Idézet:
Originally posted by Gazpacho
/ Me emlékszik végtelen ellenfél WM. iPhone vitát. 
|
Az én gond az, hogy nem az út az iPhone. Éppen ellenkezőleg, azt hiszem, nagyon fontos, ma képernyőn. Nekem van egy Touch Pro mint üzleti eszköz és nagyon hiányzik a áttekintést a szerepem. Miután néhány hétig iPhone örültem tudtam küldeni neki vissza (előnye a hitelnyújtási program).
Azt hiszem, az iPhone nem igazán forradalmi. Őszintén szólva, semmit a HP Jornada menetelését 2000-ben. Nem nézett sima, de fogalmilag ugyanaz. Akkor én is utálom egyébként borzalmas. Tudnánk technikailag jobb.
Másrészt viszont, megértettem, hogy ha nem gyors lépéseket a Microsoft, a HTC és a Samsung van, így egységes a platform teljesen elveszett. Szórakozás a sokszínűség, de knudde Fejlesztő (Touch Flow dugó nem létezik, és hogy az Omnia nem tudja, és ha már minden bizonnyal különbözik minden). És hosszú távon, hogy lerombolja a hozzáadott értéke egy operációs rendszer a fogyasztó / üzleti.
A Microsoft is jobb sok tekintetben. Nézem a Zune interfész látni fogja, hogy működik igazán sima, és sima (és akkor is a Media Center Xbox azt hiszem). Az lenne igazán szeret én akarok menni, feltéve, hogy áttekintést ad a jelenlegi GUI marad.
Úgy gondolom, inkább saját maguk jobb integrációjára és intelligenciával. Nézem az átlagos autós navigációs és a HTC today képernyőn, akkor vannak kis dolgok, mint minden más funkcionális viselkedését hívások közben, navigációs és pihen. eszközök, mint a
Xobni Ehhez az Outlook és egy nagyon nagy sikert aratott. Szerszámok tekintetében lásd: ha Xobni gyakorisága a kommunikáció és elvisz onnan, hogy a dolgok, mint okos választás (pl. 95%-át a közleményt, de 10 adott címet megy). Ez az Ön munkáját GUI intelligensebb és menti azt. Ha volt valami, amit szerettem őket több időm a környezetre. De ez lesz az a változat 2100
Jaap