ne šalju SMS poruke

Ovo je rasprava o ne šalju SMS poruke u Windows Mobile forumi, dio sustava kategoriji Operativne, imam drugi problem otkriven na WM5, ako SMS nije poslana, došlo je do zvuka ...

Google oglasi (Nestaju nakon registracija)
Reageren

LinkBack Thread Tools Reprodukcija
Član od: 18 srpnja 2009
paterke is op de goede weg
Novi član
22. srpanj 2009
Imam problem otkrio
Ako je SMS u WM5 nije poslana, došlo je do zvuka ga prijaviti. Sada sa WM6 čujete ništa više pa sam uvijek mislim SMS je poslan u nacrtima, a zapravo kreće.

Netko rješenje?
Met citaat reageren

Član od: 8. studeni 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Piše kurvice
22. srpanj 2009
Vi normalno će učiniti popup s porukom da je poruka poslana prilikom pritiska poslati?
Barem na moj stroj koji je to bio slučaj. Osobno sam ga pronašao neugodno, a ja ga onesposobiti.

Također možete vidjeti u mapi Poslano promatranje. Ako to kaže je poruka poslana na taj način.

Druga mogućnost bi mogao biti opcija dostave potvrdu da se prebaci.
Dobivate lijepe poruke kad SMS zapravo je isporučen. Dakle, ako prijemnik jedinicu, a poruka dostavljena naknadno, te dobiti kasnije. Prednost je da znate da je poruka primljena.

To jednostavno ne ovisi o vašem davatelju. T-Mobile podrška u bilo kojem slučaju, ali KPN ne.
Mer kuuln float, to wa lop labav.
Met citaat reageren
Član od: 12 ožujka 2005
chiman is op de goede weg
Je u punom tijeku
22. srpanj 2009
Vjerojatno ste ga isključiti u vaš PDA.

Kroz tvoj Registry možete promijeniti (višak).
Ovdje je site s objašnjenjima:
Ovlastiti ili Onesposobiti SMS (tekstualna poruka) Rečenica Obavijest Mjehurić »Moj Digitalan Život

Tu su i neki programi.

Uspjeh
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Slične rasprave

Rasprava Autor Forum Komentari Zadnja poruka
Zujanje osigurati stiskanje za SMS tekstualne poruke Gonny Windows Koji se kreće Aplikacija 3 27. travanj 2007 10:54
Free SMS Poslati Slobodan SMS s 1,0 Gonny Windows Koji se kreće Aplikacija 5 18. kolovoz 2006 10:39
Napredni SMS, učiniti više SMS-om Wouter Windows Koji se kreće Aplikacija 4 6. ožujak 2006 10:48
SMS Pošaljite SMS sa jednostavan ... BT povezivanju s uređajem .. sudar nobacon Bluetooth 5 3. veljače 2004 13:39

Etikete
KPN, PDA, registra, softver, T-Mobile, mašina

Ima 1 aktivnih korisnika trenutno pregledavate ovu raspravu (0 članova i 1 gostiju)

Thread Tools
Reprodukcija

Pravila postanja
Vas ne može nove teme
Vas ne smije odgovori na poruku
Vas ne može Slanje privitaka
Vas ne smije Uredite svoje postove

BB code je Na
Smileys njegov Na
[IMG]Code je Na
HTML kôd je Iz
Pingbacks su Na