UMPC R2H Asus

זה דיון על UMPC R2H Asus בתוך Asus בפורום, חלק Netbooks, טבליות, מחשבי מיני קטגוריות; אינו שומע ניילס. בינתיים קניתי R2H ואני שמח עם שומן, יש לי את זה ...

Ads by Google (נעלמות לאחר רישום)
Reageren

קישור חזרה כלי פתיל תצוגה
חבר מאז: 8 אוקטובר 2004
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
הוא גם לדרך
19 אפריל 2007
נילס נותן לשמוע כלום. בינתיים קניתי R2H ואני שמח עם שומן!
בניתי אותו במכונית (בדרך הייתי גם ככה שוב יכולה להתמודד). לנווט לנגן יחד אין בעיה! דרך מד"א פרו שלי, יש לי גם באינטרנט. הכל אפשרי באמת!

יש לי 512MB של הסוציאליסטים. כשלעצמו, אני חושב, מספיק. למה Asus היה יכול להיות שאתה יכול לשים מקסימום 512? אני שומע סיפורים של אנשים שנמצאים שם כדי לשים 1GB ללא בעיות.
Met citaat reageren
חבר מאז: 22 דצמבר 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
מנחה
19 אפריל 2007
אולי אתה כבר יודע את זה, אבל אם אתה בין 26 אוקטובר 2006 ו 15 מרס 2007 שקנית R2H, אתה זכאי לשדרוג Vista. יש לי מהדורה של Windows Vista Business כבר בפנים.

לפרטים נוספים: תוכנית Windows Vista Upgrade
[HTC HD2 & &-iPhone 3G HTC גיבור] --->מידע כללי כיס--->[צ 'ליו Redfly & EEE 1000H & ג' יי DOT / ז]
Met citaat reageren
חבר מאז: 24 ינואר 2005
Niles is op de goede weg
הוא גם לדרך
24 אפריל 2007
קניתי R2H שלי ביום הם יצאו כל כך פשוט לפספס את הסירה. אני הולך לחשוב על המעבר ל Vista אבל אני לא בטוח כי שווה 90 € שלי (אם אני איפשהו כבל USB-DVD בכונן התקליטורים יכול לשאול). נראה הרבה יותר עבודה כי הם ניסו.
Met citaat reageren
חבר מאז: 4 מאי 2007
MPWpeter is op de goede weg
רק התחילה
4 מאי 2007
פורום mers הלו!
אני רוצה לקנות העולם UMPC. R2H נראה ממבט ראשון המתאימה ביותר, עם חצי Medion UMPC טוב.

זה מוזר כי R2H פתאום מופיעות חנויות מקוונות נמכרו ואת Medion אינו זמין. האם יש יורש ל Asus להשיג משהו?

האם R2H בחנויות מחובר לקנות? יש לי עד כה לא הצליח למצוא חנות ...
Met citaat reageren
הוא גם לדרך
4 מאי 2007
מניסיוני, את R2H הוא בהחלט אפשרות טובה!

הם כוללים גם מכירת MyComm.
ב-היכו על ידי לחיצה it.nl אחרי מה שזה נראה שהם עדיין יש במלאי.

אם יש לך לכרסם את המקלדת מתקפלים כי הם ישבו: אני אוהב המומלץ שלי!

או האם יש יורש? אני לא יודע מה המצב של זה, אבל מצאתי לפני כמה זמן:
סלעי UMPC החדש יש GPS מבית ASUS - נביא גאדג 'ט
Met citaat reageren
רק התחילה
4 מאי 2007
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Rudi Hendrix Bekijk bericht
אם יש לך לכרסם את המקלדת מתקפלים כי הם ישבו: אני אוהב המומלץ שלי!
מקלדת זו היא רק 1 של הקדם של של אסוס
Met citaat reageren
הוא גם לדרך
4 מאי 2007
אני מכיר את אלה HEEEEEL קלידים נחמד. רק שלי יש ויכוח עם פחית שתייה לאיבוד.

עכשיו אני רוצה לרכוש חדש, אבל הם קשה למצוא. Targus בדואר: הם מיוצרים כבר לא ...

אז אם מישהו מתחיל ...
Met citaat reageren
רק התחילה
4 מאי 2007
@ רודי
BTW נחמד לנצח אותם, זה עדיין 1, הם מבקשים רק € 200, - יותר מאשר בכל מקום אחר :-(
Met citaat reageren
הוא גם לדרך
4 מאי 2007
למה 200 מיליון יותר? תלוי קצת על איפה היית וחיפשנו יש לך.
זוהי הגירסה עם 60 GB HDD ו Bluetooth ו מצלמת. גירסאות זולות רבים שאתה יכול לראות, אין Bluetooth ו מצלמת. הם מאופיינים בדרך כלל על ידי HDD 40GB בלבד. כשלעצמו, כמובן אינו משנה הרבה, אבל בשבילי, Bluetooth הוא מוחלט חייב!

€ 892, - כולל מע"מ הוא נחמד להיות גבוה, כן ...

אין לי מניות ב-Beat אותו או משהו, אבל זה היה רק קצה
Met citaat reageren
חבר מאז: 24 ינואר 2005
Niles is op de goede weg
הוא גם לדרך
4 מאי 2007
יש בהחלט יורש את R2H אבל זה עדיין זמן בפיתוח. T83 הוא עדיין בסתיו של השנה.

ASUS 'T83 UMPC עושה המסתובב QWERTY - Engadget

למרבה הצער זה לא חלק של פלטפורמת אינטל מקאסלין אלא משתמשת בפלטפורמה של VIA. כי המהירות לא תעשה גם זיכרון 512MB. עם זאת, זה הרבה יותר נוחים מאשר Q1 Ultra. הסיבה שזה לא יורשו של R2H שלי הוא רק ברזולוציה של 800x480. אם זה היה 1024x600, חשבתי על זה.
Met citaat reageren
חבר מאז: 27 מרס 2007
SyNc^ is op de goede weg
רק התחילה
6 מאי 2007
@ מונפור: עובד יותר טוב ב-Windows Vista או TabletPC אומר לך בוא Windows XP Tablet אבל לשבת שם. וכל התוכניות של הנהגים ולכן הוא מיוחד לפני שאתה מחכה. כמו GPS / Bluetooth וכו '.

אם זה פועל טוב יותר מאשר להזמין אותו.

תודה.
Sync ^
Met citaat reageren
חבר מאז: 22 דצמבר 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
מנחה
6 מאי 2007
ציטוט:
פורסם במקור על ידי SyNc^ Bekijk bericht
@ מונפור: עובד יותר טוב ב-Windows Vista או TabletPC אומר לך בוא Windows XP Tablet אבל לשבת שם. וכל התוכניות של הנהגים ולכן הוא מיוחד לפני שאתה מחכה. כמו GPS / Bluetooth וכו '.

אם זה פועל טוב יותר מאשר להזמין אותו.

תודה.
Sync ^
יש Vista עדיין לא למעלה, לחכות קצת מעל, Vista ישתמשו כמה עדכונים, אני מניח
על אחת חודשים או משהו כזה אני מצפה לספר לך יותר על החוויות שלי. לפי מה שקראתי היה צריך לעבוד טוב, במיוחד כתב היד יהיה טוב יותר. אני חושב כרגע עובד די מתונה. מנהלי Vista מתוך Asus הם כבר זמין.
האם יש מגביר זיכרון, יש לי 1 GB המשמש במקום 256Mb כי זה מיותר, עכשיו יש לו קצת יותר טוב.
[HTC HD2 & &-iPhone 3G HTC גיבור] --->מידע כללי כיס--->[צ 'ליו Redfly & EEE 1000H & ג' יי DOT / ז]
Met citaat reageren
חבר מאז: 27 מרס 2007
SyNc^ is op de goede weg
רק התחילה
6 מאי 2007
@ מונפורט, יש לי עכשיו 768MB המשמש והיא מפעילה כל כך נחמד. אני חושב שלא למלא את הדיסק של Windows Vista הולך בסדר. והניסיון יותר מכל מחכה ממש כאן.

Sync ^
Met citaat reageren
רק התחילה
7 מאי 2007
@ רודי
אני לא מתכוון להתלונן על השמיעה שלכם! :-)
יש רק הבדל כל כך הרבה מחירים באותם מכשירים. אם לא היית שם לב שאתה כל כך איבדו חלק יורו. במיוחד כאשר אתה גם רואה בכך לעתים קרובות accessoies לא לשבת שם!

PDAshop.nl הוא המקיף ביותר באתר: כל accessoieres שעומדים לשבת בקפידה סיכם. בימים האחרונים יש הרבה afgemaild וקרא, כי הוא לא במלאי. ובאמת בכל מקום אחר כדי לקבל קצת ...

אני רק הורה מן funprice.nl כי זה אושר על ידי הדואר, כדי לספק את אותם אביזרים. למרבה הצער, שוב 2 tientjes יקר ...
Met citaat reageren
הוא גם לדרך
7 מאי 2007
יש לך לפחות בגירסה או שן כחולה.

לא הייתי מרוגז, אבל זה בדיוק איפה אני גם רציתי להזהיר אותך תני לעצמך כבר. כמה דברים נשארים מעורפלים ככל האפשר, כך שאתה רק להשאיר מאחור את הביצועים זה לא מה שעשית.

תהנה עם המכשיר בכל מקרה!

אם אי פעם לשקול את הדבר במכונית לבנות: אני יכול להמליץ בלב שלם!
יש לי כאן כמה תמונות:
Fotoalbum, Gratis Online! התמונות הדיגיטליות שלך בתוך אלבום תמונות מקוון עבור האלבום שלי! (הכבלים נמצאים כעת טוב יותר נפתרה)
Met citaat reageren
Reageren

תוויות
סוללה, Asus, מכונית, מצלמה, מחבר, Dell, חופשי, GPS, חופשי, תלוי, אינטרנט, דואר, MP3, ניווט, חדש, מחשב כף יד, Samsung, מסך, הצמד, תוכנה, Sony, מכירה, מוביל, Vista, אתר אינטרנט, תצוגה, WiFi

ישנם 1 משתמשים פעילים צופה כרגע הדיון הזה (0 חברים ו 1 אורחים)

כלי פתיל
תצוגה

כללים הודעות
שלך בטח לא התחל דיון חדש
שלך בטח לא להגיב על הודעות
שלך בטח לא שליחת קבצים מצורפים
שלך בטח לא עריכת ההודעות שלך

vB Code הוא אל
סמיילים הם אל
[IMG]הקוד הוא אל
קוד HTML החוצה
Trackbacks הם אל