ارسال پیام کوتاه نیست

این بحث در تاریخ است ارسال پیام کوتاه نیست به ویندوز موبایل انجمن ها ، بخشی از رده سیستم های عامل ، من کشف مشکل با WM5 اگر یک نفر می تواند پیام کوتاه ارسال کنید ، صدا در آنجا بود...

آگهی های گوگل (پس از ناپدید شدن ثبت)
Reageren

ارسال به ابزارهای موضوع تولید مثل
عضو شده از : 2009 ژوئیه 18
paterke is op de goede weg
عضو جدید
2009 ژوئیه 22
من مشکل را کشف کرد
اگر اس ام اس در WM5 فرستاده نشد ، صدای آن گزارش وجود داشت. در حال حاضر با WM6 چیز دیگری را که می شنوید ، بنابراین من همیشه فکر می کنم این است که پیش نویس پیام کوتاه فرستاده شده در حالی که در واقع حرکت می کند.

کسی راه حل؟
Met citaat reageren

عضو شده از : 2006 نوامبر 8
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
مینویسد sluts
2009 ژوئیه 22
شما بطور معمول از پنجره با پیام که پیام فرستاده شده هنگامی که شما فشار بفرستید کاری انجام دهید؟
حداقل در دستگاه من است که مورد بود. شخصا من پیدا کردم آن را مزاحم و من آن را غیر فعال کردهاید.

همچنین می توانید آن را در پوشه موارد ارسال شده را تماشا کنید. اگر می گوید پیام این است تا فرستاده شده است.

احتمال دیگر این می تواند به گزینه تحویل تایید به سوئیچ می شود.
شما باید هنگامی که پیام زیبا اس ام اس در واقع تحویل داده شد. بنابراین اگر دستگاه گیرنده و پیام تحویل داده بعد ، شما پیغام بعد. مزیت این است که شما می دانم که این پیام دریافت کرد.

آیا این فقط بستگی به شما ارائه می کند. تی موبایل پشتیبانی در هر صورت ، اما KPN نیست.
Mer شناور kuuln ، آن را با تنبلی حرکت کردن wa گشاد است.
Met citaat reageren
عضو شده از : 2005 مارس 12
chiman is op de goede weg
آیا به خوبی در راه
2009 ژوئیه 22
شما احتمالا آن را در موبایل یا کامپیوتر دستی خود را خاموش تبدیل شده است.

از طریق رجیستری شما می توانید بیش از حد () را تغییر دهید.
اینجا یک سایت با توضیحات می باشد :
فعال یا غیر فعال کردن اس ام اس (پیام متن) ارسال هشدار از طریق حباب »زندگی دیجیتال من

هم وجود دارد برخی از برنامه های نرم افزاری.

موفقیت
مالون فشرده اول -- SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

گفتگو نویسنده تالار گفتگو نظرات تاریخ و زمان آخرین پیام ارسال شده
پستی برای فشرده سازی پیام ها فراهم می کند اس ام اس متن Gonny نرم افزار ویندوز موبایل 3 2007 آوریل 27 10:54
اس ام اس رایگان ارسال اس ام اس رایگان با 1.0 Gonny نرم افزار ویندوز موبایل 5 2006 اوت 18 10:39
پیشرفته اس ام اس ، اس ام اس بیشتر با انجام Wouter نرم افزار ویندوز موبایل 4 2006 مارس 6 10:48
اس ام اس ارسال اس ام اس با آسان... BT اتصال به دستگاه... سقوط nobacon بلوتوث 5 2004 فوریه 3 13:39

برچسبها
kpn، کامپیوتر دستی، رجیستری، نرمافزار، تی موبایل، دستگاه

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
تولید مثل

قوانین ارسال
شما نمی تواند موضوعات جدید
شما نباید پاسخ به پیام
شما نمی تواند ارسال فایل
شما نباید پست های خودتان را ویرایش کنید

کد فعال است به
(خلیج فارس)کد است به
کد اچ است از
دنبالک ها هستند به
شکلک ها هستند به