אני רוצה QVGA או VGA?

זה דיון על אני רוצה QVGA או VGA? בתוך יישומי Windows Mobile בפורום, חלק בקטגוריה של Windows Mobile, ראיתי כמה נושאים בפורום הזה, אפילו כל מעופשים, אבל לאן אני יכול למצוא את זה אני ...

Ads by Google (נעלמות לאחר רישום)
Reageren

קישור חזרה כלי פתיל תצוגה
חבר מאז: 21 נובמבר 2008
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
ראיתי כמה נושאים בפורום הזה, אפילו כל מעופשים, אבל לאן אני יכול למצוא את זה אני עושה את ההבדל בין QVGA ו-VGA. האם זה עם TomTom, תמונות, וידאו?

דרישת שלום,
מרסל
אני מדבר גרמנית ... überhaupt רק מילה 1 (הרמן Finkers)
Met citaat reageren
חבר מאז: 8 אוגוסט 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
VGA נותן תמונה חדה יותר QVGA, בנוסף, יותר על המסך.
כי אתה לא תעשה את יישומי PIM (או חדות, אבל כבר אין), אבל בדפדפן, Word, Excel. יש שרידים, zoomed, מסך הכל יפה (על 214 iPAQ ממילא)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
השתמשתי 1x Excel ... אבל לא הייתי עליז. אפילו על מסך 19 "של המחשב שלי יש לי בעיה. כל מה שאני עושה זה להתקשר, TT ואינטרנט עם הטלפון החכם שלי. אז בעצם, זה לא משתלם לשקול מכשיר עם VGA?
Met citaat reageren
חבר מאז: 11 ינואר 2004
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
צור קהילה
12 ינואר 2009
מסך היום שלך היצרות יפה. שמתי לב עם X7510.
TK simlock בחינם V aka מד"א קומפקט היהלום השני. עכשיו אני E72
Met citaat reageren
חבר מאז: 8 אוגוסט 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
אם אתה רואה את האינטרנט שלך היא הרבה יותר חדות.
ברור כי iPAQ יש מסך 4 אינץ '. יש VGA לימינו באמת "לראות" אותך יותר על המסך.

כאשר אתה Touch Diamond אלא גם מסך VGA כי המסך הוא רק 2.8 אינץ '(כמו לגעת משותף או סדרת TyTN) לראות אותך יותר. אין יותר מה לעשות וזה חדות, אבל אתה לא יכול לקרוא כי הוא קטן מדי.
הנה השוואה בין השתיים:
Mobile-review.com מקדימה של ה-PDA - Asus MyPal A730
(יש מסך בפירוט, בחלקו התחתון של הדף)
או כאן
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
השוואה ...

כאן
סקירה: vs VGA (QVGA הדרן «של VGA) Pocket PC
תמונה יפה חדות ...

והנה
מכוניות YazÄ lar ±: מה ההבדל בין מסכי VGA ו QVGA?: 100% Orijinal À ° A § Erik
תמונות מדינה יפה (גם על ניווט)
Met citaat reageren
חבר מאז: 3 אוגוסט 2004
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz גורו
12 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Marcel1966 Bekijk bericht
השתמשתי 1x Excel ... אבל לא הייתי עליז. אפילו על מסך 19 "של המחשב שלי יש לי בעיה. כל מה שאני עושה זה להתקשר, TT ואינטרנט עם הטלפון החכם שלי. אז בעצם, זה לא משתלם לשקול מכשיר עם VGA?
את השאלה הזאת, כל עונה עבור עצמו. אני חושב (W) מסך VGA על Touch HD הרבה יותר טוב מאשר במסך QVGA על Qtek 2020 או אני Vario לי.

השווה את זה עם רזולוציה נמוכה יותר על המחשב. המסך כבה שלך פעם ב 640 * 480 במצב. זה דומה לקמ"ר QVGA. שים את זה ולאחר מכן ב 1024 * 768 או 1280 * 1024 ולגלות את ההבדל.

לפני שאתה התעללות, לבקר ולהאשים. פשוט ללכת קילומטר בנעליים שלי (ג) ג 'ו דרום
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי aevries Bekijk bericht
מסך היום שלך היצרות יפה. שמתי לב עם X7510.
הדבר הזה גדול כמו מסך 19 "שלי היא יפה טבעי ...
Met citaat reageren
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי huplahoi Bekijk bericht
אם אתה רואה את האינטרנט שלך היא הרבה יותר חדות.
ברור כי iPAQ יש מסך 4 אינץ '. יש VGA לימינו באמת "לראות" אותך יותר על המסך.

כאשר אתה Touch Diamond אלא גם מסך VGA כי המסך הוא רק 2.8 אינץ '(כמו לגעת משותף או סדרת TyTN) לראות אותך יותר. אין יותר מה לעשות וזה חדות, אבל אתה לא יכול לקרוא כי הוא קטן מדי.
הנה השוואה בין השתיים:
Mobile-review.com מקדימה של ה-PDA - Asus MyPal A730
(יש מסך בפירוט, בחלקו התחתון של הדף)
או כאן
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
השוואה ...

כאן
סקירה: vs VGA (QVGA הדרן «של VGA) Pocket PC
תמונה יפה חדות ...

והנה
מכוניות YazÄ lar ±: מה ההבדל בין מסכי VGA ו QVGA?: 100% Orijinal À ° A § Erik
תמונות מדינה יפה (גם על ניווט)
תודה רבה ... יש לי משהו לעשות!
Met citaat reageren
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Paddy31 Bekijk bericht
את השאלה הזאת, כל עונה עבור עצמו. אני חושב (W) מסך VGA על Touch HD הרבה יותר טוב מאשר במסך QVGA על Qtek 2020 או אני Vario לי.

השווה את זה עם רזולוציה נמוכה יותר על המחשב. המסך כבה שלך פעם ב 640 * 480 במצב. זה דומה לקמ"ר QVGA. שים את זה ולאחר מכן ב 1024 * 768 או 1280 * 1024 ולגלות את ההבדל.

תודה על ההסבר שלך, זה ברור לי (שם). אולי אני פשוט חייבת לנסות את זה עם מכשיר VGA 2.8 "
Met citaat reageren
חבר מאז: 22 דצמבר 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
מנחה
12 ינואר 2009
או ללכת צעד אחד קדימה עם WVGA.
Met citaat reageren
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי montfort Bekijk bericht
או ללכת צעד אחד קדימה עם WVGA.
ו Jip ושפה Janneke .... wasda?
Met citaat reageren
חבר מאז: 22 דצמבר 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
מנחה
12 ינואר 2009
בדיוק כפי Jip כמו QVGA.
VGA WVGA הוא רחב: 800 * 480
Met citaat reageren
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי montfort Bekijk bericht
בדיוק כפי Jip כמו QVGA.
VGA WVGA הוא רחב: 800 * 480
Whahaha

Maarre ... היה לי תקווה כל השנים האחרונות loterij אך אבוי! לא היה לי דרך עדיין שומע אדום ...

אבל יש מכשירים WVGA?
Met citaat reageren
חבר מאז: 5 ספטמבר 2005
holybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoon
צור קהילה
12 ינואר 2009
אני מבין את השאלה אני לא ממש.

שלך אל VGA. למה שמישהו לא רוצה VGA היא מעבר לי. תוכל למצוא את כל המידע של גודל דומה QVGA על מסך VGA להראות, רק זה יהיה כרוך הרבה חדות.

אני חושב השאלה היא יותר: אתה צריך VGA, או QVGA היא מספיק טובה.
הדעה שלי בעניין היא פשוטה: זה כבר מזמן לא טוב עם QVGA, ואם אתה לא דורש זאת עדיין עובד.
אבל VGA ייתן לך בפירוט רב יותר וחדים יותר אם אתה דורש את זה, ואתה רואה את כל התוכניות צריך מדרגה גבוהה או נמוכה יותר.

הצד השני של המטבע הוא מסך VGA עצמו דורש, כך למשל גם מגדילה את צריכת האנרגיה.

WVGA רחב-VGA, כך היא 640x480 במקום 800x480, כגון HD Touch ו Xperia X1. שארפ VGA, אבל מסך רחב.
Met citaat reageren
כותב lekker mee
12 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי holybear Bekijk bericht
אני מבין את השאלה אני לא ממש.

שלך אל VGA. למה שמישהו לא רוצה VGA היא מעבר לי. תוכל למצוא את כל המידע של גודל דומה QVGA על מסך VGA להראות, רק זה יהיה כרוך הרבה חדות.

אני חושב השאלה היא יותר: אתה צריך VGA, או QVGA היא מספיק טובה.
הדעה שלי בעניין היא פשוטה: זה כבר מזמן לא טוב עם QVGA, ואם אתה לא דורש זאת עדיין עובד.
אבל VGA ייתן לך בפירוט רב יותר וחדים יותר אם אתה דורש את זה, ואתה רואה את כל התוכניות צריך מדרגה גבוהה או נמוכה יותר.

הצד השני של המטבע הוא מסך VGA עצמו דורש, כך למשל גם מגדילה את צריכת האנרגיה.

WVGA רחב-VGA, כך היא 640x480 במקום 800x480, כגון HD Touch ו Xperia X1. שארפ VGA, אבל מסך רחב.
הכל הרבה יותר ברור לי. וכמו שאני בעבר דיווח ... אני רואה את זה שוב בהגרלה המדינה.
Met citaat reageren
Reageren

דיונים דומים

דיון מחבר פורום תגובות הודעה אחרונה
[עור] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion יישומי Windows Mobile 48 30 אפריל 2009 22:20
רזולוציית מסך מ VGA ל QVGA ב WM5 Nielex Windows Mobile 0 27 ספטמבר 2007 18:36
VGA / QVGA MisterMeJ יישומי Windows Mobile 2 25 יוני 2006 14:36
Tomtom mobile 5.20 מתוך לשים: תמיכה QVGA Wouter TomTom Navigator למחשבי כף יד 44 1 פבואר 2006 23:44
QVGA או VGA? patfee יישומי Windows Mobile 4 10 ינואר 2006 20:30

תוויות
Asus, מחשב, יהלום, אינטרנט, iPAQ, MyPal, ניווט, מחשב כף יד, PIM, Qtek, מסך, החכם, הצמד, TomTom, הוריו, מה לעשות, Xperia

ישנם 1 משתמשים פעילים צופה כרגע הדיון הזה (0 חברים ו 1 אורחים)

כלי פתיל
תצוגה

כללים הודעות
שלך בטח לא התחל דיון חדש
שלך בטח לא להגיב על הודעות
שלך בטח לא שליחת קבצים מצורפים
שלך בטח לא עריכת ההודעות שלך

vB Code הוא אל
סמיילים הם אל
[IMG]הקוד הוא אל
קוד HTML אל
Trackbacks הם אל