Probléma-val bevezetés cab fájlok

Ez a vita a Probléma-val bevezetés cab fájlok -ban Windows Mobile alkalmazások forum, onderdeel van de Windows Mobile categorie; legend >Modbreak legend >Nem a szándéka ezen a fórumon levélben vagy telefonon, hogy a megoldásokat adni. Tovább ...

Google hirdetések (Eltűnik után bejegyzés)
Reageren

LinkBack Téma eszközök Reprodukció
Tagság kezdete: március 22, 2004
Patrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátor
Január 2, 2009
<Legenda>ModbreakLegenda>Nem a szándéka ezen a fórumon levélben vagy telefonon, hogy a megoldásokat adni. Ez ad egy másik személy ellen, ez a probléma nem merültek fel.
Met citaat reageren

Tagság kezdete: 16 máj 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
Január 2, 2009
Idézet:
Eredetileg Írta: postbus31 Bekijk bericht

hogy a Scheemder Bölcsesség monopóliuma van.
Ez az elv wieshaid motn weezn.
Mór, mint a rossz dühét tájékoztatja.
Scheemde, szeretlek? Az otthoni varráshoz.
Megduplázódott a groetn Henk Wijngaard.
Bie él falvakban
Met citaat reageren
Tagság kezdete: január 2, 2009
GuevaraNL is op de goede weg
Új tagállamok
Január 2, 2009
Idézet:
Eredetileg Írta: tankliner Bekijk bericht
Küldje el az e-mailt.
Mail lehetőség nyitva áll.
Hirtelen látom, hogy élsz a közelben.
Tedd ide a számát is, és én cal meg.
Akkor tettem a telefont, hogy Tweel eev'n tüzet oot.
Ez a járása is egyenletesebb.
Most hallottam ;-)
Met citaat reageren
Új tagállamok
Január 2, 2009
Idézet:
Eredetileg Írta: Bulls-eye1 Bekijk bericht
<Legenda>ModbreakLegenda>Nem a szándéka ezen a fórumon levélben vagy telefonon, hogy a megoldásokat adni. Ez ad egy másik személy ellen, ez a probléma nem merültek fel.
Hoppá, látta, hogy már késő. De egyébként én is hozzászólok a megoldás itt, mert azt hiszem, nem voltam egyedül ezzel a bosszantó probléma vagyok.

Szóval, minden csendes szívesen hozzájárulni megoldásokat hallani!
Met citaat reageren
Tagság kezdete: január 28, 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Közösség Kapcsolat
Január 2, 2009
A cabfile megnézed a fa, válasszuk, majd a másolás és beillesztés.

Most már meg tudod csinálni a két dolgot, nyitott az ActiveSync ablakot, majd kattintson a gombra fa, vagy a rendes fa, lapozzunk lefelé, amíg meg nem találja a mobil szolgáltatásokkal.

Illessze be a fülke a kívánt mappát. Nyissa meg a böngésző a készülék, meg a fülke, kattintson úgy, hogy elkezdi telepíteni.

Amit ez, legalábbis, nekem, mivel én dolgozom WM
Met citaat reageren
Tagság kezdete: 16 máj 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
Január 2, 2009
Idézet:
Eredetileg Írta: postbus31 Bekijk bericht
A cabfile megnézed a fa, válasszuk, majd a másolás és beillesztés.
Most már meg tudod csinálni a két dolgot, nyitott az ActiveSync ablakot, majd kattintson a gombra fa, vagy a rendes fa, lapozzunk lefelé, amíg meg nem találja a mobil szolgáltatásokkal.
Illessze be a fülke a kívánt mappát. Nyissa meg a böngésző a készülék, meg a fülke, kattintson úgy, hogy elkezdi telepíteni.
Amit ez, legalábbis, nekem, mivel én dolgozom WM
Magyarázatom nem működik, a magyarázat nem működik (én már jeleztem, de különböző szavakat), semmi sem működik.
Ez olyan furcsa, én, mint már kapcsolatba telefonsich, hogy én progje ugyanaz az én gépemen, az ASUS MyPal A 632N a WM5 a cabfile, én úgy is csak, hogy megtegyék SDcard.
És telepíti egyszerűen.
Téma lehet mondani, ámen.
Kap, hogy lehetősége nélkül.
Oka? Vannak keresett.
Szeretem a pillanatot a WM6, ami prbobleem szállított.
Programaa azt mondja, hogy nem igazolt, akkor bontani
Folytatni kell.

Minden esetben köszönöm a magyarázatot, sajnos, nem teszi.

Greetings from the Woeste Hoeve.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: március 25, 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Tagja az életért
Január 2, 2009
Idézet:
Eredetileg Írta: GuevaraNL Bekijk bericht
Én már több mint 12 órát tesz, és remélem, hogy végre valaki többet számomra egyértelműen, és magyarázza meg, hogyan csinálom, hogy kellett volna.

Köszönöm!
Hogyan viselkedni kinyit a HTC Windows Mobile app - Egyszerű Súgó

Itt megtalálható minden más az Ön számára, meg politikát. Akkor tudod telepíteni.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV C600.
Met citaat reageren
Új tagállamok
Január 3, 2009
Idézet:
Eredetileg Írta: marco899 Bekijk bericht
Hogyan kell a app kinyit a HTC Windows Mobile - Egyszerű Súgó

Itt megtalálható minden más az Ön számára, meg politikát. Akkor tudod telepíteni.
Ahogy lehet olvasni ezt a különleges készüléket, és nem a Touch HD! Is kap az írásban, hogy minden bizonnyal nem minden eszköz működik majd (lásd a válasz ott van), és így tartom, hogy túl bonyolult a valamit bűvészkedik, ahol az eredmény nem biztos, hogy a legrosszabb esetben, a dolgok szépen a száz nem.

Kíváncsi vagyok, mi most az, hogy valamit csinálni azzal a ténnyel, hogy én együtt egy eszköz előfizetés -on Vodafone Van (vásárolt 2Call) Lehet, hogy zárolva van? Akkor oldható keresztül újra a szoftvert, hanem, hogy megtegye a szükséges peseta és a HD változat, nem találom.

Én még mindig úgy vicces. Nem lehet több ember is választották a Touch HD a icm előfizetés és Gyrator andfere 3rdparty szoftvert, vagy futás?

Feladom, és még mindig remélem, hogy egy működő megoldás ...
Met citaat reageren
Tagság kezdete: március 25, 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Tagja az életért
Január 3, 2009
Próbálja ki most, de csak, gyrator HD futó én érint, és ez csak egy univerzális iktató hivatal elintézés. Is kereshetünk ceregeditor, ahol lehetőség van automatikusan kinyit (rajtam).
Biztonságosnak, mindig egy tartalék.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV C600.
Met citaat reageren
Új tagállamok
Január 3, 2009
Idézet:
Eredetileg Írta: marco899 Bekijk bericht
Próbálja ki most, de csak, gyrator HD futó én érint, és ez csak egy univerzális iktató hivatal elintézés. Is kereshetünk ceregeditor, ahol lehetőség van automatikusan kinyit (rajtam).
Biztonságosnak, mindig egy tartalék.
Szia Marco

CERegEditor, hogy érdekesnek tűnik. Úgy érted, néha a következő lehetőség?

A opperating rendszer vagy PDA-blokk bármely írja a rendszerleíró adatbázis. -Hoz megbénít blocade, kérjük használja az eszköz beágyazott írása CeRegEditor, Eszközök-> Kinyit jegyzék.

És én semmi mást nem kell megváltoztatni a Touch HD, és ezt követően is dolgozni?
Met citaat reageren
Új tagállamok
Január 3, 2009
Idézet:
Eredetileg Írta: GuevaraNL Bekijk bericht
Szia Marco

CERegEditor, hogy érdekesnek tűnik. Úgy érted, néha a következő lehetőség?

A opperating rendszer vagy PDA-blokk bármely írja a rendszerleíró adatbázis. -Hoz megbénít blocade, kérjük használja az eszköz beágyazott írása CeRegEditor, Eszközök-> Kinyit jegyzék.

És én semmi mást nem kell megváltoztatni a Touch HD, és azt így kell dolgoznod?

Nos, végül nem kezeli! Először próbált CeRegEditor fent leírt, de ez nem volt. Egyszerre láttam a fényt, és gondoltam, hogy valaha is lehetne, Staller Cabin! Hogy az este úgy döntött, hogy uninstall és felszerel újra. Mi volt a következő lépés? Kabin Staller akik cab fájlok telepítése, de mindig úgy gondoltam, hogy ha rákattint egy cab fájlt, a telepítő program automatikusan átveszi. Nem úgy!

Először meg kell standján Staller kattintva, és onnan kiválaszthatja kívánt telepíteni CAB, és amelyben a kívánt könyvtárba. Jeeminee, és most több, mint 24 órát ültem, és most csinálsz tartani ..

Mindenkinek köszönjük a gondolkodás és a megoldások keresésében. Most végre élvezheti a szép oldalakat a készüléket kínál nekem!
Met citaat reageren
Reageren

Hasonló viták

Vita Szerző Fórum Hozzászólások Utolsó hozzászóláshoz
CAB.files telepíteni! jspr Windows Mobile alkalmazások 18 Április 18, 2009 21:33
cab fájlok parahawk4000 HTC 1 Április 5, 2008 10:56
CAB fájlok hoogerhuis Windows Mobile alkalmazások 9 Augusztus 9, 2007 22:02
cab fájlok chevy-fan HTC 2 Október 31, 2004 11:35
Telepíteni CAB fájlokat közvetlenül a PC-PDA speedme Windows Mobile alkalmazások 1 Február 7, 2003 09:55

Címkék
dolgozók, asus, taxi, Compact Framework 3.5, gyémánt, Letöltés, google, HTC, HTC Touch HD, felad, sikertelen, mozgatható, MyPal, új, Kilátás, PDA, iktató hivatal, képernyő, smartphone, szoftver, telefon, készülék, Vodafone, weboldal, Windows Mobile

Jelenleg 1 aktív felhasználó amiben ezt a vitát (0 tag és 1 vendég)

Téma eszközök
Reprodukció

Hozzászólás szabályai
Ön nem tud új téma
Ön nem reagál az üzenetekre
Ön nem tud Küldés mellékletek
Ön nem Szerkeszteni az üzeneteidet

BB-kód a -Hoz
[IMG]Kód -Hoz
HTML kód -Hoz
Visszakövetések vannak -Hoz
Pingbacks vannak -Hoz