این بحث و گفتگو در باره است WMDC ، از جمله تقویم سنکرون ویستا x64 در ویندوز موبایل های همزمانی فروم ، که بخشی از ویندوز موبایل رده ، من نمی توانم با ما از طریق بلوتوث با دستگاه ویندوز موبایل مرکز ، ویستا x64. هر گونه ایده ها؟ من می خواهم از...
آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)![]() |
|
|
پیوند بازگشت | ابزارهای موضوع | مشاهده |
|
چه مراحلی که با شما گرفته تا اتصال؟
و به شما پیغام خطای؟ کدام دستگاه دارید؟ ویرایش : در این قسمت چیزی است که : چگونه به همزمانی با فلاش از طریق بلوتوث با WMDC در ویندوز ویستا »من زندگی دیجیتال PPCSG> چگونه قادر به "همزمانی با فلاش بلوتوث" در WMDC در ویستا |
|
ممکن است شما نیز می توانید ببینید که در آن شما با این دستورالعمل گیر : بلوتوث سنکرون
من می دانم که این برای XP است ، اما ویستا های مختلف قابل ملاحظه ای در هر نیستند : WMDC است فقط بسته بندی hipper برای ActiveSync. Jaap |
![]() |
|
||||
| بحث | نویسنده | تالار گفتگو | نظرات | آخرین ارسال |
| WMDC و سنکرون ویستا از طریق بلوتوث با asus 636n WM6 | Jefferson | ASUS | 5 | یدلایمخیرات 2008 دسامبر 28 16:32 |
| ویندوز ویستا هماهنگ تقویم | Ferryll | ویندوز موبایل های همزمانی | 2 | یدلایمخیرات 2008 ژانویه 10 11:48 |
| Mda Synchronizing تحت ویستا | jankoi | ویندوز موبایل های همزمانی | 16 | یدلایمخیرات 2007 دسامبر 26 19:14 |
| مشکل هماهنگ سازی [یواسبی] [ویستا] [WMDC] | elwindokter | ویندوز موبایل های همزمانی | 5 | یدلایمخیرات 2007 مه 31 11:35 |
| پرینتر iPAQ 6915 و ویستا WMDC | audiocom | پرینتر | 9 | یدلایمخیرات 2007 فوریه 8 11:12 |
| برچسب ها |
| activesync، دستور کار، بلوتوث، چشم انداز، عالی، مشکل، همزمان کردن، ارتباط، ویستا، ویندوز موبایل، WMDC |
در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان) |
|
| ابزارهای موضوع | |
| مشاهده | |
|
|