בגלל זה, על פי HP הולנד הולנד בספטמבר לכל המוקדם, חצי יהיה זמין דרך eBay כי רכשתי אותו מאז יותר שבועות בשימוש.
רכשו את יישום יקר עם 120 GB Hard Drive, מעבד 1.6 GHz, 2GB RAM ו סוללה 6 תאים.
יש 760, $ = שילם 85 $ + משלוח וטיפול. סך הכל 846, $ =
המרה על 547, = האירו. למרבה הצער, עדיין 115 יורו = המע"מ לוי לייבא. סך של 662, = היורו.
לא בוטנים minilap אבל מה ission OOOHHHH יפה.
זה באמת מקלדת בגודל מלא של המסך היא סופר חדה.
6-סוללה נשלפת תא מקלות לתחתית החוצה ובכך נותן מדרון קטן על המקלדת שבה אני מוצא את עצמי מאוד נעימה לשימוש. המשקל לא נמוך, אבל זה לא חיסרון לי. המיני הוא טוב עם יד 1 להרים ולהזיז. אני מוצא את גודל המושלם, מתאים באופן מושלם בתא הכפפות של המכונית, לא את כל השולחן כדי להשלים במהלך פגישות גם על הספינה הוא לא sta-in-הכביש.
האותיות קטן, מאוד קטן, אבל זה עם כמה שינויים כדי להתאים את ההגדרה.
החיסרון: זה Vista ..............
עכשיו אפשר להגיד את זה יתרון אבל אני חושב Vista היא החיסרון הגדול ביותר של הפתק מיני.
עכשיו אין לי ניסיון עם Vista מאז אני כישלון לשדרג את שולחן העבודה שלי זמן חופשי עזבו את כל הודעות שליליות על compatibilliteitsproblemen וכו 'וגם את החוויות היו לי מיני לי שלי בתוך 2 ימי להחליט אם להרוס את Vista ו XP Pro לשים אותו.
מטרת התוכנית היא לדעתי הרבה יותר מדי כבדה עבור המעבד Via הכל כל כך איטי למדי. דף אינטרנט דורש 100% יכולת מעבד! לשחק במשחק המקוון (שש בש) מספקת עם כל צעד ושעל 2 3 שניות עיכוב.
רק אחזור קובץ גישה מהירה היא לא שם סרט ולשחק הוא טרגדיה.
אם אתה חושב Vista היא תוכנית בסדר כי איטי לא אכפת לי לתת לזה לשבת בעיקר בגלל המעבר ל-XP הוא די עבודה. באתר נמצאים עכשיו על כל מיני נהגים HP יש לציין כי אני לא היחיד למצוא Vista אסון. שדרוג לאחור ל-XP Pro הוא גם בחינם אם יש לך XP Pro דיסק התקנה (העתק) התקנת משמשים כבר עם XP ProductKey והיכנס את הטלפון לתת ProductKey ידי Vista. תקבל קוד הפעלה עבור XP-Pro שלך.
XP Pro מותקן עם פתק המיני הוא הכל סוער roeland שאתה יכול לטפל בו voorschoteld.
ב-XP Pro אין לי מוזילה מותקן נגן המדיה VLC עבור וקלות השימוש.