זה דיון על הבעיה עם קבצי ההתקנה מונית בתוך יישומי Windows Mobile בפורום, חלק את הקטגוריה Windows Mobile; Modbreak זה לא הכוונה של הפורום הזה נתן פתרונות באמצעות הדואר או הטלפון. זו הדרך ...
Ads by Google (נעלמות לאחר רישום)![]() |
|
|
קישור חזרה | כלי פתיל | תצוגה |
|
Cabfile נראה לך בתצוגת העץ, בחר, ואז להעתיק.
עכשיו אתה יכול לעשות שני דברים, לפתוח את החלון ActiveSync, ולחץ על כפתור עץ, או עץ רגיל, לגלול למטה עד שתמצא aparat ניידים. הדבקה המונית בתיקייה. פתח את Explorer במכשיר שלך, למצוא את המונית ב, לחץ אותו עד שהוא מתחיל להתקין. Thats it, לפחות, לי, מאז אני עסוק עם WM ![]() |
|
אני עכשיו יותר מ 12 שעות עושה ואני מקווה כי סוף סוף מישהו יותר לי ברור וברור להסביר איך אני יכול לעשות את זה הם היו צריכים.
תודה! |
|
כיצד App לפתוח את Windows Mobile HTC שלך - פשוט עזרה
כאן תוכלו למצוא משהו אחר כדי לקבוע מדיניות שלך. ואז תוכל להתקין. |
|
נסה את זה פשוט, gyrator פועל על HD לגעת שלי זה רק הגדרת הרישום אוניברסלי. ניתן גם לחפש ceregeditor, שבו יש לך את האפשרות לפתוח את זה באופן אוטומטי (באמצעות שלי).
כדי להיות בטוח, תמיד ליצור גיבוי. |
|
היי מרקו
CERegEditor זה נראה מעניין. אתה מתכוון לפעמים הבאות אפשרות? מערכת opperating או התקן, כותב כדי לחסום כל הרישום. כדי להשבית blocade, אנא השתמש בכלי מוטבע CeRegEditor, כלים-> הרישום נעילת. ואני צריך עוד דבר כדי לשנות Touch HD שלי לאחר מכן יהיה על עובד? |

![]() |
|
||||
| דיון | מחבר | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| CAB.files להתקין! | jspr | יישומי Windows Mobile | 18 | 18 אפריל 2009 22:33 |
| קבצי ה-CAB | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 אפריל 2008 11:56 |
| קבצי ה-CAB | hoogerhuis | יישומי Windows Mobile | 9 | 9 אוגוסט 2007 23:02 |
| קבצי ה-CAB | chevy-fan | HTC | 2 | 31 אוקטובר 2004 12:35 |
| התקן ה-CAB קבצים ישירות מהמחשב ל-PDA | speedme | יישומי Windows Mobile | 1 | 7 פבואר 2003 22:55 |
| תוויות |
| ActiveSync, Asus, מונית, במסגרת קומפקטית 3.5, יהלום, להוריד, google, HTC, לגעת HTC HD, דואר, נכשל, נייד, MyPal, חדש, Outlook, מחשב כף יד, הרישום, מסך, החכם, תוכנה, טלפון, יחידה, Vodafone, אתר אינטרנט, Windows Mobile |
ישנם 1 משתמשים פעילים צופה כרגע הדיון הזה (0 חברים ו 1 אורחים) |
|
| כלי פתיל | |
| תצוגה | |
|
|