SMS-üzenet nem küldi el

Ez a vitát SMS-üzenet nem küldi el benne Windows Mobile - fórum, része az operációs rendszer kategóriában, van egy probléma, ha észlelik a WM5 SMS-t nem lehetett elküldeni, ott volt egy hang ...

Google Hirdetések (után eltűnnek Bejegyzési)
Reageren

Link Vissza Thread Tools Látvány
Tagság kezdete: július 18, 2009
paterke is op de goede weg
New Member
Július 22, 2009
Nekem van egy probléma felfedezték
Ha egy SMS-t WM5-ben nem lehet elküldeni, volt egy hang nem teszik közzé. Most WM6 hallani lehet, még mindig úgy gondolom, az SMS elküldése, miközben valójában átkerült a tervezetekről.

Valaki a megoldás?
Met citaat reageren
Regisztráció időpontja: november 8, 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Írások lekker mee
Július 22, 2009
Normális esetben nem egy felugró azzal az üzenettel, hogy az üzenet elküldése megnyomásakor küldeni?
Legalábbis az én készülék ez volt a helyzet. Személy szerint én találtam idegesítő, és én letiltotta.

Ön valóban nézni az elküldött mappába. Ha az üzenet annyira küldeni.

Egy másik lehetőség lehetne, hogy a szállítási visszaigazolást lehetőség váltani.
Kapunk egy szép üzenetet, amikor az SMS ténylegesen átadásra került. Tehát, ha a vevő nem a hatalom, és az üzenet szállítják később megkapta az üzenetet később. Ennek előnye az, hogy tudja, hogy az üzenet meg is érkezett.

Meg kell azonban függ a szolgáltató. T-mobile támogatja azt minden esetben, de nem KPN.
Mer kuuln float, 't wa Lös fodrozódik.
Met citaat reageren
Tagság kezdete: március 12, 2005
chiman is op de goede weg
Jól halad
Július 22, 2009
Valószínűleg már ez ki van kapcsolva a PDA.

Keresztül a registry meg lehet változtatni a (túl sok).
Itt van egy oldal a magyarázatot:
Engedélyezése és letiltása az SMS (szöveges üzenet) értesítést küldenek Buborék »Az én-m Digitális Élet

Van még néhány szoftverek.

Sok szerencsét
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Hasonló viták

Vitát Szerzője Fórumot Észrevételeket Last Post
Zip tömörítés rendelkezik az SMS szöveges üzenetek Gonny A Windows Mobile alkalmazásokat 3 Április 27, 2007 11:54
Ingyen SMS küldés Ingyen SMS 1,0 Gonny A Windows Mobile alkalmazásokat 5 Augusztus 18, 2006 11:39
Advanced SMS-ben, többet SMS-sel Wouter A Windows Mobile alkalmazásokat 4 Március 6, 2006 11:48
SMS-küldés SMS-ben a BT-vel való kapcsolódás könnyen készülék ... .. ütközés nobacon Bluetooth 5 Február 3, 2004 14:39

Címkéken
KPN,, PDA, rendszerleíró, Szoftvert, t-mobile, egységre

Vannak 1 aktív felhasználó jelenleg ezt a vitát megtekintése (0 tag és 1 vendég)

Thread Tools
Látvány

Szabályok üzenetek
Öné ne Új beszélgetés megkezdése
Öné ne válaszol az üzenetekre
Öné ne Mellékletek küldését
Öné ne Edit üzeneteidet

vB kód van Hogy
Emotikonok vannak Hogy
[IMG]kód van Hogy
HTML kód nem Ki
Visszakövetések vannak Hogy