Idézet:
Eredetileg Írta: Gazpacho
/ Én emlékszik végtelen vs WM. iPhoneMegbeszélések. 
|
Engem csak nem, hogy a
iPhoneSide menni. Éppen ellenkezőleg: azt hiszem, a mai képernyő nagyon fontos. Nekem van egy Touch Pro üzleti telefon, és én nagyon hiányzik a kilátás én szerepet. Néhány hét után
iPhone Örültem, tudtam küldeni neki vissza (előnye, hogy a hitelezési program).
Személy szerint úgy gondolom a
iPhone nem igazán forradalmi. Őszintén szólva, semmit a HP Jornada menetelését a 2000-ben. Nem nézett sima, de fogalmilag azonosak. Amikor én még akkor is, ha a gyűlölt. Mi lehet jobb technikailag.
Másrészt viszont, látom, hogy ha nem gyors cselekvés a Microsoft,
HTC és
Samsung meg, hogy ön az egységes platform teljesen elveszett. Szórakozás a sokszínűség, de Knudde Fejlesztő (Touch Flow dugó nem léteznek, és hogy
Omnia nem lehet, és ha ez nem így lenne minden bizonnyal össze). És hosszú távú demolishes hozzáadott értékét a fogyasztó számára OS / üzleti.
A Microsoft azonban jobb sok tekintetben. Nézem a Zune felületen, akkor úgy néz ki, sima, és tényleg működik zökkenőmentesen (szintén az XBox Media Center és azt hiszem). Az lenne igazán szeret én akarok menni, áttekintést nyújtott a jelenlegi GUI is.
Személy szerint én hiszem, inkább jobb integrációjára és a hírszerzés. Nézem az átlagos autós navigációs rendszer és a jelenlegi
HTC képernyőn, akkor üljön ott kis dolgokat, mint a többi funkcionális működésének hívás közben, navigációs és pihenés. eszközök, mint a
Xobni Ehhez az Outlook, és nagyon nagy siker. Szerszámok tekintetében lásd: ha Xobni közlések gyakoriságára, valamint indíthatja el bizonyos dolgokat, mint okosabb választás (pl. 95%-a kommunikáció, de a 10 konkrét címekre megy). Ezáltal Ön okosabb GUI-t és megmenti az állását. Ha volt valami, amit szerettem őket több idő az én területem. De a változat 2100, vagy
Seb