Ez a vitát Azt akarom, QVGA vagy VGA? benne A Windows Mobile alkalmazásokat fórum része a Windows Mobile kategóriába, láttam több téma ezen a fórumon, még minden penészes, de sehol nem találom, hogy én ...
Google Hirdetések (után eltűnnek Bejegyzési)![]() |
|
|
Link Vissza | Thread Tools | Látvány |
|
Már használt excel 1x ... de nem voltam vidám. Még az én 19 "képernyőn a számítógép van baj. Én ezt a hívást, TT és az internet az én smartphone. Tehát alapvetően, hogy nem fizet, hogy fontolja meg egy olyan eszköz, VGA?
|
|
Ha megjelenik az internet sokkal élesebb és így tovább.
Egyértelmű, hogy egy iPAQ van egy 4 "-os képernyőn. Van egy VGA a jobbján, és tényleg "lát" még több a képernyőn. Amikor megérinti a gyémánt, hanem a VGA kijelző, mivel a képernyőn csak 2,8 colos (mint például a közös érint, vagy a TyTN-sorozat) see you anymore. Ennél többet tenni, és az élesebb, de nem tudja elolvasni, mert túl kicsi. Itt van egy összehasonlítás a kettő között: Mobile-review.com Preview a PDA - Asus MyPal A730 (van egy screenshot részletesen, közel a lap alján) Vagy ide http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html ... összehasonlítást Itt Review: VGA vs QVGA «encore's (VGA) Pocket PC Szép éles képet ... És itt Mobil YazÄ ± lar: Mi a különbség a VGA és QVGA kijelzőn?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik Állami gyönyörű képek (szintén navigáció) |
|
Ez a kérdés minden választ magának. Azt hiszem, a (W) VGA képernyő a Touch HD-sokkal jobb, mint a QVGA képernyő a Qtek 2020, I Vario én.
Hasonlítsuk össze egy alacsonyabb felbontást a számítógépen. Kapcsolja be a képernyőt egyszer 640 * 480 üzemmódban. Ez hasonló ahhoz, QVGA mi. Tedd majd 1024 * 768 vagy 1280 * 1024, és fedezze fel a különbséget. ![]() |
|
Megértem a kérdést nem egészen.
Öné Hogy VGA. Miért akar valaki nem akar VGA túl van rám. Megtalálható minden információ a hasonló méretű QVGA, hogy a VGA kijelző mutatja, csak ez magában foglalja sokkal élesebb. Azt hiszem, a kérdés még: van szüksége VGA, QVGA vagy jó elég. Véleményem szerint a kérdés egyszerű: Ez már rég letűnt jól QVGA, és ha nem vagy igényes ez csendes szerkezet. De a VGA kapsz részletesebb és élesebb ha igényes, és látod, hogy mindig szükség van a kisebb vagy nagyobb mértékben. A flip oldala az, hogy a VGA képernyő maga is igényes, így például az energia-fogyasztás is megnő. WVGA széles VGA, tehát 640x480 helyett 800x480 van, mint a Touch HD és Xperia X1. Sharp VGA, hanem a szélesebb képernyő. |
![]() |
|
||||
| Vitát | Szerzője | Fórumot | Észrevételeket | Last Post |
| [Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | A Windows Mobile alkalmazásokat | 48 | Április 30, 2009 22:20 |
| Képernyő felbontás a VGA QVGA a WM5 | Nielex | Windows Mobile - | 0 | Szeptember 27, 2007 18:36 |
| VGA / QVGA, | MisterMeJ | A Windows Mobile alkalmazásokat | 2 | Június 25, 2006 14:36 |
| TomTom Mobile 5,20 out fogalmazva: QVGA támogatás | Wouter | TomTom Navigator for PDA | 44 | Február 1, 2006 23:44 |
| Es QVGA vagy VGA? | patfee | A Windows Mobile alkalmazásokat | 4 | Január 10, 2006 20:30 |
| Címkéken |
| az ASUS, számítógép, gyémántot, Interneten, iPAQ, MyPal, Navigációs, PDA, pim a, HTC, képernyő, okostelefonját, pattintsa, tomtom, Himlő, mit kell tenni, Omnia |
Vannak 1 aktív felhasználó jelenleg ezt a vitát megtekintése (0 tag és 1 vendég) |
|
| Thread Tools | |
| Látvány | |
|
|