تی موبایل G1 اندیشه : هیجان زیاد نیست ، اما ارقام

این بحث در تاریخ است تی موبایل G1 اندیشه : هیجان زیاد نیست ، اما ارقام به گوشی انجمن ها ، بخشی از رده گوشی ، شاید مردم کمتر با کیف در جلو از تی موبایل فروشگاه خواب در ایالات متحده وجود داشت ، اما اگر...

آگهی های گوگل (پس از ناپدید شدن ثبت)
Reageren

ارسال به ابزارهای موضوع تولید مثل
عضو شده از : 2003 مه 9
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
ویرایشگر
2008 اکتبر 14
شاید مردم کمتر بود با کیسه خواب در مقابل وجود دارد تی موبایل فروشگاه ها در آمریکا ، اما اگر ما به این باور فروش 1 ، دستگاه در حال حاضر بسیار موفق.

درج در اینجا نظرات خود را در مقاله "تی موبایل G1 اندیشه: بدون تشنج ، به نام چهره "

پیوند به مقاله : http://www.pocketinfo.nl/artikel/11358
Met citaat reageren

عضو شده از : 2001 نوامبر 2
Wouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
مدیر
2008 اکتبر 14
نیس مقاله چارلز. اجازه دهید فرض کنیم که چهره های بد گویی کردن از...

من فکر می کنم آی فون 3GS kopen" onclick="replacer_hook(8)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=488235">سیب (استیو) استاد در ایجاد اعتیاد است. رسانه ها و البته به خوبی آنها را به خاطر آنها می دانند که عمومی است به هل دادن معتاد به مواد مخدره.

گوشی/ گوگل /تی موبایل کمتر در G1 انجام شد ، هر چند هم وجود دارد بسیار خوبی در خصوصی. احتمالا تعیین کننده قیمت است و این ایده که "باز" پلت فرم. به نظر می رسد قوی است که تنها 1.5 میلیون واحد در اوایل آداپتورهای فروخته شده پس بدون شک بسیاری از "عادی" میان کاربران وجود دارد.
Met citaat reageren
عضو شده از : 2005 مه 20
lerou is op de goede weg
مینویسد sluts
2008 اکتبر 14
من این حس که این ارقام تا حدودی غم افزا. بله ، وجود خواهد داشت موفقیت معقول در adopters زودرس و کسانی که پلت فرم باز می خواهم ، اما جو ندارد آنها کاملا خصوصی به. علاوه بر این من هیچ کس از محیط زیست ابزار من است که از G1 و یا حتی شنیده می دانم اندیشه چه رسد به هر چیزی با گوگل تلفن همراه می کند. البته که نمی تواند نماینده ایالات متحده نیست ، اما خوب فشار سنج برای NL.

شاید در آنجا بزرگ شده است اشتراک بر اساس که افراد برای این گوشی (بسیاری از مردم حتی نمی دانند که تفاوت وجود دارد تصمیم گرفتند نوکیا Windos موبایل سیستم عامل و.......) زیرا در نظام مبتنی بر مردم بسیاری ترجیح می دهم.

آیا رفتن به مچ شبکه من چگونه آن را در NL اجرا می شود.
Met citaat reageren
عضو شده از : 2001 نوامبر 2
Wouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
مدیر
2008 اکتبر 14
او در سال اجرا می شود NL نه چندان خوب.. او هنوز در دسترس نیست اینجا که خواهد آغاز سال 2009 با توجه به پیام های من انتخاب کردن بازار است.
Met citaat reageren
lerou is op de goede weg
مینویسد sluts
2008 اکتبر 14
اوه ، فکر کرد که او دروغ بود ، اما او در حال حاضر ارائه شده؟

در واقع من 'متر زشت است که وقتی او وجود دارد lain حال همه من بود راه می رفت همراه asap
Met citaat reageren
عضو شده از : 2003 مه 9
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
ویرایشگر
2008 اکتبر 14
او زشت برای دلیل : به نظر می رسد که آنها بیشتر یا کمتر از دو سال پیش با این طرح به آمده اند ، اما هیچ کس از فکر کردن به آن کمی prettier ، زیرا این نرم افزار به همین ترتیب بود متمرکز شده است.

سابق گوگل موبایل مدیر محصولات انتقاد اندیشه G1
Met citaat reageren
lerou is op de goede weg
مینویسد sluts
2008 اکتبر 14
مقاله نیس. فکر کنید که جعبه تغییر نکرده است ، فرض کنیم که سخت افزار های داخلی است تا به خوبی نگه داشته. من تصور می دهد که زمانی که به همراه سیستم عامل و الکترونیک آماده بود تا imenad گوشی در کشو در نظر گرفته که آیا طراحی قدیمی است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد وجود نداشت. چه غول یا جن ساکن غار وکوه....
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

گفتگو نویسنده تالار گفتگو نظرات تاریخ و زمان آخرین پیام ارسال شده
بعد از تی موبایل G1 اندیشه ،... G2؟ ktsang گوشی 1 2008 اکتبر 10 09:48
تی موبایل راه اندازی تی موبایل G1 -- اول اندیشه تلفن Wouter گوشی 12 2008 سپتامبر 26 10:36
تی موبایل G1 گوگل با اندیشه : اطلاعات بیشتر Wouter گوشی 5 2008 سپتامبر 23 22:42
نمایشگر 4 رقمی با نمرات نورد؟ Roel نرم افزار ویندوز موبایل 5 2002 نوامبر 20 23:23

برچسبها
اندیشه، سیب، پست ها، گوگل، گوشی، نوکیا، نرمافزار، تی موبایل، تی موبایل G1، تلفن، دستگاه

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
تولید مثل

قوانین ارسال
شما نمی تواند موضوعات جدید
شما نباید پاسخ به پیام
شما نمی تواند ارسال فایل
شما نباید پست های خودتان را ویرایش کنید

کد فعال است به
(خلیج فارس)کد است به
کد اچ است از
دنبالک ها هستند به
شکلک ها هستند به