הבעיה עם קבצי ההתקנה מונית

זה דיון על הבעיה עם קבצי ההתקנה מונית בתוך יישומי Windows Mobile בפורום, חלק את הקטגוריה Windows Mobile; Modbreak זה לא הכוונה של הפורום הזה נתן פתרונות באמצעות הדואר או הטלפון. זו הדרך ...

Ads by Google (נעלמות לאחר רישום)
Reageren

קישור חזרה כלי פתיל תצוגה
חבר מאז: 22 מרס 2004
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
מנחה
2 ינואר 2009
Modbreakזה לא הכוונה של הפורום הזה נתן פתרונות באמצעות הדואר או הטלפון. בדרך זו יש גם בעיה נוספת עולה מן דבר זה.
Met citaat reageren
חבר מאז: 16 מאי 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
גורו
2 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי postbus31 Bekijk bericht

Scheemder כי השכירות היא של חוכמה.
זה weezn wieshaid עקרון motn.
Binst מור מודיע רע יותר.
Scheemde, אוהב אותך כל כך? התפירה הביתית שלי.
Dou אל groetn הנק Wijngaard.
חיי Bie בכפרים
Navigon, פשוט ביותר.
Met citaat reageren
חבר מאז: 2 ינואר 2009
GuevaraNL is op de goede weg
משתמש חדש
2 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tankliner Bekijk bericht
שלח אותו דוא"ל כאן.
אפשרות הדואר פתוח.
פתאום אני רואה שאתה גר ליד.
שים כאן מספר שלך זה, ואני קאל לך.
ואז שמתי את הטלפון כי האש Tweel eev'n oet.
מה זה הילוך חלקה.
נעשה לשמוע ;-)
Met citaat reageren
משתמש חדש
2 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bulls-eye1 Bekijk bericht
Modbreakזה לא הכוונה של הפורום הזה נתן פתרונות באמצעות הדואר או הטלפון. בדרך זו יש גם בעיה נוספת עולה מן דבר זה.
אופס, ראיתי את זה מאוחר מדי. אבל בכל מקרה אני נפרסם את הפתרון כאן, כי אני מניח שאני לא לבד עם בעיה זו מעצבנת אני.

אז, כולם עדיין מוזמנים לתרום פתרונות לשמוע!
Met citaat reageren
חבר מאז: 28 ינואר 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
צור קהילה
2 ינואר 2009
Cabfile נראה לך בתצוגת העץ, בחר, ואז להעתיק.

עכשיו אתה יכול לעשות שני דברים, לפתוח את החלון ActiveSync, ולחץ על כפתור עץ, או עץ רגיל, לגלול למטה עד שתמצא aparat ניידים.

הדבקה המונית בתיקייה. פתח את Explorer במכשיר שלך, למצוא את המונית ב, לחץ אותו עד שהוא מתחיל להתקין.

Thats it, לפחות, לי, מאז אני עסוק עם WM
Met citaat reageren
חבר מאז: 16 מאי 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
גורו
2 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי postbus31 Bekijk bericht
Cabfile נראה לך בתצוגת העץ, בחר, ואז להעתיק.
עכשיו אתה יכול לעשות שני דברים, לפתוח את החלון ActiveSync, ולחץ על כפתור עץ, או עץ רגיל, לגלול למטה עד שתמצא aparat ניידים.
הדבקה המונית בתיקייה. פתח את Explorer במכשיר שלך, למצוא את המונית ב, לחץ אותו עד שהוא מתחיל להתקין.
Thats it, לפחות, לי, מאז אני עסוק עם WM
ההסבר שלי לא, ההסבר שלך לא עובד (אני כבר הצביע, אבל במלים אחרות), אין על מה לעבוד.
זה כל כך מוזר, יש לי, כמו שהיה לי קשר עם telefonsich, כי אני progje אותו על המכשיר שלי, את ASUS MyPal 632N עם WM5 כמו SDcard cabfile, בדרך שלי רק כדי לשים.
וכדי להתקין את זה פשוט.
האשכול יכול לומר אמן.
הוא מקבל אותו ללא כל אפשרות.
הסיבה? יש חיפוש.
אני אוהב את הרגע ב WM6, אשר prbobleem נמסר.
Programaa אומר שזה לא מאושר, ולאחר מכן השבור
לכן המשיך להיות.

אבל מודה לך על ההסבר, לצערי, לא.

ברכות מן Hoeve Woeste.
Navigon, פשוט ביותר.
Met citaat reageren
חבר מאז: 25 מרס 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
חבר לחיים
2 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי GuevaraNL Bekijk bericht
אני עכשיו יותר מ 12 שעות עושה ואני מקווה כי סוף סוף מישהו יותר לי ברור וברור להסביר איך אני יכול לעשות את זה הם היו צריכים.

תודה!
כיצד App לפתוח את Windows Mobile HTC שלך - פשוט עזרה

כאן תוכלו למצוא משהו אחר כדי לקבוע מדיניות שלך. ואז תוכל להתקין.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,כרטיס מסך 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
משתמש חדש
3 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי marco899 Bekijk bericht
כיצד App לפתוח את Windows Mobile HTC שלך - פשוט עזרה

כאן תוכלו למצוא משהו אחר כדי לקבוע מדיניות שלך. ואז תוכל להתקין.
כפי שיכולתם לקרוא, זה לא מסוף ספציפיים ואת Touch HD! גם לקבל בכתב כי בהחלט לא כל המכשירים פועלים (ראה תשובה של שם) ולכן אני מוצא את זה מסובך לתמרן עם משהו שם התוצאה היא לא בטוחה, ובמקרה הגרוע ביותר נחמד דברים של מאה הוא.

אני תוהה עכשיו מה הוא, או שזה משהו לעשות עם העובדה שאני מנגנון ICM קיבלו מנוי וודאפון (קנה 2Call) הייתכן כי היא נעולה? אתה יכול להיות נעולים באמצעות התוכנה, אבל זה שוב לוקח את פזטות הדרושים גירסת HD אני לא יכול למצוא.

אני עדיין מוצא שזה מוזר. חייב להיות משהו יותר אנשים החלים על Touch HD בחרת ו ICM גם מנוי או 3rdParty Gyrator andfere יש תוכנות הפועלות?

אני מקווה עדיין לוותר ועדיין פתרון עובד ...
Met citaat reageren
חבר מאז: 25 מרס 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
חבר לחיים
3 ינואר 2009
נסה את זה פשוט, gyrator פועל על HD לגעת שלי זה רק הגדרת הרישום אוניברסלי. ניתן גם לחפש ceregeditor, שבו יש לך את האפשרות לפתוח את זה באופן אוטומטי (באמצעות שלי).
כדי להיות בטוח, תמיד ליצור גיבוי.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,כרטיס מסך 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
משתמש חדש
3 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי marco899 Bekijk bericht
נסה את זה פשוט, gyrator פועל על HD לגעת שלי זה רק הגדרת הרישום אוניברסלי. ניתן גם לחפש ceregeditor, שבו יש לך את האפשרות לפתוח את זה באופן אוטומטי (באמצעות שלי).
כדי להיות בטוח, תמיד ליצור גיבוי.
היי מרקו

CERegEditor זה נראה מעניין. אתה מתכוון לפעמים הבאות אפשרות?

מערכת opperating או התקן, כותב כדי לחסום כל הרישום. כדי להשבית blocade, אנא השתמש בכלי מוטבע CeRegEditor, כלים-> הרישום נעילת.

ואני צריך עוד דבר כדי לשנות Touch HD שלי לאחר מכן יהיה על עובד?
Met citaat reageren
משתמש חדש
3 ינואר 2009
ציטוט:
פורסם במקור על ידי GuevaraNL Bekijk bericht
היי מרקו

CERegEditor זה נראה מעניין. אתה מתכוון לפעמים הבאות אפשרות?

מערכת opperating או התקן, כותב כדי לחסום כל הרישום. כדי להשבית blocade, אנא השתמש בכלי מוטבע CeRegEditor, כלים-> הרישום נעילת.

ואני צריך עוד דבר כדי לשנות Touch HD שלי לאחר מכן יהיה על עובד?

ובכן, סוף סוף לנהל את זה! היה הראשון ניסה CeRegEditor כפי שתואר לעיל, אלא גם כי זה לא היה. פתאום ראיתי את האור פעם חשבתי שזה יכול לשקר בבית ולינה בקתת! באותו לילה אני להסיר אותה והחליט להתקין שוב. מה הדבר הבא? התא שבו אתה משתמש כדי ולינה קבצי ה-CAB כדי להתקין, אבל אני תמיד חשבתי כי לחיצה על הקובץ מונית כי את תוכנית ההתקנה באופן אוטומטי להשתלט. לא כל כך!

ראשית, עליך לחץ בתא ולינה ומשם אתה יכול לבחור בה ברצונך להתקין את ה-CAB ומה ספרייה שאתה רוצה. Jeeminee, ואני כעת יותר מ -24 שעות ישבתי במשא ומתן כדי לשמור אותך עסוק שם ..

תודה לכולכם על המחשבה ועל החיפוש אחר פתרונות. עכשיו אני סוף סוף ליהנות מכל טוב של מה זה נותן לי יחידה!
Met citaat reageren
Reageren

דיונים דומים

דיון מחבר פורום תגובות הודעה אחרונה
CAB.files להתקין! jspr יישומי Windows Mobile 18 18 אפריל 2009 22:33
קבצי ה-CAB parahawk4000 HTC 1 5 אפריל 2008 11:56
קבצי ה-CAB hoogerhuis יישומי Windows Mobile 9 9 אוגוסט 2007 23:02
קבצי ה-CAB chevy-fan HTC 2 31 אוקטובר 2004 12:35
התקן ה-CAB קבצים ישירות מהמחשב ל-PDA speedme יישומי Windows Mobile 1 7 פבואר 2003 22:55

תוויות
ActiveSync, Asus, מונית, במסגרת קומפקטית 3.5, יהלום, להוריד, google, HTC, לגעת HTC HD, דואר, נכשל, נייד, MyPal, חדש, Outlook, מחשב כף יד, הרישום, מסך, החכם, תוכנה, טלפון, יחידה, Vodafone, אתר אינטרנט, Windows Mobile

ישנם 1 משתמשים פעילים צופה כרגע הדיון הזה (0 חברים ו 1 אורחים)

כלי פתיל
תצוגה

כללים הודעות
שלך בטח לא התחל דיון חדש
שלך בטח לא להגיב על הודעות
שלך בטח לא שליחת קבצים מצורפים
שלך בטח לא עריכת ההודעות שלך

vB Code הוא אל
סמיילים הם אל
[IMG]הקוד הוא אל
קוד HTML אל
Trackbacks הם אל