ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gazpacho
/ אני זוכר אינסופית מול WM. iPhoneדיונים. 
|
הדאגה שלי היא לא כי
iPhoneסייד ללכת. להיפך, אני חושב שזה מאוד חשוב מסך היום. יש לי מכשיר עסקי Pro מגע ואני באמת מתגעגע לאור התפקיד שלי. לאחר מספר שבועות
iPhone אני שמח שאני יכול לשלוח אותו בחזרה (היתרון של תוכנית ההלוואות).
באופן אישי אני חושב
iPhone לא מהפכני באמת. למען האמת, כלום על HP Jornada רץ בשנת 2000. לא נראה חלקלק, אבל קונספטואלית זהים. כאשר אני שנאתי אפילו אחד דרך אגב. אנחנו יכולים טכנית יותר.
מצד שני, אני רואה שאם לא פעולה מהירה של מיקרוסופט,
HTC ו -
סמסונג לעשות, לגרום לך פלטפורמה אחידה שלך לגמרי לאיבוד. כיף לגיוון, אבל Knudde מפתח (מגע plugins תזרים אינם קיימים, וכי
אומניה לא יכול, וגם אם זה היה אחרת בוודאי גם יחד). לטווח ארוך הורס את הערך המוסף של מערכת הפעלה עבור הצרכן / העסק.
מיקרוסופט יכולה גם טוב יותר מבחינות רבות. אני מסתכל על ממשק Zune, אז זה נראה חלקלק עובד באמת בצורה חלקה (גם על Xbox Media Center ואני מאמין). זה היה ממש כמוני רוצה ללכת, סיפקה סקירה של GUI הנוכחי נשאר.
אני אישית מאמין יותר אינטגרציה טובה יותר אינטליגנציה. אני מסתכל על מערכת ניווט ברכב לבין הממוצע הנוכחי
HTC המסכים, ואז לשבת שם דברים קטנים, כמו התנהגות תפקודית אחרות במהלך שיחה, ניווט ו נח. כלים כמו
Xobni לעשות את זה עבור Outlook ו להיט גדול מאוד. נוסע לראות אם תדירות Xobni התקשורת להוביל מסיק כי ישנם דברים מסוימים חכמים לבחירה (למשל על ידי 95% של התקשורת שלך, אבל ב 10 כתובות ספציפיות ללכת). זה עושה אותך חכם יותר GUI ושומר את תפקידו. אם יש משהו שאני אוהבת אותם יותר זמן בשטח שלי. אבל את הגירסה של 2100 או להיות
חתך עמוק