Ovo je rasprava o Glasina: Microsoft je na točku preuzeti RIM u Članci i video forum, dio zajedničke kategorije, ako ne idemo na vikend, mi bolje zatvoriti tjedan s izuzetna osoba: prema nekim ljudima na Wall ...
Google oglasi (nestaju nakon Registracija)![]() |
|
|
Link Natrag | Thread Tools | Pregled |
|
Microsoft je filozofija da su softver za kavu, no hardvera kavu (Steve Balmer je dst ove godine protiv 2.500 raspravu i puno tiska prijavljen). I ja mislim da će baciti svoje prozore u ručnih dobavljača jer Microsoft iznenada bi se natjecatelj.
|
|
RIM je trenutno oba hardver i softver natjecatelj u MS (Blackberry OS ima svoj vrlo uspješan). I kako možeš bolje riješiti vaš konkurent ga kupuju.
Svrha preuzimanju mogao bi značiti trenutne linije uspješnih RIM nastaviti. |
|
Ako imaju sličan dizajn kako da ne, onda oni moraju gledati u RIM-a. Ali oni ne kupuju, jer sav materijal je već pri ruci.
|
![]() |
|
||||
| Discussion | Author | Forum | Komentari | Last Post |
| Glasina: RIM BlackBerry rad na server za kućne korisnike | Gonny | BlackBerry | 5 | 20 studeni 2008 19:07 |
| Microsoft i RIM-a Suradnja donosi Windows Koji se kreće Živ! za Blackberry | ktsang | BlackBerry | 1 | 13 svibanj 2008 19:41 |
| Glasina: RIM preuzima rivala Microsoft? | ktsang | BlackBerry | 7 | 13 rujan 2007 19:01 |
| RIM BlackBerry objavljuje dodatak za Microsoft Visual Studio | Gonny | BlackBerry | 0 | 8. svibanj 2007 11:43 |
| Glasina: RIM planira kupiti MusicGremlin | Gonny | BlackBerry | 1 | 8. veljače 2007 11:07 |
| Etikete |
| Android, kupina, htc, naplatak, Softver |
Postoji 1 aktivnih korisnika Trenutno gledate ovu raspravu (0 članova i 1 gostiju) |
|
| Thread Tools | |
| Pregled | |
|
|