Ez a vitát Probléma a telepítéssel cab fájlok benne A Windows Mobile alkalmazásokat fórum része a Windows Mobile kategóriába tartoznak; Modbreak Ez nem az a szándéka, hogy ezen a fórumon megoldást adni postán vagy telefonon. Ez az út ...
Google Hirdetések (után eltűnnek Bejegyzési)![]() |
|
|
Link Vissza | Thread Tools | Látvány |
|
A cabfile néz rád a fa nézetben válasszuk, majd másol.
Most már két dolgot, nyissuk meg az ActiveSync ablakot, és kattintson a fa, vagy a szokásos fa, lapozzunk lefelé, amíg meg nem találja a mobil aparat. Illessze be a fülke a mappában. Nyissuk meg a felfedező a készüléken, keresse meg a fülke-én, kattintson rá, amíg elkezd telepíteni. Amit ez, legalábbis nekem, mert én vagyok elfoglalva, WM ![]() |
|
Én most több, mint 12 óra során és remélem, hogy végre valaki több nekem, mint egyértelműen és világosan elmagyarázza, hogyan tudom csinálni, hogy kellett volna.
Köszönöm! |
|
Hogyan kell a app feloldja a HTC Windows Mobile - Simple Help
Itt talál mást beállítani a politikát. Akkor tudod telepíteni. |
|
Try it's just, gyrator fut az én Touch HD, és ez csak egy univerzális rendszerleíró beállítást. Ön is kereshetünk ceregeditor, ahol lehetősége van arra, hogy automatikusan kinyit ez (használ saját).
Ahhoz, hogy biztonságos, mindig egy biztonsági másolat. |
|
Hi Marco
CERegEditor Ez nagyon érdekes. Úgy érti, néha következő opció? A opperating rendszer vagy eszköz, kizárja a nem azt írja, hogy registry. -Hoz megbénít blocade, kérjük, használja az eszközt ágyazva CeRegEditor, Eszközök-> Unlock registry. És én semmi mást kell megváltoztatni a Touch HD és ezután is dolgozni? |

![]() |
|
||||
| Vitát | Szerzője | Fórumot | Észrevételeket | Last Post |
| CAB.files install! | jspr | A Windows Mobile alkalmazásokat | 18 | Április 18, 2009 22:33 |
| cab fájlok | parahawk4000 | HTC, | 1 | Április 5, 2008 11:56 |
| CAB fájlok | hoogerhuis | A Windows Mobile alkalmazásokat | 9 | Augusztus 9, 2007 23:02 |
| cab fájlok | chevy-fan | HTC, | 2 | Október 31, 2004 12:35 |
| Install CAB fájlokat közvetlenül a PC PDA-val | speedme | A Windows Mobile alkalmazásokat | 1 | Február 7, 2003 22:55 |
Vannak 1 aktív felhasználó jelenleg ezt a vitát megtekintése (0 tag és 1 vendég) |
|
| Thread Tools | |
| Látvány | |
|
|