי אחר | 2 | 28 יולי 2004 22:32 |
| תוויות |
| ניסיון, מכמונות מהירות, אחריות, GPS, MyPal, חדש, מחשב כף יד, מושלמת, צרות, תוכנה, TomTom, חיבור, אתר אינטרנט, Windows Mobile |
ישנם 1 משתמשים פעילים צופה כרגע הדיון הזה (0 חברים ו 1 אורחים) |
|
| כלי פתיל | |
| תצוגה | |
|
|