TomTom 5. Yakumo Delta 300

Ez a vita a TomTom 5. Yakumo Delta 300 -ban TomTom Navigator PDA fórumok, része a Windows Mobile kategóriában navigáció, TomTom, helyben, hogy a TomTom 5 nem alkalmas a Yakumo Delta 300, a Mio (a ...

Google hirdetések (Eltűnik után bejegyzés)
Reageren

LinkBack Téma eszközök Reprodukció
Tagság kezdete: február 21, 2005
boy1975 is op de goede weg
Csak most kezdődött el
Június 14, 2005
Dobol mutatja annak, hogy a helyszínen Dobol Nem lehet alkalmas a Yakumo Delta 300 Mio (PDA még mindig ugyanaz?) Támogatni fogja.

Csinál akárki volna akármi tapasztalat, vagy tipp, hogy hogyan Dobol 5 Hogyan kell telepíteni?

A Delta 300 volt, éppen ez az ideális kell építeni a GPS antenna.
Met citaat reageren

Tagság kezdete: szeptember 22, 2003
Dylan18 is op de goede weg
Írások Sluts
Június 14, 2005
Valaki már kipróbálta a szoftver fut jól van?
Szeretnék TT5, de azt hiszem, nem sok az a PDA.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: január 28, 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Közösség Kapcsolat
Június 14, 2005
Ez a dobol site:

A következő eszközök állnak jelenleg nem alkalmas NAVIGATOR 5:

* Fujtsu, Siemens (minden modell)
* Toshiba. (Minden modell
Siemens SX 56
Acer N10
Étkezési P700
Mitac Mio 558
Packard Bell Pocket Gear 3025
ViewSonic V37
Yakumo Delta 300 , DELTA 400
ASUS MyPal (ezek a modellek nem rendelkeznek SD-kártyát képességek)
Met citaat reageren
Tagság kezdete: szeptember 22, 2003
Dylan18 is op de goede weg
Írások Sluts
Június 14, 2005
hopp .. Bocsánat
akkor a párt nem nekem.

Ez meg fog változni? Aparat, hogy támogatni fogják?
Met citaat reageren
Tagság kezdete: január 28, 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Közösség Kapcsolat
Június 14, 2005
Idézet:
Eredetileg Írta: Dylan18
hopp .. Bocsánat
akkor a párt nem nekem.

Ez meg fog változni? , hogy támogatni fogják Aparat csinálni?

ff Keresés a fórumban, hogy valaki annyira ügyes, hogy már dolgozik
Met citaat reageren
Tagság kezdete: október 24, 2004
Bas_je is op de goede weg
Csak most kezdődött el
Június 14, 2005
Sajnáljuk - nincs találat. Kérjük, próbálja újra más szavakkal.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: február 15, 2005
JackTheRipper is op de goede weg
Csak most kezdődött el
Június 14, 2005
Idézet:
Eredetileg Írta: boy1975
Dobol mutatja annak, hogy a helyszínen Dobol Nem lehet alkalmas a Yakumo Delta 300 Mio (PDA még mindig ugyanaz?) Támogatni fogja.

Csinál akárki volna akármi tapasztalat, vagy tipp, hogy hogyan Dobol 5 Hogyan kell telepíteni?

A Delta 300 volt, éppen ez az ideális kell építeni a GPS antenna.
TomTom 5 működik a Yakumo delta 300 GPS
Van két verzió nevezetesen: delta 300 és 300 delta GPS.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: 5 június 2005
mikev is op de goede weg
Csak most kezdődött el
Június 14, 2005
Pontosan, csak működik ......
Met citaat reageren
Tagság kezdete: december 25, 2004
Chicco is op de goede weg
Jól halad
Június 14, 2005
Teljesen egyetértek, én TT5 most körülbelül 3 napig én Yakumo Delta 300 GPS és működik gond nélkül.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: június 23, 2005
Michel_6 is op de goede weg
Csak most kezdődött el
Június 23, 2005
Bevallom én Yakumo delta tomtom3 300GPS és olvasd álmélkodva a kompatibilitási lista dobolMegállapítva, hogy a Yakumo delta 300 nem volt alkalmas tomtom5.
Én közvetlenül a dobol Tűz a legtávolabbi sarokba, és itt a végeredmény:

Tisztelt Uram!

Jelenleg nincs vizsgálati adatok a PocketPC, hogy egy hibátlan működése az új szoftver képes garantálni. Emiatt a kérdés nem a kompatibilitási listán a PocketPC. Ez az információ már a MiTAC Mio 168 és emiatt ez a lista megfelelő.

Lehetséges, hogy az új szoftver, de működni fog a PocketPC, itt, nem tudjuk garantálni, hogy. Emiatt, hogy nem alkalmas a listán. Javasoljuk, a honlapon nyomon követése. Ahol a támogatás az Ön Pocket PC lesz kínálják a kompatibilitási listán.

Üdvözlettel,

TomTom Ügyfélszolgálat csapat

Az én döntésem az, hogy tomtom5 fog ugyanolyan jól működnek a Yakumo delta 300gps, mint a Mitac Mio 168, kivéve, hogy dobol hivatalosan nem támogatja, hogy a termék a PDA, mert a hiányzó vizsgálati eredmények.

Megyek, hogy a frissítés.

Michel
Met citaat reageren
Tagság kezdete: december 14, 2003
Archie is op de goede weg
Csak most kezdődött el
Július 12, 2005
Valaki némi tapasztalattal Yakumo PDA deltaX TT5 a GPS.

Erről a készülék találok semmit a fórumon.

http://www.yakumo.com/produkte/index.php?pid=1&ag=PDAs

Archie
Met citaat reageren
Tagság kezdete: 15 máj 2005
WillemGerrit is op de goede weg
Írások Sluts
Július 12, 2005
Idézet:
Eredetileg Írta: Michel_6
Az én döntésem az, hogy tomtom5 fog ugyanolyan jól működnek a Yakumo delta 300gps, mint a Mitac Mio 168, kivéve, hogy dobol hivatalosan nem támogatja, hogy a termék a PDA, mert a hiányzó vizsgálati eredmények.

Megyek, hogy a frissítés.

Michel
De ne feledjük, hogy sok 168 millió felhasználó, aki egy csomó problémát TT5. Ez annak ellenére a 168 millió a kompatibilitási listán. A valószínűsége nagyon magas, hogy ezeket a problémákat kap.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: 4 június 2004
avr is op de goede weg
avravr is offline
Csak most kezdődött el
Július 12, 2005
Nekem nincs gond TT5 a Yakumo 300 GPS minden működik a mai napig gond nélkül
Met citaat reageren
Tagság kezdete: július 23, 2005
remcomo is op de goede weg
Csak most kezdődött el
Július 25, 2005
Én vagyok a Yakumo PDA Delta X vásárolt ez egy beépített Sirf Star III GPS Vevõ (20 csatorna). Megpróbáltam TT3 és TT5 először kap a üzenet "nem GPS készülék "szerinti Enver nem hasznos GPS jel. Ez rendszerint 3-10 perc vagy annál hosszabb. Is jön hajózás közben a jelút és a zárt tt. Ez egy létező probléma a Windows Mobile 2003 Second Edition, mert a szoftver telepítését a konfliktus nem. Ki tud segítsen nekem a TT, hogy helyesen működjön, vagy még mindig nincs megfelelő driver tt a SiRF Star III chipset??
Met citaat reageren
Tagság kezdete: február 28, 2004
noob2004 is op de goede weg
Jól halad
Július 25, 2005
Idézet:
Eredetileg Írta: remcomo
Én vagyok a Yakumo PDA Delta X vásárolt ez egy beépített Sirf Star III GPS Vevõ (20 csatorna). Megpróbáltam TT3 és TT5 először kap a üzenet "nem GPS készülék "szerinti Enver nem hasznos GPS jel. Ez rendszerint 3-10 perc vagy annál hosszabb. Is jön hajózás közben a jelút és a zárt tt. Ez egy létező probléma a Windows Mobile 2003 Second Edition, mert a szoftver telepítését a konfliktus nem. Ki tud segítsen nekem a TT, hogy helyesen működjön, vagy még mindig nincs megfelelő driver tt a SiRF Star III chipset??
Sajnálattal hallom, SiRF Star III határozottan javult a papíron csak akkor, ha nem (jó) is támogatja a mozdonyvezetők van egy probléma.
Jelenleg, a GPS vezető TT5 súlyosan elégtelen.
Próbálja ki azt a stabil verzió 3,07, akkor fog működni OK?
HP iPAQ 2210 - Rikaline GPS-6010 - Brodit ProClip tartó + - TomTom Navigator 5,21
Met citaat reageren
Reageren

Hasonló viták

Vita Szerző Fórum Hozzászólások Utolsó hozzászóláshoz
Yakumo Yakumo Delta, vagy Alfa? ipaqman Egyéb mobil eszközök 8 Június 10, 2007 03:53
TomTom Yakumo delta x nem remcomo TomTom Navigator PDA 24 Augusztus 21, 2005 16:16
Yakumo Delta 300 GPS (Mio vagy 168) és Wi-Fi Harley Fatboy WiFi 11 Október 15, 2004 11:01
Yakumo Delta 300 GPS. Rumocool Egyéb mobil eszközök 13 Augusztus 12, 2004 11:45
Yakumo delta 300 / Mio 168 dedj Egyéb mobil eszközök 2 Július 28, 2004 21:32

Címkék
tapasztalat, sebességmérő kamerák, garancia, GPS, MyPal, új, PDA, tökéletes, problémák, szoftver, vizsgálati adatok, dobol, link, weboldal, Windows Mobile

Jelenleg 1 aktív felhasználó amiben ezt a vitát (0 tag és 1 vendég)

Téma eszközök
Reprodukció

Hozzászólás szabályai
Ön nem tud új téma
Ön nem reagál az üzenetekre
Ön nem tud Küldés mellékletek
Ön nem Szerkeszteni az üzeneteidet

BB-kód a -Hoz
[IMG]Kód -Hoz
HTML kód -Hoz
Visszakövetések vannak -Hoz
Pingbacks vannak -Hoz