ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gazpacho
/ זוכר אותי אינסופית לעומת WM. דיון iPhone. 
|
הדאגה שלי היא לא כי הדרך ל-iPhone. להיפך, אני חושב שזה חשוב מאוד המסך היום. עכשיו יש לי Touch Pro כהתקן עסקים אני ממש מתגעגע סקירה של התפקיד שלי. לאחר מספר שבועות iPhone שמחתי שאני יכול לשלוח אותו בחזרה (יתרון של תוכנית ההלוואות).
אני חושב של iPhone הוא לא ממש מהפכני. למען האמת, שום דבר על להפעיל את Jornada של HP בשנת 2000. לא נראה חלקלק, אבל קונספטואלית אותו. ואז אני גם נורא שונא אחרת. אנחנו יכולים טכנית טוב יותר.
מצד שני אני רואה שאם לא פעולה מהירה של מיקרוסופט, HTC וסמסונג לעשות, אז אתה אחידות של הפלטפורמה שלך לגמרי אבוד. כיף לגיוון, אך תשובת knudde (Touch Flow plugins לא קיימת, וכי אומניה לא יכול, ואם הם כבר קיימים בהחלט תהיה שונה בכל אחד). וגם בטווח הארוך כי הורסת את הערך המוסף של מערכת הפעלה עבור הצרכן / העסק.
מיקרוסופט יכולה גם יותר טוב מהרבה בחינות. אני מסתכל על הממשק-Zune יהיה לראות שזה עובד ממש חלקלק, וחלק (וגם ב-Media Center-Xbox אני חושב). זה היה ממש כמו את עצמי רוצה ללכת, בתנאי סקירה כללית של הממשק הגרפי הנוכחי נשאר.
אני מאמין יותר שילוב טוב יותר את עצמם ואת האינטליגנציה. אני מסתכל על המכונית הממוצע ניווט ו-HTC המסכים היום, אז יש דברים קטנים, כמו התנהגות אחרים תפקודית במהלך שיחות, מנווט ו נח. כלים כגון
Xobni לעשות זאת עבור Outlook ו להיט גדול מאוד. נוסע לראות אם תדירות Xobni תקשורת להוביל את משם כי הבחירה הדברים הם כפי חכם (למשל ב -95% של התקשורת שלך, אבל ללכת 10 כתובות ספציפיות). זו העבודה שלך GUI חכם ושומר אותו. אם יש משהו שאני אוהבת אותם יותר זמן בסביבה שלי. אבל זה יהיה את הגירסה של 2100
יאפ