HTC لمسی HD

این بحث و گفتگو در باره است HTC لمسی HD در HTC فروم ، که بخشی از رده تجاری ؛ دستگاه زیبا هستند. عکس مقایسه ای قوی با الماس (مرکز) و طرفدار (سمت راست):...

آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)
Reageren

پیوند بازگشت ابزارهای موضوع مشاهده
عضو از : یدلایمخیرات 2004 مارس 22
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
ناظر
یدلایمخیرات 2008 سپتامبر 23
دستگاه Pretty قوی.
مقایسه عکس را با الماس (مرکز) و طرفدار (سمت راست) :
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 ژوئیه 27
RonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
خط برای زندگی
پیف ، خوب ، ما برو در دراز مدت در MDA قدیمی طرفدار
هنوز هم ممکن است آن را تغییر دهید ، ولی این امر واقعا turnoff! حتی اگر او را با کیبورد می آید.

@ Bulls_Eye1 : تصاویر بسیار روشنگر!

(و او هنوز هم به خوبی پشت سر... )
"اشتباه" پست : استفاده از گزارش
پست سودمند : استفاده از امتیاز برای...
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2006 ژوئیه 20
takis is een toffe peertakis is een toffe peer
می نویسد می دهد lekker
یک دستگاه خوب است به همان اندازه به عنوان صفحه نمایش بزرگتر و معمولا بزرگ است. زمانی که من این را ببینید ، بنابراین من برای باقی می ماند در حال حاضر فقط به الماس من.
الماس را راه نوازش شما خواهد شد.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2006 اوت 17
lsp is een zeer behulpzaam persoonlsp is een zeer behulpzaam persoonlsp is een zeer behulpzaam persoonlsp is een zeer behulpzaam persoon
lsplsp is offline
می نویسد می دهد lekker
hmm بزرگتر از الماس..

(eh. نکته جالب بود.. )
3GS آیفون 32GB -- HTC قهرمان -- نوکیا E71

چه کسی به شما به مراتب مهم تر از آنچه شما
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2002 ژوئن 12
dickr43 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersdickr43 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersdickr43 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersdickr43 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersdickr43 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersdickr43 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz گورو
Jeez ، که شما خوب شما را شگفت زده می شود؟ شما اغلب شنیدن این که صفحه نمایش از الماس / طرفدار اما آنچه که بسیار کوچک و سپس آنها را برای یک راه حل وجود دارد و پس از آن که بزرگ دوباره....

من مطمئنا اگر او به صورت مناسب به فرمت استفاده شده توسط آی فون شده اند. اگر نو THD همچنین کمی سرعت برای برنده شدن است شاید یک نامزد برای erug به برگشت به WM. من فکر می کنم قالب در هر مورد خوب!
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 سپتامبر 18
truffel50 is een toffe peertruffel50 is een toffe peer
می نویسد می دهد lekker
حیف که آن را بزرگ خواهد شد اما شما روی صفحه نمایش خوبی دریافت کنید.
این انتخاب شده است. امیدوارم او به عنوان نازک به عنوان الماس و سریعتر است.
من هنوز هم راضی.
Lidy
توت سیاه توپر 9700 ، موبایلها ، Garmin 60Cx ، 15 اینچ مکبوک پرو 2.8.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 دسامبر 2
psbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz گورو
عکس های تعالی. واحد است برای من خیلی بزرگ است.
HTC HD2 + Navigon ، Navigon 4350max ،
از در اختیار داشتن ماده پایان سرگرم کننده است.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 اوت 8
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
می نویسد می دهد lekker
صفحه نمایش بزرگ هنوز هم باید قابل کلیک می شود...
در صورتی که چنین قطعنامه بالا ، را داده از آن می تواند مشکل باشد به جای صفحه نمایش 2.8 ، در غیر این صورت هیچ حس میکند.
بله آن تیز است ، ولی همه چیز.
متاسفانه هیچ تصویر در TyTN 2 وجود دارد... که 112 میلی متر بالا می باشد ، HD 115... پس تفاوت در ارتفاع 3mm...
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2006 ژانویه 3
Ce2 is een toffe peerCe2 is een toffe peer
Ce2Ce2 is offline
می نویسد می دهد lekker
آن است که تنها در کنار تلفن بگذارید HD... هر دو آی فون است طول و عرض خط تیره بزرگ.

HTC لمسی سمت HD - توسط - جانبی با آیفون 3G
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 ژوئیه 27
RonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersRonH is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
خط برای زندگی
یدلایمخیرات 2008 سپتامبر 24
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Ce2 Bekijk bericht
... هر دو آی فون طول و عرض خط تیره بزرگتر است.
که حتی بیش از حد بزرگ بود.
"اشتباه" پست : استفاده از گزارش
پست سودمند : استفاده از امتیاز برای...
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2002 فوریه 8
Chak is een zeer behulpzaam persoonChak is een zeer behulpzaam persoonChak is een zeer behulpzaam persoonChak is een zeer behulpzaam persoonChak is een zeer behulpzaam persoon
می نویسد می دهد lekker
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط psbb Bekijk bericht
عکس های تعالی. واحد است برای من خیلی بزرگ است.
که.. می خرید؟

HD است اما بسیار prettier آی فون.
آی فون و من تنها نه چندان بزرگ است.
HTC -- HD ، الماس ، 3G ، TyTn دوم ، تبدیل ، X7500 ، یونیورسال ، آیفون 16GB ، N810 نوکیا ،
Met citaat reageren
psbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerspsbb is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz گورو
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Chak Bekijk bericht
که.. می خرید؟
آیا شما به طور تصادفی یک دوربین در خانه من قرار داده
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2006 اوت 17
lsp is een zeer behulpzaam persoonlsp is een zeer behulpzaam persoonlsp is een zeer behulpzaam persoonlsp is een zeer behulpzaam persoon
lsplsp is offline
می نویسد می دهد lekker
این بار آن را چک توپ شیشه ای...
3GS آیفون 32GB -- HTC قهرمان -- نوکیا E71

چه کسی به شما به مراتب مهم تر از آنچه شما
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2002 فوریه 8
Chak is een zeer behulpzaam persoonChak is een zeer behulpzaam persoonChak is een zeer behulpzaam persoonChak is een zeer behulpzaam persoonChak is een zeer behulpzaam persoon
می نویسد می دهد lekker
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط psbb Bekijk bericht
آیا شما به طور تصادفی یک دوربین در خانه من قرار داده
در HD من آن lol بهتر میتواند آنرا دنبال کند....
روی صفحه نمایش می سازد تا برای ایجاد آن بنویسید.
آن را برای بار دوم در سال جاری هنگامی که من میگویم WOW دیدن PocketPC جدید است
الماس لمسی HTC HD در حال حاضر اولین بود.
HTC -- HD ، الماس ، 3G ، TyTn دوم ، تبدیل ، X7500 ، یونیورسال ، آیفون 16GB ، N810 نوکیا ،
Met citaat reageren
Mobilyz گورو
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط lsp Bekijk bericht
این بار آن را چک توپ شیشه ای...
اداره با انور شما هیچ وقت نمی دانید. او می تواند کارها را که من حتی نمی دانم آیا آن وجود دارد.
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

بحث نویسنده تالار گفتگو نظرات آخرین ارسال
HTC لمسی دوگانه / MDA لمسی پلاس fred HTC 6 یدلایمخیرات 2008 دسامبر 16 22:09
جدید : HTC S740 -- (کمی) برادر HTC لمسی نمایم؟ R. Knops HTC 46 یدلایمخیرات 2008 اکتبر 12 20:29
شایعه : HTC ، HTC الماس لمسی ، لمسی لمسی و طرفدار دوگانه طرفدار معرفی Gonny HTC 5 یدلایمخیرات 2008 مه 5 11:27
HTC حساسیت لمسی ، صفحه لمسی Meistro HTC 25 یدلایمخیرات 2008 مارس 25 12:18
پچ برای دوربین می دهد HTC HTC لمسی مشکلات djr HTC 6 یدلایمخیرات 2007 سپتامبر 12 20:29

برچسب ها
asus، بلوتوث، دوربین، carkit، الماس، سابقه، صدا، دکترهای، هدست، hsdpa، htc، لمس htc hd، اینترنت، آی فون، نوکیا، omnia، طوطی، PDA، مشکل، رام، سامسونگ، صفحه نمایش، گوشی های هوشمند، واحد، tomtom، ابتدای صفحه، لمس طرفدار، ویستا، ویندوز موبایل، WM7

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
مشاهده

قوانین برای پیامها
شما نبایستی شروع بحث جدید
شما نبایستی پاسخ به پیام
شما نبایستی ارسال فایل پیوست
شما نبایستی پست های خود را ویرایش

کد فعال است به
صورتک هستند به
[IMG]فعال است به
کد اچ است خروج
Trackbacks هستند به