Ŧ - موبایل G1 با Android : نه هیجان زیاد است ، اما ارقام

این بحث و گفتگو در باره است Ŧ - موبایل G1 با Android : نه هیجان زیاد است ، اما ارقام در HTC فروم ، که بخشی از رده برندها ، شاید مردم کمتر با یک کیسه خواب در مقابل Ŧ - فروشگاههای موبایل در آمریکا وجود داشت ، اما اگر...

آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)
Reageren

پیوند بازگشت ابزارهای موضوع مشاهده
عضو از : یدلایمخیرات 2003 مه 9
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تدوینگر
یدلایمخیرات 2008 اکتبر 14
شاید کمتر افرادی با یک کیسه خواب در مقابل Ŧ - فروشگاههای موبایل در آمریکا وجود داشت ، اما اگر ما باور فروش اولین دستگاه در حال حاضر بسیار موفق.

اینجا محل نظرات و پیشنهادات خود در مقاله "Ŧ - موبایل G1 با Android : بدون هیجان زیاد ، به نام چهره"

پیوند به مقاله : http://www.pocketinfo.nl/artikel/11358
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2001 نوامبر 2
Wouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
مدیر
خوب مقاله چارلز. بیایید فرض کنیم که بد گویی کردن از چهره های...

من فکر می کنم اپل (استیو) به کارشناسی ارشد در ایجاد یک Hype. رسانه ها البته خوب به آنها ، زیرا می دانیم که برای مخاطبان این است که اعتیاد به مواد مخدره فشار با نوک انگشت.

HTC / گوگل / Ŧ - موبایل G1 که با وجود آن که کمتر از آن ساخته شده نیز کاملا در پیام است. احتمالا قیمت قطعی و مسلم است و این عقیده که "باز" پلت فرم. به نظر می رسد قوی وجود دارد که 1.5 میلیون واحد در اوایل فقط adopters فروخته می شود گرفتار هستند بسیاری از "عادی" بین کاربران وجود دارد.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 مه 20
lerou is op de goede weg
می نویسد می دهد lekker
من این حس که ارقام کاملا سرخ. بله ، وجود خواهد داشت ، یک موفقیت مناسب در adopters زودرس و افرادی که مثل یک سکوی باز داشته است ، اما در ماه ژانویه با حیوان هیچ پیام در تمام کنید. علاوه بر این من می دانم هیچ کس از محیط زیست جزء من است که از G1 و Android گوگل حتی آن چیزی نمی دانند چه رسد به چیزی با تلفن همراه ندارد. البته که از نماینده ایالات متحده نیست ، بلکه یک شاخص خوب برای NL.

احتمالا یک اشتراک بزرگ اساسی مردم تصمیم گرفتند برای این تلفن وجود دارد (نمی دانیم که بسیاری از مردم است تفاوت بین نوکیا و Windos موبایل مبتنی بر سیستم عامل.......) وجود دارد زیرا سیستم ایجاد نمی کند بسیار مردم ترجیح می دهند.

مچ را یک بار در شبکه در NL من چگونه کار می کند.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2001 نوامبر 2
Wouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
مدیر
در NL آن چندان جالب نیست.. زیرا او هنوز حاضر نشده است در اینجا موجود این فقط برای شروع در سال 2009 ، با توجه به پیام های من در بازار را به سمت چپ انتخاب کنید.
Met citaat reageren
lerou is op de goede weg
می نویسد می دهد lekker
اوه ، فکر او وجود دارد ، اما او در حال حاضر از آن ارائه شده؟

من در واقع متر 'تا زمانی که او زشت است که در آنجا دیگر حال همه به حال من در امتداد راه رفته asap
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 مه 9
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تدوینگر
امر به دلیل زشت است : به نظر می رسد که آنها بیشتر یا کمتر ، دو سال پیش برای آمدن با این طرح شده اند ، اما هیچ کس به یاد میآورد که برخی از زیباتر ، زیرا پس از آن در نرم افزار بود متمرکز شده است.

سابق مدیر تولید موبایل گوگل Android G1 نفر
Met citaat reageren
lerou is op de goede weg
می نویسد می دهد lekker
مقاله خوبی. جعبه یاد داشته باشید که تغییر نکرده است ، فرض کنید که سخت افزار داخلی است به طول انجامید به خوبی. Awakens در من تصور است که هنگامی که سیستم عامل و در ارتباط الکترونیک آماده شد ، توسط HTC در کشو در نظر گرفته imenad که آیا طرح های قدیمی است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد وجود داشته است. چه دایره وار حرکت کردن....
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

بحث نویسنده تالار گفتگو نظرات آخرین ارسال
پس از این نوع موبایلها G1 Android می آید با... G2؟ ktsang HTC 1 یدلایمخیرات 2008 اکتبر 10 10:48
Ŧ - موبایل راه اندازی شد Ŧ موبایل - g1 -- اولین گوشی Android Wouter HTC 12 یدلایمخیرات 2008 سپتامبر 26 11:36
Ŧ موبایل - G1 با Android گوگل : اطلاعات بیشتر Wouter HTC 5 یدلایمخیرات 2008 سپتامبر 23 23:42
4 - نمایش رقمی با ارقام نورد؟ Roel ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 5 یدلایمخیرات 2002 نوامبر 21 00:23

برچسب ها
android، سیب، پست ها، گوگل، htc، نوکیا، نرم افزار، Ŧ - موبایل، Ŧ موبایل - g1، تلفن، واحد

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
مشاهده

قوانین برای پیامها
شما نبایستی شروع بحث جدید
شما نبایستی پاسخ به پیام
شما نبایستی ارسال فایل پیوست
شما نبایستی پست های خود را ویرایش

کد فعال است به
صورتک هستند به
[IMG]فعال است به
کد اچ است خروج
Trackbacks هستند به