Ez a vitát TomTom 5-én Yakumo Delta 300 benne TomTom Navigator for PDA fórum része a Windows Mobile kategóriába navigáció, Garmin nyújt a saját honlapján, hogy a TomTom 5 nem alkalmas a Mio 300 Yakumo Delta (is ...
Google Hirdetések (után eltűnnek Bejegyzési)![]() |
|
|
Link Vissza | Thread Tools | Látvány |
|
Originally posted by Dylan18
Botschner .. sajnálat
akkor a párt nem értem. Ez fog változni? Aparate, hogy nem lesz támogatni? |
|
Originally posted by boy1975
TomTom rendelkezik a saját honlapján, hogy a TomTom 5 nem alkalmas a Yakumo Delta 300
A Mio (PDA-k még mindig ugyanaz?), Akkor támogatni kell.Van valakinél tapasztalat vagy tipp, hogy hogyan telepítsd a Tomtom 5 még? A Delta 300 tenné, ha nagyon jól illik építeni a GPS antenna. |
|
Originally posted by Michel_6
Az én döntésem az, hogy TomTOM5 ugyanolyan jól fog működni a Yakumo delta 300gps, mint a Mitac Mio 168, TomTom csak hivatalosan nem támogatja, hogy a termék a PDA, mert a hiányzó vizsgálatok eredményeit.
Minden esetre, én elrendelte a frissítést. Michel biztos |
|
Originally posted by remcomo
Én egy x Yakumo PDA Delta vásárolta integrált Sirf Star III GPS vevő (20 csatorna). Megpróbáltam TT3 és TT5 először kap a üzenet "nem GPS eszköz" alatt Enver nem célszerű, GPS-jel. Ez általában úgy 3-10 perc vagy annál hosszabb. Navigáció közben is jön a jel útvonal és a TT-n zárt. Ez lenne a probléma a Windows Mobile 2003 Second Edition, mert minden a szoftver telepítését a konfliktus nem. Ki tud nekem segíteni, hogy a TT működik megfelelően, vagy nincs egy jó motorja tt a SiRF Star III chipset??
|
![]() |
|
||||
| Vitát | Szerzője | Fórumot | Észrevételeket | Last Post |
| Yakumo Yakumo Alpha vagy Delta? | ipaqman | Egyéb mobiltelefon | 8 | Június 10, 2007 04:53 |
| A TomTom a Yakumo delta X nem | remcomo | TomTom Navigator for PDA | 24 | Augusztus 21, 2005 17:16 |
| Yakumo Delta 300 GPS (vagy 168 millió), a Wi-fi | Harley Fatboy | Vezeték | 11 | Október 16, 2004 00:01 |
| Yakumo Delta 300 GPS. | Rumocool | Egyéb mobiltelefon | 13 | Augusztus 12, 2004 12:45 |
| Yakumo delta 300 / Mio 168 | dedj | Egyéb mobiltelefon | 2 | Július 28, 2004 22:32 |
| Címkéken |
| Tapasztalatok, sebességmérő kamerák, Jótállási, elektronika GPS, MyPal, új, PDA, kiválóan, gond, Szoftvert, tomtom, Kapcsolatot, Weboldalán, Windows Mobile - |
Vannak 1 aktív felhasználó jelenleg ezt a vitát megtekintése (0 tag és 1 vendég) |
|
| Thread Tools | |
| Látvány | |
|
|