"A Windows Mobile 6.5" után a Motorola is megerősítette: Steve Ballmer

Ez a vita a "A Windows Mobile 6.5" után a Motorola is megerősítette: Steve Ballmer -ban Windows Mobile fórumok, része az operációs rendszer típusa, lassan már a következő iterációs a Windows Mobile 6.1, de a sarokban a pletykák, hogy a valóság utak. ...

Google hirdetések (Eltűnik után bejegyzés)
Reageren

LinkBack Téma eszközök Reprodukció
Tagság kezdete: 9 május 2003
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Szerkesztő
November 7, 2008
Lassan már a következő iterációs a Windows Mobile 6.1, de a sarokban a pletykák, hogy a valóság utak. A Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer megerősítette létezését.

Helyezze be itt el észrevételeit a cikk "" A Windows Mobile 6.5 'után Motorola Steve Ballmer azt is megerősítette "

Link a cikkhez: http://www.pocketinfo.nl/artikel/11478
Met citaat reageren

Tagság kezdete: 27 február 2008
Axim addict is zeker op de goede weg
Jól halad
November 7, 2008
WM 6,5 lesz semmi különös, a továbbfejlesztett böngésző, mint a lényeg.

Off topic: Nézd meg ezt a képet, Steve Ballmer tényleg egy majom!
Met citaat reageren
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Szerkesztő
November 7, 2008
Érintse meg Steve Ballmer a Google Images, és kapsz csak majmok. Ez a fickó a móka.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: június 9, 2008
mathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoon
Írások Sluts
November 7, 2008
nevetni mikroszkóp . Tehát volt egy köztes frissítés ... szánalom. De a kíváncsiság ismét felkeltette. Látom a saját, mint egy befejezetlen frissítés, de talán tévedek. Végül egy jó téma, hogy én követni! Azt akarom tudni mindent!
Met citaat reageren
Tagság kezdete: január 28, 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Közösség Kapcsolat
November 7, 2008
Idézet:
Eredetileg Írta: Gazpacho Bekijk bericht
..... Ez a fickó a móka.
Valaki, aki dolgozik a klub jó móka? ellentmondás a végállomás
Met citaat reageren
Szerkesztő
November 7, 2008
Ez a srác a főnök a klub.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: január 28, 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Közösség Kapcsolat
November 7, 2008
Tudom, ez csak azt
Met citaat reageren
Tagság kezdete: november 8, 2004
JeeWeetje is op de goede weg
Csak most kezdődött el
November 8., 2008
Azt hiszem, a laza WM 6,5 Mobile Office az Office 2007 fájltípusok tartalmazza a böngésző alapján a motor IE5. Valószínűleg egy új Bleutooth verem részét. A jobb támogatás a WPA2 WiFi. És talán az élő, szolgáltatás standard zijn.En nagyobb hiszem. Net 3.5 kompakt standard archívum.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: február 10, 2002
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
November 8., 2008
Idézet:
Eredetileg Írta: JeeWeetje Bekijk bericht
Azt hiszem, a laza WM 6,5 Mobile Office az Office 2007 fájltípusok tartalmazza
WM6.1 nem al
Idézet:
alapuló böngésző motor IE5.
Nem, Ez valószínűleg IE6
Idézet:
Valószínűleg egy új Bleutooth verem részét. A jobb támogatás a WPA2 WiFi. És talán az élő, szolgáltatás standard zijn.En nagyobb hiszem. Net 3.5 kompakt standard archívum.
Ahogy nyerni a szívét a fogyasztók nem számít. Kell szeretné jobban álláspontjaikat rendelkezik.

Seb
modernnomads.info, A hely üzleti mobil PocketPC felhasználók és vezetők.
Wiki Master Holland Windows Mobile Wiki.
Met citaat reageren
Szerkesztő
November 9, 2008
Heh, én szeretem az utolsó megjegyzést.

Mindkettő helyes JeeWeetje Jaap JW a prosumers és technológiai, valamint Michael fején találja a szöget tekintetében a fogyasztók számára.

/ Én emlékszik végtelen vs WM. iPhoneMegbeszélések.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: december 22, 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátor
November 9, 2008
Idézet:
Eredetileg Írta: JvanEkris Bekijk bericht
Ahogy nyerni a szívét a fogyasztók nem számít. Kell szeretné jobban álláspontjaikat rendelkezik.
És nem csak a készülék, az asztali szinkronizációs kell sokkal jobb. Windows Mobile Device Center úgy tűnik, hogy rossz, ActiveSync problémák fórum is tele van velük. Tovább ront a helyzeten, szükség van az Outlook az Ön PIM adatokat szinkronizálni, mert most már egyáltalán nem mindig szerepel a standard, ez egy komoly probléma. Attól eltekintve, az átlagos fogyasztó, aki egyszerűen csak használni szeretné a névjegyek az Outlook Express. Röviden, a teljes élményt beleértve az asztali integrációt kell sokat fejlődött ezen a területen lenne valamelyest versenyképes a iphone aggodalomra ad okot.
[HD2 és HTC HTC Hero és iPhone 3G] --->Info Pocket szabályok--->[Környezetbarát és EEE 1000H és HL DOT / M]
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
November 9, 2008
Idézet:
Eredetileg Írta: Gazpacho Bekijk bericht
/ Én emlékszik végtelen vs WM. iPhoneMegbeszélések.
Engem csak nem, hogy a iPhoneSide menni. Éppen ellenkezőleg: azt hiszem, a mai képernyő nagyon fontos. Nekem van egy Touch Pro üzleti telefon, és én nagyon hiányzik a kilátás én szerepet. Néhány hét után iPhone Örültem, tudtam küldeni neki vissza (előnye, hogy a hitelezési program).

Személy szerint úgy gondolom a iPhone nem igazán forradalmi. Őszintén szólva, semmit a HP Jornada menetelését a 2000-ben. Nem nézett sima, de fogalmilag azonosak. Amikor én még akkor is, ha a gyűlölt. Mi lehet jobb technikailag.

Másrészt viszont, látom, hogy ha nem gyors cselekvés a Microsoft, HTC és Samsung meg, hogy ön az egységes platform teljesen elveszett. Szórakozás a sokszínűség, de Knudde Fejlesztő (Touch Flow dugó nem léteznek, és hogy Omnia nem lehet, és ha ez nem így lenne minden bizonnyal össze). És hosszú távú demolishes hozzáadott értékét a fogyasztó számára OS / üzleti.

A Microsoft azonban jobb sok tekintetben. Nézem a Zune felületen, akkor úgy néz ki, sima, és tényleg működik zökkenőmentesen (szintén az XBox Media Center és azt hiszem). Az lenne igazán szeret én akarok menni, áttekintést nyújtott a jelenlegi GUI is.

Személy szerint én hiszem, inkább jobb integrációjára és a hírszerzés. Nézem az átlagos autós navigációs rendszer és a jelenlegi HTC képernyőn, akkor üljön ott kis dolgokat, mint a többi funkcionális működésének hívás közben, navigációs és pihenés. eszközök, mint a Xobni Ehhez az Outlook, és nagyon nagy siker. Szerszámok tekintetében lásd: ha Xobni közlések gyakoriságára, valamint indíthatja el bizonyos dolgokat, mint okosabb választás (pl. 95%-a kommunikáció, de a 10 konkrét címekre megy). Ezáltal Ön okosabb GUI-t és megmenti az állását. Ha volt valami, amit szerettem őket több idő az én területem. De a változat 2100, vagy

Seb
Met citaat reageren
Mobilyz Expert
November 9, 2008
Idézet:
Eredetileg Írta: montfort Bekijk bericht
És nem csak a készülék, az asztali szinkronizációs kell sokkal jobb. Windows Mobile Device Center úgy tűnik, hogy rossz, ActiveSync problémák fórum is tele van velük.
Úgy tűnik, egy másik esetben, hogy jöjjön Berendezés kapcsolat a Windows 7. Ben beniewd. Egyrészt, megjelenik egy erős csökkenő trend minden változatban. Továbbá, én lassan győződve arról, hogy nincs rosszabb, és minden új verzió, a meghatározás javulást. De nem vagyok meglepve.
Idézet:
Eredetileg Írta: montfort Bekijk bericht
Tovább ront a helyzeten, szükség van az Outlook az Ön PIM adatokat szinkronizálni, mert most már egyáltalán nem mindig szerepel a standard, ez egy komoly probléma.
Nos,

Az alapjául szolgáló statisztikák azt mutatják, hogy sok ember egyszerűen az Outlook már. Bármi is az igazság itt nem tudom.

Seb
Met citaat reageren
Tagság kezdete: április 10, 2006
amido is op de goede weg
Csak most kezdődött el
November 9, 2008
Minden nagyon jól ezeket a frissítéseket vagy új verziókat, de most nem tudom mindig használni elülső kamera nopg a video beszélgető via Yahoo! Van még egy program irányítja rá! Van, hogy ilyen bonyolult építeni?
Met citaat reageren
Szerkesztő
9 november 2008
Idézet:
Eredetileg Írta: JvanEkris Bekijk bericht
Engem csak nem, hogy a iPhoneSide menni.

Seb
Igaz, én nem. Találtam a vita nagyon hasonlít az egyetlen szakember, aki akar, és a végső felhasználó, aki akar valamit: a legalapvetőbb az összes végtelen Tweakers vs WM. iPhone-Noobies viták, amelyek tombolt.
Met citaat reageren
Reageren

Hasonló viták

Vita Szerző Fórum Hozzászólások Utolsó hozzászóláshoz
Pletyka: Windows Mobile 6.5 által említett Motorola elnök-vezérigazgatója? R. Knops Windows Mobile 20 November 7, 2008 18:47
Motorola és a Samsung Windows Mobile Standard piacvezetők Leanr Egyéb mobil eszközök 10 Január 31, 2008 15:11
Microsoft Steve Ballmer fogja találni a Google Android csak egy sajtóközleményt " ktsang Mobilyz szerkesztői hírek és vélemények 5 December 12, 2007 09:30
Motorola Ming valószínűleg a Windows Mobile Gonny Motorola 5 Július 22, 2007 18:51
Steve Ballmer tart pletykák mobiltelefon-változatát a Zune Alex400 Multimédia lejátszó 2 November 17., 2006 13:02

Címkék
autó, bluetooth, kamera, tapasztalat, google, HTC, Internet, iphone, szélmentes oldal, Él, felad, hivatal, Omnia, Kilátás, pim, problémák, Sámson, szinkronizálni, készülék, Touch Pro, touch flow, Frissítés, wifi, Windows 7, Windows Mobile, wm 6,5

Jelenleg 1 aktív felhasználó amiben ezt a vitát (0 tag és 1 vendég)

Téma eszközök
Reprodukció

Hozzászólás szabályai
Ön nem tud új téma
Ön nem reagál az üzenetekre
Ön nem tud Küldés mellékletek
Ön nem Szerkeszteni az üzeneteidet

BB-kód a -Hoz
[IMG]Kód -Hoz
HTML kód -Tól
Visszakövetések vannak -Hoz
Pingbacks vannak -Hoz