Ez a vita a Probléma-val bevezetés cab fájlok -ban Windows Mobile alkalmazások forum, onderdeel van de Windows Mobile categorie; legend >Modbreak legend >Nem a szándéka ezen a fórumon levélben vagy telefonon, hogy a megoldásokat adni. Tovább ...
Google hirdetések (Eltűnik után bejegyzés)![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Reprodukció |
|
A cabfile megnézed a fa, válasszuk, majd a másolás és beillesztés.
Most már meg tudod csinálni a két dolgot, nyitott az ActiveSync ablakot, majd kattintson a gombra fa, vagy a rendes fa, lapozzunk lefelé, amíg meg nem találja a mobil szolgáltatásokkal. Illessze be a fülke a kívánt mappát. Nyissa meg a böngésző a készülék, meg a fülke, kattintson úgy, hogy elkezdi telepíteni. Amit ez, legalábbis, nekem, mivel én dolgozom WM ![]() |
|
Én már több mint 12 órát tesz, és remélem, hogy végre valaki többet számomra egyértelműen, és magyarázza meg, hogyan csinálom, hogy kellett volna.
Köszönöm! |
|
Hogyan kell a app kinyit a HTC Windows Mobile - Egyszerű Súgó
Itt megtalálható minden más az Ön számára, meg politikát. Akkor tudod telepíteni. |
|
Próbálja ki most, de csak, gyrator HD futó én érint, és ez csak egy univerzális iktató hivatal elintézés. Is kereshetünk ceregeditor, ahol lehetőség van automatikusan kinyit (rajtam).
Biztonságosnak, mindig egy tartalék. |
|
Szia Marco
CERegEditor, hogy érdekesnek tűnik. Úgy érted, néha a következő lehetőség? A opperating rendszer vagy PDA-blokk bármely írja a rendszerleíró adatbázis. -Hoz megbénít blocade, kérjük használja az eszköz beágyazott írása CeRegEditor, Eszközök-> Kinyit jegyzék. És én semmi mást nem kell megváltoztatni a Touch HD, és azt így kell dolgoznod? |

![]() |
|
||||
| Vita | Szerző | Fórum | Hozzászólások | Utolsó hozzászóláshoz |
| CAB.files telepíteni! | jspr | Windows Mobile alkalmazások | 18 | Április 18, 2009 21:33 |
| cab fájlok | parahawk4000 | HTC | 1 | Április 5, 2008 10:56 |
| CAB fájlok | hoogerhuis | Windows Mobile alkalmazások | 9 | Augusztus 9, 2007 22:02 |
| cab fájlok | chevy-fan | HTC | 2 | Október 31, 2004 11:35 |
| Telepíteni CAB fájlokat közvetlenül a PC-PDA | speedme | Windows Mobile alkalmazások | 1 | Február 7, 2003 09:55 |
Jelenleg 1 aktív felhasználó amiben ezt a vitát (0 tag és 1 vendég) |
|
| Téma eszközök | |
| Reprodukció | |
|
|
|