WMDC ، از جمله تقویم سنکرون ویستا x64

این بحث و گفتگو در باره است WMDC ، از جمله تقویم سنکرون ویستا x64 در ویندوز موبایل های همزمانی فروم ، که بخشی از ویندوز موبایل رده ، من نمی توانم با ما از طریق بلوتوث با دستگاه ویندوز موبایل مرکز ، ویستا x64. هر گونه ایده ها؟ من می خواهم از...

آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)
Reageren

پیوند بازگشت ابزارهای موضوع مشاهده
عضو از : یدلایمخیرات 2006 سپتامبر 5
jansfotos is op de goede weg
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2008 فوریه 10
من نمی توانم با ما از طریق بلوتوث با دستگاه ویندوز موبایل مرکز ، ویستا x64. هر گونه ایده ها؟ من می خواهم چشم انداز سنکرون تقویم از طریق بلوتوث شامل.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 مه 25
dicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تماس با جامعه
چه مراحلی که با شما گرفته تا اتصال؟
و به شما پیغام خطای؟

کدام دستگاه دارید؟

ویرایش : در این قسمت چیزی است که : چگونه به همزمانی با فلاش از طریق بلوتوث با WMDC در ویندوز ویستا »من زندگی دیجیتال
PPCSG> چگونه قادر به "همزمانی با فلاش بلوتوث" در WMDC در ویستا
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2002 فوریه 10
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz کارشناس
شما می توانید همزمانی با فلاش از طریق USB؟

Jaap
modernnomads.info، محل کسب و کار برای کاربران تلفن همراه و PocketPC مدیران خود را.
ویکی استاد هلندی ویندوز موبایل ویکی.
Met citaat reageren
به خوبی در زیر راه
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط JvanEkris Bekijk bericht
شما می توانید همزمانی با فلاش از طریق USB؟

Jaap
بله ، همه چیز را از طریق USB کامل است!
Met citaat reageren
به خوبی در زیر راه
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط dicbro Bekijk bericht
چه مراحلی که با شما گرفته تا اتصال؟
و به شما پیغام خطای؟

کدام دستگاه دارید؟

ویرایش : در این قسمت چیزی است که : چگونه به همزمانی با فلاش از طریق بلوتوث با WMDC در ویندوز ویستا »من زندگی دیجیتال
PPCSG> چگونه قادر به "همزمانی با فلاش بلوتوث" در WMDC در ویستا
با تشکر برای آدرس خود وارد کنید ولی متأسفانه آن کمک کرده است.
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz کارشناس
یدلایمخیرات 2008 فوریه 11
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط jansfotos Bekijk bericht
بله ، همه چیز را از طریق USB کامل است!
خوب ، این یک شروع می شود. چگونه شما سعی می کنید آیا برای اتصال BT؟

Jaap
modernnomads.info، محل کسب و کار برای کاربران تلفن همراه و PocketPC مدیران خود را.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژانویه 18
gnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
gnrgnr is offline
Mobilyz گورو
در خانه من این ترکیب با این نسخهها کار seamlessly.
بنابراین
ویندوز ویستا نهایی x64
دل BT Cardreader
آفیس 2007 حرفه ای پلاس
دستگاه ویندوز موبایل مرکز.

من را TyTN اول من از طریق BT اتصال ActiveSync را به کامپیوتر.
من صبر کنید تا لحظه ای است که به دست آورد.
اگر این مورد من با کامپیوتر من منطبق است.
بدون مشکل مواجه می شوند.
Met citaat reageren
به خوبی در زیر راه
نقل قول :
خوب ، این یک شروع می شود. چگونه شما سعی می کنید آیا برای اتصال BT؟

Jaap
با استفاده از بلوتوث اکسپلورر دوم TyTN به کامپیوتر و بالعکس نیز برای انتقال فایل کار می کند. اما با ویندوز موبایل مرکز دستگاه من TyTN دوم را نمی توان به دیده شامل هماهنگ سازی تقویم.
Met citaat reageren
Mobilyz کارشناس
اما شما پورت سنکرون فعال را فعال کنید؟

Jaap
Met citaat reageren
به خوبی در زیر راه
بنابراین من امیدوارم. در TyTN دوم COM5 است.
Met citaat reageren
Mobilyz کارشناس
ممکن است شما نیز می توانید ببینید که در آن شما با این دستورالعمل گیر : بلوتوث سنکرون

من می دانم که این برای XP است ، اما ویستا های مختلف قابل ملاحظه ای در هر نیستند : WMDC است فقط بسته بندی hipper برای ActiveSync.

Jaap
Met citaat reageren
به خوبی در زیر راه
نقل قول :
ممکن است شما نیز می توانید ببینید که در آن شما با این دستورالعمل گیر : بلوتوث سنکرون

من می دانم که این برای XP است ، اما ویستا های مختلف قابل ملاحظه ای در هر نیستند : WMDC است فقط بسته بندی hipper برای ActiveSync.

Jaap
انجام شد ، من به من TyTN دوم بلوتوث ActiveSync گرفتن جعبه نیست و می تواند حتی تیک تیک
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

بحث نویسنده تالار گفتگو نظرات آخرین ارسال
WMDC و سنکرون ویستا از طریق بلوتوث با asus 636n WM6 Jefferson ASUS 5 یدلایمخیرات 2008 دسامبر 28 16:32
ویندوز ویستا هماهنگ تقویم Ferryll ویندوز موبایل های همزمانی 2 یدلایمخیرات 2008 ژانویه 10 11:48
Mda Synchronizing تحت ویستا jankoi ویندوز موبایل های همزمانی 16 یدلایمخیرات 2007 دسامبر 26 19:14
مشکل هماهنگ سازی [یواسبی] [ویستا] [WMDC] elwindokter ویندوز موبایل های همزمانی 5 یدلایمخیرات 2007 مه 31 11:35
پرینتر iPAQ 6915 و ویستا WMDC audiocom پرینتر 9 یدلایمخیرات 2007 فوریه 8 11:12

برچسب ها
activesync، دستور کار، بلوتوث، چشم انداز، عالی، مشکل، همزمان کردن، ارتباط، ویستا، ویندوز موبایل، WMDC

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
مشاهده

قوانین برای پیامها
شما نبایستی شروع بحث جدید
شما نبایستی پاسخ به پیام
شما نبایستی ارسال فایل پیوست
شما نبایستی پست های خود را ویرایش

کد فعال است به
صورتک هستند به
[IMG]فعال است خروج
کد اچ است خروج
Trackbacks هستند به