Quote:
Originally posted by Gazpacho
/ Me pamti beskrajne vs WM. iPhone raspravu. 
|
Moja briga nije način da se taj iPhone. Naprotiv, mislim da je vrlo važno danas ekrana. Imam Touch Pro kao poslovni uređaj, a ja stvarno gđica pregled moja uloga. Nakon nekoliko tjedana iPhone drago mi je sam mogao poslati ga natrag (prednost programa kreditiranja).
Mislim da je iPhone nije stvarno revolucionarno. Iskreno, ništa na HP Jornada 'trčanje u 2000. Nije gladak izgled, ali konceptualno isti. Tada sam također imaju strašno mrziti drugačije. Mi smo mogli tehnički bolje.
S druge strane vidim da, ako nema brze akcije iz Microsoft, HTC i Samsung ne, tako da ćete jedinstvenost vašeg platforme potpuno izgubio. Zabava za raznolikost, ali knudde Developer (Touch protoka plugins ne postoje, te da Omnia ne mogu, a ako već postoje sigurno će biti različite u svakoj). A u dugoročno da demolishes dodanu vrijednost OS za potrošača / business.
Microsoft također mogla bolje u mnogim aspektima. Sam pogled na Zune sučelje htijenje vidjeti taj Internet utvrde stvarno gladak i gladak (a također je u Medija centru Xbox mislim). To će stvarno voljeti sebe žele ići, pod uvjetom da je pregled trenutačnog GUI ostaje.
Ja vjerujem više u sebe bolju integraciju i inteligenciju. Sam pogled na prosječan auto-navigacija i HTC danas ekrani, zatim tu su malo u stvari, poput ostalih funkcionalnih ponašanja za vrijeme poziva, navigacija i odmaranje. alata kao što su
Xobni učiniti za Outlook i vrlo veliki hit. Alata vidjeti ako Xobni učestalost komunikacije i početi odatle da su stvari kao pametan izbor (npr. 95% od svoje komunikacije, ali 10 specifičnih adresa ići). Ovo je vaš GUI rad pametniji i štedi. Ako postoji nešto što je Voljela sam ih više vremena za moju okolinu. Ali, da će biti verzija od 2100
Jaap