Azt akarom, QVGA vagy VGA?

Ez a vitát Azt akarom, QVGA vagy VGA? benne A Windows Mobile alkalmazásokat fórum része a Windows Mobile kategóriába, láttam több téma ezen a fórumon, még minden penészes, de sehol nem találom, hogy én ...

Google Hirdetések (után eltűnnek Bejegyzési)
Reageren

Link Vissza Thread Tools Látvány
Regisztráció időpontja: november 21, 2008
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Írások lekker mee
Január 12, 2009
Láttam több téma ezen a fórumon, még minden penészes, de sehol nem találom, hogy én, hogy a különbség a QVGA és VGA. Ez a TomTom, képeket, videót?

Üdvözlettel,
Hajsütés
Én beszélek németül ... überhaupt csak 1 szót (Herman Finkers)
Met citaat reageren
Regisztráció időpontja: augusztus 8, 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Írások lekker mee
Január 12, 2009
VGA élesebb képet ad a QVGA, továbbá több a képernyőn.
Azt, hogy nem a PIM alkalmazások (vagy élesebb, de már nincs), de a böngésző, Word, Excel. Továbbra is fennáll, nagyított, minden szép képernyőt (egy ipaq 214-nak)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Írások lekker mee
Január 12, 2009
Már használt excel 1x ... de nem voltam vidám. Még az én 19 "képernyőn a számítógép van baj. Én ezt a hívást, TT és az internet az én smartphone. Tehát alapvetően, hogy nem fizet, hogy fontolja meg egy olyan eszköz, VGA?
Met citaat reageren
Tagság kezdete: január 11, 2004
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Közösség Kapcsolat
Január 12, 2009
Ön ma a képernyő gyönyörű esetén. Úgy vettem észre, az X7510.
A szabad TK simlock V néven MDA Compact II gyémánt. Most E72
Met citaat reageren
Regisztráció időpontja: augusztus 8, 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Írások lekker mee
Január 12, 2009
Ha megjelenik az internet sokkal élesebb és így tovább.
Egyértelmű, hogy egy iPAQ van egy 4 "-os képernyőn. Van egy VGA a jobbján, és tényleg "lát" még több a képernyőn.

Amikor megérinti a gyémánt, hanem a VGA kijelző, mivel a képernyőn csak 2,8 colos (mint például a közös érint, vagy a TyTN-sorozat) see you anymore. Ennél többet tenni, és az élesebb, de nem tudja elolvasni, mert túl kicsi.
Itt van egy összehasonlítás a kettő között:
Mobile-review.com Preview a PDA - Asus MyPal A730
(van egy screenshot részletesen, közel a lap alján)
Vagy ide
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
... összehasonlítást

Itt
Review: VGA vs QVGA «encore's (VGA) Pocket PC
Szép éles képet ...

És itt
Mobil YazÄ ± lar: Mi a különbség a VGA és QVGA kijelzőn?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Állami gyönyörű képek (szintén navigáció)
Met citaat reageren
Tagság kezdete: augusztus 3, 2004
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Guru
Január 12, 2009
Idézet:
Originally posted by Marcel1966 Bekijk bericht
Már használt excel 1x ... de nem voltam vidám. Még az én 19 "képernyőn a számítógép van baj. Én ezt a hívást, TT és az internet az én smartphone. Tehát alapvetően, hogy nem fizet, hogy fontolja meg egy olyan eszköz, VGA?
Ez a kérdés minden választ magának. Azt hiszem, a (W) VGA képernyő a Touch HD-sokkal jobb, mint a QVGA képernyő a Qtek 2020, I Vario én.

Hasonlítsuk össze egy alacsonyabb felbontást a számítógépen. Kapcsolja be a képernyőt egyszer 640 * 480 üzemmódban. Ez hasonló ahhoz, QVGA mi. Tedd majd 1024 * 768 vagy 1280 * 1024, és fedezze fel a különbséget.

Mielőtt visszaélés, kritizálják, és vádol. Sétálj egy mérföldet in my shoes (c) Joe South
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Írások lekker mee
Január 12, 2009
Idézet:
Originally posted by aevries Bekijk bericht
Ön ma a képernyő gyönyörű esetén. Úgy vettem észre, az X7510.
Ez a valami, akkora, mint az én 19 "képernyő természetesen szép ...
Met citaat reageren
Írások lekker mee
Január 12, 2009
Idézet:
Originally posted by huplahoi Bekijk bericht
Ha megjelenik az internet sokkal élesebb és így tovább.
Egyértelmű, hogy egy iPAQ van egy 4 "-os képernyőn. Van egy VGA a jobbján, és tényleg "lát" még több a képernyőn.

Amikor megérinti a gyémánt, hanem a VGA kijelző, mivel a képernyőn csak 2,8 colos (mint például a közös érint, vagy a TyTN-sorozat) see you anymore. Ennél többet tenni, és az élesebb, de nem tudja elolvasni, mert túl kicsi.
Itt van egy összehasonlítás a kettő között:
Mobile-review.com Preview a PDA - Asus MyPal A730
(van egy screenshot részletesen, közel a lap alján)
Vagy ide
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
... összehasonlítást

Itt
Review: VGA vs QVGA «encore's (VGA) Pocket PC
Szép éles képet ...

És itt
Mobil YazÄ ± lar: Mi a különbség a VGA és QVGA kijelzőn?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Állami gyönyörű képek (szintén navigáció)
Köszönet tehát sok ... Nekem van valami köze!
Met citaat reageren
Írások lekker mee
Január 12, 2009
Idézet:
Originally posted by Paddy31 Bekijk bericht
Ez a kérdés minden választ magának. Azt hiszem, a (W) VGA képernyő a Touch HD-sokkal jobb, mint a QVGA képernyő a Qtek 2020, I Vario én.

Hasonlítsuk össze egy alacsonyabb felbontást a számítógépen. Kapcsolja be a képernyőt egyszer 640 * 480 üzemmódban. Ez hasonló ahhoz, QVGA mi. Tedd majd 1024 * 768 vagy 1280 * 1024, és fedezze fel a különbséget.

Köszönet részére-a magyarázatot, egyértelmű, hogy nekem (ott). Talán csak ki kell próbálnia a VGA készülék 2,8 "
Met citaat reageren
Tagság kezdete: december 22, 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátori
Január 12, 2009
Vagy egy lépéssel tovább WVGA.
Met citaat reageren
Írások lekker mee
Január 12, 2009
Idézet:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
Vagy egy lépéssel tovább WVGA.
és a kutya-és Janneke nyelv .... wasda?
Met citaat reageren
Tagság kezdete: december 22, 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátori
Január 12, 2009
Csakúgy, mint a kutya a QVGA.
WVGA széles VGA: 800 * 480
Met citaat reageren
Írások lekker mee
Január 12, 2009
Idézet:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
Csakúgy, mint a kutya a QVGA.
WVGA széles VGA: 800 * 480
Whahaha

Maarre ... mentem volna minden reményét az utolsó éveiben lottón, de jaj! Voltam meghallgatáson úgy is vörös ...

De a készülékek is WVGA?
Met citaat reageren
Regisztráció időpontja: szeptember 5, 2005
holybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoon
Közösség Kapcsolat
Január 12, 2009
Megértem a kérdést nem egészen.

Öné Hogy VGA. Miért akar valaki nem akar VGA túl van rám. Megtalálható minden információ a hasonló méretű QVGA, hogy a VGA kijelző mutatja, csak ez magában foglalja sokkal élesebb.

Azt hiszem, a kérdés még: van szüksége VGA, QVGA vagy jó elég.
Véleményem szerint a kérdés egyszerű: Ez már rég letűnt jól QVGA, és ha nem vagy igényes ez csendes szerkezet.
De a VGA kapsz részletesebb és élesebb ha igényes, és látod, hogy mindig szükség van a kisebb vagy nagyobb mértékben.

A flip oldala az, hogy a VGA képernyő maga is igényes, így például az energia-fogyasztás is megnő.

WVGA széles VGA, tehát 640x480 helyett 800x480 van, mint a Touch HD és Xperia X1. Sharp VGA, hanem a szélesebb képernyő.
Met citaat reageren
Írások lekker mee
Január 12, 2009
Idézet:
Originally posted by holybear Bekijk bericht
Megértem a kérdést nem egészen.

Öné Hogy VGA. Miért akar valaki nem akar VGA túl van rám. Megtalálható minden információ a hasonló méretű QVGA, hogy a VGA kijelző mutatja, csak ez magában foglalja sokkal élesebb.

Azt hiszem, a kérdés még: van szüksége VGA, QVGA vagy jó elég.
Véleményem szerint a kérdés egyszerű: Ez már rég letűnt jól QVGA, és ha nem vagy igényes ez csendes szerkezet.
De a VGA kapsz részletesebb és élesebb ha igényes, és látod, hogy mindig szükség van a kisebb vagy nagyobb mértékben.

A flip oldala az, hogy a VGA képernyő maga is igényes, így például az energia-fogyasztás is megnő.

WVGA széles VGA, tehát 640x480 helyett 800x480 van, mint a Touch HD és Xperia X1. Sharp VGA, hanem a szélesebb képernyő.
Everything is sokkal világosabb számomra. És ahogy korábban jelentett ... nézem, hogy újra le az állami lottó.
Met citaat reageren
Reageren

Hasonló viták

Vitát Szerzője Fórumot Észrevételeket Last Post
[Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion A Windows Mobile alkalmazásokat 48 Április 30, 2009 22:20
Képernyő felbontás a VGA QVGA a WM5 Nielex Windows Mobile - 0 Szeptember 27, 2007 18:36
VGA / QVGA, MisterMeJ A Windows Mobile alkalmazásokat 2 Június 25, 2006 14:36
TomTom Mobile 5,20 out fogalmazva: QVGA támogatás Wouter TomTom Navigator for PDA 44 Február 1, 2006 23:44
Es QVGA vagy VGA? patfee A Windows Mobile alkalmazásokat 4 Január 10, 2006 20:30

Címkéken
az ASUS, számítógép, gyémántot, Interneten, iPAQ, MyPal, Navigációs, PDA, pim a, HTC, képernyő, okostelefonját, pattintsa, tomtom, Himlő, mit kell tenni, Omnia

Vannak 1 aktív felhasználó jelenleg ezt a vitát megtekintése (0 tag és 1 vendég)

Thread Tools
Látvány

Szabályok üzenetek
Öné ne Új beszélgetés megkezdése
Öné ne válaszol az üzenetekre
Öné ne Mellékletek küldését
Öné ne Edit üzeneteidet

vB kód van Hogy
Emotikonok vannak Hogy
[IMG]kód van Hogy
HTML kód nem Hogy
Visszakövetések vannak Hogy