זה דיון על אני רוצה QVGA או VGA? בתוך יישומי Windows Mobile בפורום, חלק בקטגוריה של Windows Mobile, ראיתי כמה נושאים בפורום הזה, אפילו כל מעופשים, אבל לאן אני יכול למצוא את זה אני ...
Ads by Google (נעלמות לאחר רישום)![]() |
|
|
קישור חזרה | כלי פתיל | תצוגה |
|
השתמשתי 1x Excel ... אבל לא הייתי עליז. אפילו על מסך 19 "של המחשב שלי יש לי בעיה. כל מה שאני עושה זה להתקשר, TT ואינטרנט עם הטלפון החכם שלי. אז בעצם, זה לא משתלם לשקול מכשיר עם VGA?
|
|
אם אתה רואה את האינטרנט שלך היא הרבה יותר חדות.
ברור כי iPAQ יש מסך 4 אינץ '. יש VGA לימינו באמת "לראות" אותך יותר על המסך. כאשר אתה Touch Diamond אלא גם מסך VGA כי המסך הוא רק 2.8 אינץ '(כמו לגעת משותף או סדרת TyTN) לראות אותך יותר. אין יותר מה לעשות וזה חדות, אבל אתה לא יכול לקרוא כי הוא קטן מדי. הנה השוואה בין השתיים: Mobile-review.com מקדימה של ה-PDA - Asus MyPal A730 (יש מסך בפירוט, בחלקו התחתון של הדף) או כאן http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html השוואה ... כאן סקירה: vs VGA (QVGA הדרן «של VGA) Pocket PC תמונה יפה חדות ... והנה מכוניות YazÄ lar ±: מה ההבדל בין מסכי VGA ו QVGA?: 100% Orijinal À ° A § Erik תמונות מדינה יפה (גם על ניווט) |
|
את השאלה הזאת, כל עונה עבור עצמו. אני חושב (W) מסך VGA על Touch HD הרבה יותר טוב מאשר במסך QVGA על Qtek 2020 או אני Vario לי.
השווה את זה עם רזולוציה נמוכה יותר על המחשב. המסך כבה שלך פעם ב 640 * 480 במצב. זה דומה לקמ"ר QVGA. שים את זה ולאחר מכן ב 1024 * 768 או 1280 * 1024 ולגלות את ההבדל. ![]() |
|
אני מבין את השאלה אני לא ממש.
שלך אל VGA. למה שמישהו לא רוצה VGA היא מעבר לי. תוכל למצוא את כל המידע של גודל דומה QVGA על מסך VGA להראות, רק זה יהיה כרוך הרבה חדות. אני חושב השאלה היא יותר: אתה צריך VGA, או QVGA היא מספיק טובה. הדעה שלי בעניין היא פשוטה: זה כבר מזמן לא טוב עם QVGA, ואם אתה לא דורש זאת עדיין עובד. אבל VGA ייתן לך בפירוט רב יותר וחדים יותר אם אתה דורש את זה, ואתה רואה את כל התוכניות צריך מדרגה גבוהה או נמוכה יותר. הצד השני של המטבע הוא מסך VGA עצמו דורש, כך למשל גם מגדילה את צריכת האנרגיה. WVGA רחב-VGA, כך היא 640x480 במקום 800x480, כגון HD Touch ו Xperia X1. שארפ VGA, אבל מסך רחב. |
![]() |
|
||||
| דיון | מחבר | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| [עור] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | יישומי Windows Mobile | 48 | 30 אפריל 2009 22:20 |
| רזולוציית מסך מ VGA ל QVGA ב WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 ספטמבר 2007 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | יישומי Windows Mobile | 2 | 25 יוני 2006 14:36 |
| Tomtom mobile 5.20 מתוך לשים: תמיכה QVGA | Wouter | TomTom Navigator למחשבי כף יד | 44 | 1 פבואר 2006 23:44 |
| QVGA או VGA? | patfee | יישומי Windows Mobile | 4 | 10 ינואר 2006 20:30 |
| תוויות |
| Asus, מחשב, יהלום, אינטרנט, iPAQ, MyPal, ניווט, מחשב כף יד, PIM, Qtek, מסך, החכם, הצמד, TomTom, הוריו, מה לעשות, Xperia |
ישנם 1 משתמשים פעילים צופה כרגע הדיון הזה (0 חברים ו 1 אורחים) |
|
| כלי פתיל | |
| תצוגה | |
|
|