Ovo je rasprava o Želim QVGA ili VGA? u Windows Mobile aplikacija forum, dio kategorija Windows Mobile, vidio sam nekoliko tema na ovom forumu, i svi pljesniv, ali nigdje ne mogu naći da sam ...
Google oglasi (nestaju nakon Registracija)![]() |
|
|
Link Natrag | Thread Tools | Pregled |
|
Ive 'iskorišten 1x excel ... ali nisam bila vesela. Čak i na mom 19 "ekran od računala imam problema. Sve ja to je poziv, TT i Internet sa mojim" smartphone ". Dakle u osnovi, to se ne isplati to uzeti u obzir uređaj s VGA?
|
|
Ako vidite svoju internet je puno oštriji i još mnogo toga.
Jasno je da iPAQ ima 4-inčni ekran. Tu je i VGA za svoje pravo i doista "vidjeti" te više na vašem zaslonu. Kada dodir dijamant, ali i VGA ekran, jer je samo ekran 2.8 inches (kao zajednički dodir ili TyTN serije) te vidjeti više. Postoji više raditi i to je oštrija, ali ne možete pročitati jer je premalena. Ovdje je usporedba između dva: Mobile-review.com Pregled PDA - Asus MyPal A730 (tu je screenshot u detalje, na dnu stranice) Ili ovdje http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html usporedba ... Ovdje Recenzija: VGA vs QVGA «bis's (VGA) Pocket PC lijepa slika za oštrinu ... I ovdje Mobil YazÄ ± lar: Koja je razlika između VGA i QVGA ekrana?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik Državna lijepe slike (također na navigaciju) |
|
To pitanje, svaki odgovor za sebe. Mislim (W) VGA zaslon na Touch HD puno bolje nego QVGA zaslon na Qtek 2020 ili I Vario sam imao.
Usporedite to s niže rezolucije na računalu. Okret tvoj zaslon jednom u 640 * 480 mod. To je slično QVGA mi. Stavite zatim u 1024 * 768 ili 1280 * 1024 i otkrijte razliku. ![]() |
|
Ja razumijem pitanje ja ne sasvim.
Tvoj Za VGA. Zašto bi bilo tko ne želi VGA je izvan mene. Možete pronaći sve informacije o slične veličine do QVGA na show VGA zaslon, samo to će uključivati mnogo oštriji. Mislim da je više pitanje: da li vi potreba VGA, QVGA ili je dovoljno dobro. Moj pogled stvar je jednostavna: To je duga i otišao sa QVGA, a ako ne to zahtjevna i dalje radi. Ali VGA će vam dati detaljnije i oštrije ako ste ga zahtjevna, a vi vidite da su svi programi trebaju u većoj ili manjoj mjeri. Druga strana je da je VGA ekran sam zahtjevna, tako da npr. potrošnja energije se povećava. WVGA je Wide VGA, pa umjesto 640x480 je 800x480, kao što su Touch HD i Xperia X1. Sharp VGA, ali širi ekran. |
![]() |
|
||||
| Discussion | Author | Forum | Komentari | Last Post |
| [Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Windows Mobile aplikacija | 48 | 30 travanj 2009 22:20 |
| Razlučivost zaslona od VGA do QVGA u WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 rujan 2007 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Windows Mobile aplikacija | 2 | 25 lipanj 2006 14:36 |
| TomTom Mobile 5,20 out staviti: QVGA podrška | Wouter | TomTom Navigator for PDA | 44 | 1. veljača 2006 23:44 |
| QVGA ili VGA? | patfee | Windows Mobile aplikacija | 4 | 10 siječanj 2006 20:30 |
| Etikete |
| ASUS, računalo, dijamant, Internet, iPAQ, MyPal, Navigacija, PDA, PIM, Qtek, zaslon, smartphone, ugriz, tomtom, vario, što učiniti, Xperia |
Postoji 1 aktivnih korisnika Trenutno gledate ovu raspravu (0 članova i 1 gostiju) |
|
| Thread Tools | |
| Pregled | |
|
|