Zbog toga, prema HP-Nizozemska u rujnu na najranije, pola će biti dostupna preko eBay da sam ga kupio, a od više od jednog tjedna u uporabi.
Jeste kupili skupo provođenje sa 120 GB hard disk, 1.6 GHz, 2GB RAM-a 6 cell baterija.
Imaju 760, $ = plaća + $ 85 shipping i rukovanje. Ukupno 846, = $
Converted oko 547, = euro. Nažalost, još uvijek 115 = EUR uvozna pristojba i PDV-a. Ukupno 662, = Euro.
Nema kikiriki za minilap, ali ono što OOOHHHH ission lijepa.
To je uistinu full-size tipkovnicu i ekran je super oštar.
Removable 6-cell baterija drži se na dno te se na taj način daje mali nagib na tipkovnici koji sam sebe naći vrlo ugodan za korištenje. Težina nije nisko, ali to nije nedostatak za mene. Mini je dobar sa 1 rukom podići i premjestiti. JA naći savršenu veličinu, savršeno uklapa u pretinac za rukavice u automobilu, nije cijeli stol za dovršetak tijekom sastanaka i na brodu nije sta-in-the-road.
Slova su mala, jako mala, ali to je sa nekim promjenama postavka prilagoditi.
Nedostatak: To je Vista ..............
Sada možete reći da je prednost, ali mislim da Vista je najveći nedostatak u mini note.
Sada nemam iskustva sa Vidik jer sam unaprijeđen moj radna površina slobodno vrijeme kvara su ostavili sve negativne poruke o compatibilliteitsproblemen itd. A iskustva sam imao moj mini mi je u roku od 2 dana za odluku da li Vista off to rušiti i XP Pro staviti Internet.
Program je po mom mišljenju puno previše težak za Via procesor pa je sve prilično spor. Web stranica zahtijeva 100% CPU-a kapaciteta! Online igre igrati (backgammon) donosi sa svakom koraku 2 a 3 sekunde kašnjenja.
Samo brzo pronalaženje datoteka i pristup nije tamo film i igra je tragedija.
Ako mislite da Vista je u redu program koji sporo i ne misli sjediti neka ga uglavnom zbog prelaska na XP je dosta posla. Na mjestu su sada svi vozači za HP mini note, jer nisam jedini koji naći Vista katastrofa. Downgrade to XP Pozitivan glas je isto tako slobodan ako imate instalacijski disk XP Pro (kopirati) instalacije su već koristi s ProductKey XP i ponovo prijaviti na telefon i dati ProductKey od Vidik. ćete dobiti aktivacijski kod za XP-pro.
XP instaliran s mini napomenu je bijesan Roeland sve da ga možete nositi voorschoteld.
Na xp-pro Imam instaliran mozilla i VLC media player za jednostavno korištenje.