این بحث و گفتگو در باره است TomTom 5 در Yakumo دلتا 300 در هدایتگر TomTom برای PDA فروم ، که بخشی از ویندوز موبایل رده ناوبری ، Garmin فراهم می کند را در سایت خود دارد که Tomtom 5 برای mío 300 Yakumo دلتا مناسب نیست (است...
آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)![]() |
|
|
پیوند بازگشت | ابزارهای موضوع | مشاهده |
|
تشکر نوشته شده توسط Dylan18
اوه.. پوزش می طلبیم
سپس حزب است برای من نیست. این رفتن به تغییر است؟ aparate خواهد شد که آن را حمایت می کند؟ |
|
تشکر نوشته شده توسط boy1975
Tomtom فراهم می کند را در سایت خود دارد که Tomtom 5 برای دلتا Yakumo 300 مناسب نیست
mío (PDA هنوز هم همان؟) پشتیبانی می شود.تا به هر کسی با هر تجربه و یا راهنمایی در مورد چگونگی نصب Tomtom 5 رتبهدهی نشده است؟ دلتا 300 را به خوبی انجام شده توسط مناسب برای آنتن جیپیاس ساخته شوند. |
|
تشکر نوشته شده توسط Michel_6
تصمیم من این است که tomtom5 کار خواهند کرد و به همان اندازه در دلتای Yakumo 300gps مانند mío Mitac 168 ، tomtom رسما نه تنها نشانی از خود را برای حمایت از محصول PDA به دلیل گم شده نتایج تست.
در هر صورت ، من دستور داد ارتقا دهید. میشل |
|
تشکر نوشته شده توسط remcomo
من x Yakumo PDA دلتا آن را با یکپارچه Sirf ستاره سوم گیرنده جیپیاس (20 کانال) خرید. من سعی TT3 و TT5 ، اول کسب می کنید پیام "هیچ دستگاه جیپیاس" را در زیر انور هیچ مفید سیگنال جیپیاس. این امر معمولا حدود 3 تا 10 دقیقه یا بیشتر طول بکشد. همچنین می آید در حالی که مرور در مسیر سیگنال و tt بسته شده است. این خواهد بود مشکل از ویندوز موبایل 2003 ویرایش دوم ، چرا که تمام نرم افزار نصب به شما تضاد ندارد. چه کسی می تواند مرا کمک کند که TT با این نسخهها کار درست است یا راننده خوب tt برای چیپ ست SiRF ستاره سوم وجود نداشته باشد؟
|
![]() |
|
||||
| بحث | نویسنده | تالار گفتگو | نظرات | آخرین ارسال |
| Yakumo Yakumo دلتا یا آلفا؟ | ipaqman | دیگر تلفن همراه | 8 | یدلایمخیرات 2007 ژوئن 10 04:53 |
| tomtom در دلتای Yakumo x نمی کند | remcomo | هدایتگر TomTom برای PDA | 24 | یدلایمخیرات 2005 اوت 21 17:16 |
| Yakumo جیپیاس دلتا 300 (یا 168 میلیون) با Wi - فی | Harley Fatboy | WiFi | 11 | یدلایمخیرات 2004 اکتبر 16 00:01 |
| Yakumo دلتا 300 جیپیاس. | Rumocool | دیگر تلفن همراه | 13 | یدلایمخیرات 2004 اوت 12 12:45 |
| دلتا Yakumo 300 / 168 mío | dedj | دیگر تلفن همراه | 2 | یدلایمخیرات 2004 ژوئیه 28 22:32 |
| برچسب ها |
| سابقه، دوربین های سرعت، ضمانت نامه، دکترهای، MyPal، جدید، PDA، عالی، مشکل، نرم افزار، tomtom، ارتباط، وب سایت، ویندوز موبایل |
در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان) |
|
| ابزارهای موضوع | |
| مشاهده | |
|
|