sms poruka nije poslana

Ovo je rasprava o sms poruka nije poslana u Windows Mobile forum, dio kategoriji Operativni sistem, imam problem, ako se otkrije na WM5 SMS-a nije mogla biti poslana, tu je zvuk ...

Google oglasi (nestaju nakon Registracija)
Reageren

Link Natrag Thread Tools Pregled
Član od: 18 srpnja 2009
paterke is op de goede weg
New Member
22 srpanj 2009
Imam problema otkrili
Ako je SMS u WM5 nije mogla biti poslana, tu je zvuk to izvješće. Sada sa WM6 čuje više tako Ja uvijek mislim SMS je poslan, a zapravo se preselio u skice.

Netko rješenje?
Met citaat reageren
Član od: 8. studenoga 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Piše lekker mee
22 srpanj 2009
Te htijenje normalno napraviti popup s porukom da je poruka poslana kada pritisnete poslati?
Barem u mom uređaju koji je bio slučaj. Osobno sam našao ga onesposobiti peckav i ja njega.

Vi zaista mogu gledati u mapu Poslano. Ako je poruka da je na taj način šalje.

Druga opcija mogla biti mogućnost dostave potvrdu za prijelaz.
Dobivate poruku lijepo kada SMS je zapravo dostavljen. Dakle, ako prijemnik ima moć, a poruka se dostavlja naknadno, dobivate poruku kasnije. Prednost je da znate da je poruka primljena.

To je, međutim ovisi o Vašem davatelju usluga. T-mobile je podržava u svakom slučaju, ali ne i KPN.
Mer kuuln float, 't wa los lop.
Met citaat reageren
Član od: 12 ožujak 2005
chiman is op de goede weg
Dobro je u tijeku
22 srpanj 2009
Vjerojatno ste je isključena u svoj PDA.

Kroz tvoj Registry možete promijeniti (višak).
Ovdje je stranica s objašnjenjima:
Ovlastiti ili Onesposobiti SMS (SMS poruka) Rečenica Obavijest Mjehurić »Moj Digitalan Život

Tu su i neki programi.

Sretno
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Slične rasprave

Discussion Author Forum Komentari Last Post
Zip pruža kompresija za SMS poruke Gonny Windows Mobile aplikacija 3 27 travanj 2007 11:54
Slobodan SMS Poslati Slobodan SMS od 1.0 Gonny Windows Mobile aplikacija 5 18 kolovoz 2006 11:39
Napredni SMS, učinite više sa SMS Wouter Windows Mobile aplikacija 4 6. ožujak 2006 11:48
SMS Pošaljite SMS s BT u lako se spaja na uređaj ... .. crash nobacon Bluetooth 5 3. veljače 2004 14:39

Etikete
KPN, PDA, Registry, Softver, T-Mobile, jedinica

Postoji 1 aktivnih korisnika Trenutno gledate ovu raspravu (0 članova i 1 gostiju)

Thread Tools
Pregled

Pravila poruka
Tvoj ne smije Započnite novu raspravu
Tvoj ne smije odgovoriti na poruke
Tvoj ne smije Slanje privitaka
Tvoj ne smije Edit your posts

vB code je Za
Smileys su Za
[IMG]kod Za
HTML kôd je Van
Pingbacks su Za