Ovo je rasprava o Problem sa instalacijskim datotekama kabine u Windows Mobile aplikacija forum, dio područja Windows Koji se kreće; Modbreak To nije namjera ovog foruma da se rješenja dala mailom ili telefonom. Na ovaj način ...
Google oglasi (nestaju nakon Registracija)![]() |
|
|
Link Natrag | Thread Tools | Pregled |
|
Cabfile pogledate u prikazu stabla, odaberite, a zatim Kopiraj.
Sada možete učiniti dvije stvari, otvorite ActiveSync prozor i kliknite dugme stabla, ili u normalnom stabla, pomaknite se prema dolje dok ne nađete mobilni aparat. Zalijepite taksi u mapi. Otvorite istraživač na vaš uređaj, pronađite na taksi, kliknite na nju sve dok ona ne počne instalirati. Taj je, barem za mene, jer sam zauzet sa WM ![]() |
|
Sada sam više od 12 sati radiš, i nadam se da je konačno netko više mi se kao jasan i jasno objasniti kako ja mogu to učiniti oni bi trebali imati.
Hvala! |
|
Kako app otključati HTC tvoj Windowsi Koji se kreće - Wikipedija Pomoć
Ovdje možete pronaći išta drugo za postavljanje politike. Zatim možete instalirati. |
|
Try it's just, gyrator trčanje na moj dodir hd i to je samo univerzalna postavka registra. Također možete tražiti ceregeditor, gdje imate opciju za automatsko otključavanje potrebno (koristeći moj vlastiti).
Da bi bili sigurni, uvijek napraviti sigurnosna kopija. |
|
Hi Marco
CERegEditor To izgleda zanimljivo. Misliš ponekad sljedeći izbor? Opperating sustava ili uređaja, blokirati bilo koji piše za registar. Da biste onemogućili blocade, molimo Vas da koristite alat ugrađen u CeRegEditor, Alati-> Otključaj registar. I trebam više ništa ne treba mijenjati moje Touch HD a onda bi se na posao? |

![]() |
|
||||
| Discussion | Author | Forum | Komentari | Last Post |
| CAB.files instalirati! | jspr | Windows Mobile aplikacija | 18 | 18 travanj 2009 22:33 |
| cab datoteka | parahawk4000 | HTC | 1 | 5. travanj 2008 11:56 |
| CAB datoteke | hoogerhuis | Windows Mobile aplikacija | 9 | 9. kolovoz 2007 23:02 |
| cab datoteka | chevy-fan | HTC | 2 | 31 listopad 2004 12:35 |
| Instalirajte CAB kartoteka izravno from PC to PDA | speedme | Windows Mobile aplikacija | 1 | 7 veljaca 2003 22:55 |
Postoji 1 aktivnih korisnika Trenutno gledate ovu raspravu (0 članova i 1 gostiju) |
|
| Thread Tools | |
| Pregled | |
|
|