כי אלה בהולנד פי HP הולנד בבית המוקדם אמצע ספטמבר יהיה זמין דרך eBay כי רכשתי אותו ומאז שבוע אחד או יותר של שימוש.
האם יישום יקר יותר לרכוש עם 120 GB כונן קשיח, מעבד 1.6 GHz, 2GB RAM ו סוללה 6 תאים.
זכייה 760, $ = שילם + $ 85 משלוח וטיפול. סך הכל 846, = $
המרה על 547, = האירו. למרבה הצער, זה 115, = האירו יבוא והיטל המס. סך של 662, = היורו.
לא בוטנים עבור minilap אבל ooohhhh יפה ission מה.
המקלדת היא בגודל מלא, אך המסך הוא סופר חדה.
סוללה נשלפת 6 תאים מקלות למטה, ובכך נותן שיפוע קטן המקלדת כפי שאני מוצא נעימה מאוד לשימוש. משקל הוא נמוך, אבל זה לא חיסרון בשבילי. מיני הוא טוב ביד אחת להרים ולהזיז. מידות אני מוצא מושלמת מתאים באופן מושלם בתא הכפפות של המכונית, אינו מפגשים רב שולחן שלם גם על הסירה לא מכשול.
האותיות הן קטנות, קטנות מאוד, אבל זה עם כמה שינויים בהגדרת להסתגל.
חסרון: אין Vista ..............
עכשיו אפשר לומר שזה יתרון, אבל אני אוהב את Vista, החיסרון העיקרי של הפתק מיני.
עכשיו לא היה לי ניסיון עם ויסטה מאז אני לשדרג זמן פנוי בשולחן העבודה שלי עזב ניצח לאבד את כל דו"ח ות שליליים על compatibilliteitsproblemen ועוד חוויות שהיו לי על הילדים שלי יש לי הכל בתוך 2 ימי להחליט לבטל את Vista ו XP Pro לשים עליהם.
מטרת התוכנית היא לדעתי כבד מדי עבור המעבד באמצעות כך שהכל איטי למדי. דף אינטרנט דורש 100% CPU! שחקו במשחק שש - בש באינטרנט () מספקת על כל צעד ושעל 2 עיכוב 3 שניות.
מבט מהיר מעלה לפתוח קובץ הוא לא שם סרט ולשחק הוא טרגדיה.
אם אתה חושב Vista היא תוכנית בסדר לא אובייקט להאט כדי לתת לי לעבור בעיקר משום XP היא בהחלט משימה. באתר של HP יש עכשיו את כל מנהלי ההתקנים עבור הפתק מיני כי אני לא היחיד למצוא Vista אסון. הקטנת ל-XP Pro הוא גם בחינם אם יש לך התקנה מקצועית XP הדיסק (העתק) התקנת משמשים כבר עם XP ProductKey ולאחר מכן להיכנס לשיחה ולתת ProductKey ידי Vista. אתה מקבל קוד הפעלה ל XP Pro שלך.
XP Pro מותקנים עם הפתק מיני הוא דבר משתוללת roeland שניתן לטפל בו voorschoteld.
ב XP Pro אני התקנתי מוזילה VLC Media Player עבור קלות שימוש.