Mert e szerint a HP-Hollandia szeptemberben legkorábban fele lesz elérhető, hogy az eBay vettem meg, és mivel több mint egy hétig használják.
Vásárolta a drága végrehajtását a 120 GB-os merevlemez, 1,6 GHz-es processzor, 2GB RAM és 6 cellás akkumulátor.
Már 760, $ = fizetett + $ 85 postaköltség. Összesen 846, = $
Konvertált mintegy 547, = euro. Sajnos, még mindig 115 euró = HÉA és az importvámok illetéket. Összesen 662, = euro.
Nincs földimogyoró a minilap de mi OOOHHHH ission szép.
Igazán teljes méretű billentyűzet és a képernyő szuper éles.
A cserélhető 6 cellás akkumulátor rúd lefelé, és így ad egy kis lejtő a billentyűzeten, amit magam meg nagyon kellemes használni. A tömeg nem alacsony, de ez nem hátrány számomra. A mini jó, 1 kézzel, hogy vegye fel, és mozogni. Találom meg a tökéletes méretű, tökéletesen illik a kesztyűtartóban az autó, nem az egész tábla teljes ülések során, továbbá a hajón nincs sta-in-the-road.
A levelek kicsik, nagyon kicsi, de néhány beállítás változások az alkalmazkodásra.
Hátránya: A Vista ..............
Most lehetne mondani, hogy előny, de azt hiszem, Vista a legnagyobb hátránya a rövid megjegyzést.
Most már nincs tapasztalat a Vista óta Frissítettem az asztalon Szabadidőmben nem hagyták minden negatív üzeneteket compatibilliteitsproblemen stb És a tapasztalatok már megvolt a mini me 2 napon belül dönthet arról, hogy le kell bontani Vista és az XP Pro is lehet mondani.
A program véleményem szerint túl nagy a Via processzor így mindent elég lassú. Weblapok igényel 100% CPU kapacitás! Egy online játék (backgammon) együtt szállítja lépten-2 a 3 másodperces késleltetéssel.
Csak egy gyors fájl visszakeresése és hozzáférés nincs ott egy film és játék egy tragédia.
Ha úgy gondolod, Vista remek program, amely lassú és nem bánod, hadd üljön főleg azért, mert váltás XP elég munka. A honlapon most minden HP meghajtókat a mini jegyzet van, mert nem én vagyok az egyetlen, aki kedveli a Vista egy katasztrófa. Downgrade XP Pro is ingyenes, ha van egy XP Pro telepítő lemez (másolat) telepítése már használatban vannak az ProductKey XP és jelentkezzen be a telefont, és adja ProductKey a Vista. kapsz egy aktivációs kódot XP pro.
XP Pro-val telepítve a mini jegyzet egy tomboló Roeland mindent, amit vele bánni voorschoteld.
Én xp-pro van telepítve és mozilla VLC media player az egyszerű használat.