Probléma a telepítéssel cab fájlok

Ez a vitát Probléma a telepítéssel cab fájlok benne A Windows Mobile alkalmazásokat fórum része a Windows Mobile kategóriába tartoznak; Modbreak Ez nem az a szándéka, hogy ezen a fórumon megoldást adni postán vagy telefonon. Ez az út ...

Google Hirdetések (után eltűnnek Bejegyzési)
Reageren

Link Vissza Thread Tools Látvány
Tagság kezdete: március 22, 2004
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátori
Január 2, 2009
ModbreakEz nem az a szándéka, hogy ezen a fórumon megoldást adni postán vagy telefonon. Ez így is van egy másik probléma emelkedik ki semmi ezt.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: május 16, 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
Január 2, 2009
Idézet:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht

Scheemder, hogy a bérleti szerződés van a Bölcsesség.
Ez az elv wieshaid motn weezn.
Binst rossz Than Mór tájékoztatja.
Scheemde, szeretlek! Az én otthoni varráshoz.
Dou a groetn Henk Wijngaard.
Bie él falvakban
Navigon, egyszerűen a legjobb.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: január 2, 2009
GuevaraNL is op de goede weg
New Member
Január 2, 2009
Idézet:
Originally posted by tankliner Bekijk bericht
Küldök neki egy e-mailt ide.
E-mail lehetőség nyitva áll.
Hirtelen látom, hogy ön közelében él.
Tedd ide a számát benne, és én cal téged.
Akkor tettem a telefont, hogy Tweel eev'n tűz OEt.
Hogy ami egyenletesebb járás.
Megtörtént hallani ;-)
Met citaat reageren
New Member
Január 2, 2009
Idézet:
Originally posted by Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakEz nem az a szándéka, hogy ezen a fórumon megoldást adni postán vagy telefonon. Ez így is van egy másik probléma emelkedik ki semmi ezt.
Hoppá, látta, hogy túl későn. De akárhogy is fogom elküldeni a megoldást ide, mert feltételezem, nem vagyok egyedül ezzel a bosszantó probléma am.

Szóval, még mind üdvözlendő, hogy hozzájáruljon megoldásokat hallani!
Met citaat reageren
Tagság kezdete: január 28, 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Közösség Kapcsolat
Január 2, 2009
A cabfile néz rád a fa nézetben válasszuk, majd másol.

Most már két dolgot, nyissuk meg az ActiveSync ablakot, és kattintson a fa, vagy a szokásos fa, lapozzunk lefelé, amíg meg nem találja a mobil aparat.

Illessze be a fülke a mappában. Nyissuk meg a felfedező a készüléken, keresse meg a fülke-én, kattintson rá, amíg elkezd telepíteni.

Amit ez, legalábbis nekem, mert én vagyok elfoglalva, WM
Met citaat reageren
Tagság kezdete: május 16, 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
Január 2, 2009
Idézet:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht
A cabfile néz rád a fa nézetben válasszuk, majd másol.
Most már két dolgot, nyissuk meg az ActiveSync ablakot, és kattintson a fa, vagy a szokásos fa, lapozzunk lefelé, amíg meg nem találja a mobil aparat.
Illessze be a fülke a mappában. Nyissuk meg a felfedező a készüléken, keresse meg a fülke-én, kattintson rá, amíg elkezd telepíteni.
Amit ez, legalábbis nekem, mert én vagyok elfoglalva, WM
Saját magyarázat nem, akkor a magyarázat nem működik (már jelzett, de más szavakkal), semmi nem működik.
Ez annyira furcsa, van, ahogy kapcsolatba kerültek telefonsich, hogy én ugyanaz az én progje eszközt, az Asus MyPal A 632N a WM5 mint cabfile, én csak úgy, hogy megtegyék SDcard.
És a telepítésnél egyszerűen.
Thread Starter mondhatjuk, ámen.
Ő benne van lehetőség nélkül.
Ok? Van a kereséshez.
Szeretem a pillanattól WM6, ami prbobleem szállítani.
Programaa azt mondja, hogy nem hitelesített, majd a törött
Ezért folytatni kell.

De köszönöm a magyarázatot, sajnos, nem.

A Greetings from the Woeste Hoeve.
Navigon, egyszerűen a legjobb.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: március 25, 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Member for Life
Január 2, 2009
Idézet:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Én most több, mint 12 óra során és remélem, hogy végre valaki több nekem, mint egyértelműen és világosan elmagyarázza, hogyan tudom csinálni, hogy kellett volna.

Köszönöm!
Hogyan kell a app feloldja a HTC Windows Mobile - Simple Help

Itt talál mást beállítani a politikát. Akkor tudod telepíteni.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
New Member
Január 3, 2009
Idézet:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Hogyan kell a app feloldja a HTC Windows Mobile - Simple Help

Itt talál mást beállítani a politikát. Akkor tudod telepíteni.
Ahogy lehet olvasni, ez nem egy külön terminál és a Touch HD! Is kap meg írásban, hogy természetesen nem minden eszköz megfelelően működik (lásd válasz ott van), és úgy találom, hogy trükkös bűvészkedik valamit, ha az eredmény nem biztos, és a legrosszabb esetben a szép dolgokat, a száz van.

Kíváncsi vagyok, milyen most, vagy van-e valami köze a tény, hogy én icm készülék érkezett előfizetéssel Vodafone (vásárolt 2Call) Lehet, hogy van zárva? Akkor oldható legyen szoftveres, hanem hogy újra megtegye a szükséges peseta és a HD változata Nem találom.

Még mindig talál ez furcsa. Kell valami több ember jelentkezik a Touch HD választotta ICM, és szintén a jegyzési vagy Gyrator andfere 3rdparty volna szoftver fut?

Én még nem adta fel a reményt, és még mindig működő megoldás ...
Met citaat reageren
Tagság kezdete: március 25, 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Member for Life
Január 3, 2009
Try it's just, gyrator fut az én Touch HD, és ez csak egy univerzális rendszerleíró beállítást. Ön is kereshetünk ceregeditor, ahol lehetősége van arra, hogy automatikusan kinyit ez (használ saját).
Ahhoz, hogy biztonságos, mindig egy biztonsági másolat.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
New Member
Január 3, 2009
Idézet:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Try it's just, gyrator fut az én Touch HD, és ez csak egy univerzális rendszerleíró beállítást. Ön is kereshetünk ceregeditor, ahol lehetősége van arra, hogy automatikusan kinyit ez (használ saját).
Ahhoz, hogy biztonságos, mindig egy biztonsági másolat.
Hi Marco

CERegEditor Ez nagyon érdekes. Úgy érti, néha következő opció?

A opperating rendszer vagy eszköz, kizárja a nem azt írja, hogy registry. -Hoz megbénít blocade, kérjük, használja az eszközt ágyazva CeRegEditor, Eszközök-> Unlock registry.

És én semmi mást kell megváltoztatni a Touch HD és ezután is dolgozni?
Met citaat reageren
New Member
Január 3, 2009
Idézet:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Hi Marco

CERegEditor Ez nagyon érdekes. Úgy érti, néha következő opció?

A opperating rendszer vagy eszköz, kizárja a nem azt írja, hogy registry. -Hoz megbénít blocade, kérjük, használja az eszközt ágyazva CeRegEditor, Eszközök-> Unlock registry.

És én semmi mást kell megváltoztatni a Touch HD és ezután is dolgozni?

Nos, végül is sikerülhet! Volt először megpróbálta CeRegEditor a fent leírtak szerint, hanem azt is, hogy nem volt az. Hirtelen láttam a fényt, és úgy gondolta, hogy valaha is léteznek Staller Cabin! Azon az éjszakán uninstalled, és úgy döntött, hogy telepítse újra. Mi volt a következő lépés? Légiutas-kísérő, amit használ a Staller cab fájlokat telepíteni, de én mindig azt hittem, hogy rákattint egy cab fájlt, hogy a telepítőprogram automatikusan átveszi. Nem így!

Először meg kell booth Staller kattintva és ott kiválaszthatja, hogy mely szeretné telepíteni CAB és milyen könyvtárba akarja. Jeeminee, és én most már több, mint 24 órát ültem, és tárgyaltak meg, hogy mindig van elfoglalva ..

Köszönöm mindenkinek a gondolkodás és a megoldások keresése. Most már végre élvezze az összes jó az, amit ez az egység adja meg!
Met citaat reageren
Reageren

Hasonló viták

Vitát Szerzője Fórumot Észrevételeket Last Post
CAB.files install! jspr A Windows Mobile alkalmazásokat 18 Április 18, 2009 22:33
cab fájlok parahawk4000 HTC, 1 Április 5, 2008 11:56
CAB fájlok hoogerhuis A Windows Mobile alkalmazásokat 9 Augusztus 9, 2007 23:02
cab fájlok chevy-fan HTC, 2 Október 31, 2004 12:35
Install CAB fájlokat közvetlenül a PC PDA-val speedme A Windows Mobile alkalmazásokat 1 Február 7, 2003 22:55

Címkéken
ActiveSync -, az ASUS, taxit, Compact Framework 3.5, gyémántot, letöltés, google, HTC,, HTC Touch HD -, e-mail, Failed, Mozgatható, MyPal, új, kilátásokra, PDA, rendszerleíró, képernyő, okostelefonját, Szoftvert, telefonnal, egységre, vodafone, Weboldalán, Windows Mobile -

Vannak 1 aktív felhasználó jelenleg ezt a vitát megtekintése (0 tag és 1 vendég)

Thread Tools
Látvány

Szabályok üzenetek
Öné ne Új beszélgetés megkezdése
Öné ne válaszol az üzenetekre
Öné ne Mellékletek küldését
Öné ne Edit üzeneteidet

vB kód van Hogy
Emotikonok vannak Hogy
[IMG]kód van Hogy
HTML kód nem Hogy
Visszakövetések vannak Hogy