Ovo je rasprava o TomTom 5 na Yakumo Delta 300 u TomTom Navigator for PDA forum, dio područja Windows Mobile navigacija, Halja nudi na svojoj stranici da TomTom 5 nije pogodan za Mio 300 Yakumo Delta (je ...
Google oglasi (nestaju nakon Registracija)![]() |
|
|
Link Natrag | Thread Tools | Pregled |
|
Originally posted by Dylan18
oops .. žao mi je
onda stranka nije za mene. To će se promijeniti? aparate da će biti podržani? |
|
Originally posted by boy1975
TomTom nudi na svojoj stranici da TomTom 5 nije pogodan za Yakumo Delta 300
Mio (PDA je i dalje ista?) Biti podržan.Je li netko iskustva sa ili savjete o tome kako instalirati TomTom 5 yet? Delta 300 će učiniti dobro namješteni kako bi se izgradili GPS antenom. |
|
Originally posted by Michel_6
Moja odluka je da se ovdje tomtom5 će raditi jednako dobro na Yakumo delta 300gps poput Mitac Mio 168, tomtom samo ne službeno podržavaju njihov proizvod za PDA zbog kojega nema rezultata ispitivanja.
U svakom slučaju, sam naručio nadogradnju. Michel |
|
Originally posted by remcomo
Ja sam x Yakumo PDA Delta ga kupio s integriranim Sirf Star III GPS Receiver (20 kanala). Ive 'pokušao TT3 i TT5, najprije ćete dobiti poruku "bez GPS uređaja", pod Enver nema korisnih GPS signala. To obično traje 3 do 10 minuta ili duže. Također dolazi dok prolazite signala put i tt je završila. To će biti problem Windows Mobile 2003 Second Edition, jer sve što instalirate softver ne sukoba. Tko mi može pomoći tako da TT radi ispravno ili ne postoji dobar vozač tt za SiRF Star III chipset?
|
![]() |
|
||||
| Discussion | Author | Forum | Komentari | Last Post |
| Yakumo Yakumo Delta i Alfa? | ipaqman | Ostali koji se kreće telefon | 8 | 10 lipanj 2007 04:53 |
| tomtom na Yakumo delta x ne | remcomo | TomTom Navigator for PDA | 24 | 21 kolovoz 2005 17:16 |
| Yakumo Delta 300 GPS (ili 168 milijuna) s Wi-Fi | Harley Fatboy | WiFi | 11 | 16 listopad 2004 00:01 |
| Yakumo Delta 300 GPS. | Rumocool | Ostali koji se kreće telefon | 13 | 12 kolovoz 2004 12:45 |
| Yakumo delta 300 / Mio 168 | dedj | Ostali koji se kreće telefon | 2 | 28 srpanj 2004 22:32 |
| Etikete |
| Iskustvo, kamera za brzinu, Jamstvo, gps, MyPal, novo, PDA, savršen, nevolja, Softver, tomtom, Connection, Web stranica, Windows Mobile |
Postoji 1 aktivnih korisnika Trenutno gledate ovu raspravu (0 članova i 1 gostiju) |
|
| Thread Tools | |
| Pregled | |
|
|