TomTom 5 در Yakumo دلتا 300

این بحث و گفتگو در باره است TomTom 5 در Yakumo دلتا 300 در هدایتگر TomTom برای PDA فروم ، که بخشی از ویندوز موبایل رده ناوبری ، Garmin فراهم می کند را در سایت خود دارد که Tomtom 5 برای mío 300 Yakumo دلتا مناسب نیست (است...

آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)
Reageren

پیوند بازگشت ابزارهای موضوع مشاهده
عضو از : یدلایمخیرات 2005 فوریه 21
boy1975 is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 14
Tomtom فراهم می کند را در سایت خود دارد که Tomtom 5 برای دلتا Yakumo 300 مناسب نیست mío (PDA هنوز هم همان؟) پشتیبانی می شود.

تا به هر کسی با هر تجربه و یا راهنمایی در مورد چگونگی نصب Tomtom 5 رتبهدهی نشده است؟

دلتا 300 را به خوبی انجام شده توسط مناسب برای آنتن جیپیاس ساخته شوند.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 سپتامبر 22
Dylan18 is op de goede weg
می نویسد می دهد lekker
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 14
تا به هر کس که آیا در حال حاضر تست نرم افزار در حال اجرا است و در حال حاضر؟
من می TT5 بخرم اما من فکر می کنم با بسیاری از این PDA وجود دارد.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژانویه 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تماس با جامعه
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 14
این است که بر روی سایت tomtom :

دستگاه های زیر در حال حاضر مناسب نیست هدایتگر 5 برای :

* Fujtsu ، زیمنس (تمام مدل).
* توشیبا. (همه مدل ها
زیمنس SX 56
آسر N10
خوردن P700
Mitac mío 558
پاکارد بل جیبی دنده 3025
ViewSonic V37
Yakumo دلتا 300 ، دلتا 400
ASUS MyPal (این مدل ها می توان انحراف کارت ندارد)
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 سپتامبر 22
Dylan18 is op de goede weg
می نویسد می دهد lekker
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 14
اوه.. پوزش می طلبیم
سپس حزب است برای من نیست.

این رفتن به تغییر است؟ aparate خواهد شد که آن را حمایت می کند؟
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژانویه 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تماس با جامعه
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 14
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Dylan18
اوه.. پوزش می طلبیم
سپس حزب است برای من نیست.

این رفتن به تغییر است؟ aparate خواهد شد که آن را حمایت می کند؟

جستجو فاینال فانتزی فروم ، چنان که کسی مفید است که آن را کار کرده است
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 اکتبر 24
Bas_je is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 14
پوزش می طلبیم -- موردی یافت نشد. دوباره سعی کنید با استفاده از شرایط دیگر.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 فوریه 15
JackTheRipper is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 14
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط boy1975
Tomtom فراهم می کند را در سایت خود دارد که Tomtom 5 برای دلتا Yakumo 300 مناسب نیست mío (PDA هنوز هم همان؟) پشتیبانی می شود.

تا به هر کسی با هر تجربه و یا راهنمایی در مورد چگونگی نصب Tomtom 5 رتبهدهی نشده است؟

دلتا 300 را به خوبی انجام شده توسط مناسب برای آنتن جیپیاس ساخته شوند.
TomTom 5 با این نسخهها کار در دلتای Yakumo 300 جیپیاس
شما از دو نسخه Én : دلتا دلتا 300 و 300 جیپیاس.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژوئن 5
mikev is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 14
دقیقا ، فقط با این نسخهها کار......
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 دسامبر 25
Chicco is op de goede weg
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 14
من کاملا موافقم ، من TT5 در حال حاضر در حدود 3 روز در من Yakumo دلتا 300 جیپیاس و آن را بدون مشکل کار می کند.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژوئن 23
Michel_6 is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2005 ژوئن 23
من خود را در دلتای tomtom3 من Yakumo 300GPS و نیز با تعجب آور خواندن لیست سازگاری tomtom ، که بیان میکند : دلتا Yakumo 300 را برای tomtom5 نامناسب باشد.
من tomtom به نظر می رسید بلافاصله برای قرار دادن آتش و در اینجا به نتیجه نهایی شده است :

سلام آقا ،

در حال حاضر هیچ اطلاعاتی از این آزمایش است که یک عملیات PocketPC بی عیب از نرم افزار جدید می تواند تضمین کند. به همین دلیل ، PocketPC است به لیست سازگاری نامربوط. این اطلاعات ما از mío MiTAC 168 داشته و به همین دلیل است که این انتخاب مورد مناسب در لیست می باشد.

ممکن است که نرم افزار جدید اما در PocketPC خود کار کنید ، در اینجا ، ما می تواند آن را تضمین نمی کند. به همین دلیل او در لیست مناسب نمی باشد. پیشنهاد ما این سایت را به نظارت داشته باشند. زمانی که برای پشتیبانی PocketPC شما در لیست سازگاری با ارائه خواهد شد.

با احترام ،

TomTom تیم پشتیبانی مشتریان

تصمیم من این است که tomtom5 کار خواهند کرد و به همان اندازه در دلتای Yakumo 300gps مانند mío Mitac 168 ، tomtom رسما نه تنها نشانی از خود را برای حمایت از محصول PDA به دلیل گم شده نتایج تست.

در هر صورت ، من دستور داد ارتقا دهید.

میشل
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 دسامبر 14
Archie is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2005 ژوئیه 12
کسی که با بعضی از تجربه در TT5 Yakumo PDA deltaX جیپیاس.

در این دستگاه را من نمی توانم هیچ چیزی در فروم پیدا کنید.

http://www.yakumo.com/produkte/index.php؟pid=1&ag=PDAs

آرچی
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 مه 15
WillemGerrit is op de goede weg
می نویسد می دهد lekker
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Michel_6
تصمیم من این است که tomtom5 کار خواهند کرد و به همان اندازه در دلتای Yakumo 300gps مانند mío Mitac 168 ، tomtom رسما نه تنها نشانی از خود را برای حمایت از محصول PDA به دلیل گم شده نتایج تست.

در هر صورت ، من دستور داد ارتقا دهید.

میشل
اما فراموش نکنید که تعداد زیادی از 168 میلیون کاربر هستند مشکلات بسیار زیادی با TT5. با وجود این mío 168 در لیست سازگاری. احتمال بسیار زیاد است که شما به این مشکلات دریافت کنید.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 ژوئن 4
avr is op de goede weg
avravr is offline
درست شده
برای من هیچ مشکلی با TT5 در Yakumo 300 جیپیاس همه چیز با این نسخهها کار تا کنون هیچ گونه مشکل
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژوئیه 23
remcomo is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2005 ژوئیه 25
من x Yakumo PDA دلتا آن را با یکپارچه Sirf ستاره سوم گیرنده جیپیاس (20 کانال) خرید. من سعی TT3 و TT5 ، اول کسب می کنید پیام "هیچ دستگاه جیپیاس" را در زیر انور هیچ مفید سیگنال جیپیاس. این امر معمولا حدود 3 تا 10 دقیقه یا بیشتر طول بکشد. همچنین می آید در حالی که مرور در مسیر سیگنال و tt بسته شده است. این خواهد بود مشکل از ویندوز موبایل 2003 ویرایش دوم ، چرا که تمام نرم افزار نصب به شما تضاد ندارد. چه کسی می تواند مرا کمک کند که TT با این نسخهها کار درست است یا راننده خوب tt برای چیپ ست SiRF ستاره سوم وجود نداشته باشد؟
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 فوریه 28
noob2004 is op de goede weg
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2005 ژوئیه 25
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط remcomo
من x Yakumo PDA دلتا آن را با یکپارچه Sirf ستاره سوم گیرنده جیپیاس (20 کانال) خرید. من سعی TT3 و TT5 ، اول کسب می کنید پیام "هیچ دستگاه جیپیاس" را در زیر انور هیچ مفید سیگنال جیپیاس. این امر معمولا حدود 3 تا 10 دقیقه یا بیشتر طول بکشد. همچنین می آید در حالی که مرور در مسیر سیگنال و tt بسته شده است. این خواهد بود مشکل از ویندوز موبایل 2003 ویرایش دوم ، چرا که تمام نرم افزار نصب به شما تضاد ندارد. چه کسی می تواند مرا کمک کند که TT با این نسخهها کار درست است یا راننده خوب tt برای چیپ ست SiRF ستاره سوم وجود نداشته باشد؟
متاسفانه در این مورد بداند ، SiRF ستاره سوم قطعا بهبود بر روی کاغذ تنها در صورتی از آن نمی باشد (به درستی) با پشتیبانی از رانندگان است که مشکل.
در حال حاضر ، TT5 جیپیاس راننده به طور جدی ناکافی باشد.
سعی کنید آن را با نسخه پایدار 3.07 ، درست است؟
پرینتر iPAQ یدلایمخیرات 2210 -- Rikaline جیپیاس - 6010 -- Brodit ProClip هولدر -- TomTom Navigator 5.21
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

بحث نویسنده تالار گفتگو نظرات آخرین ارسال
Yakumo Yakumo دلتا یا آلفا؟ ipaqman دیگر تلفن همراه 8 یدلایمخیرات 2007 ژوئن 10 04:53
tomtom در دلتای Yakumo x نمی کند remcomo هدایتگر TomTom برای PDA 24 یدلایمخیرات 2005 اوت 21 17:16
Yakumo جیپیاس دلتا 300 (یا 168 میلیون) با Wi - فی Harley Fatboy WiFi 11 یدلایمخیرات 2004 اکتبر 16 00:01
Yakumo دلتا 300 جیپیاس. Rumocool دیگر تلفن همراه 13 یدلایمخیرات 2004 اوت 12 12:45
دلتا Yakumo 300 / 168 mío dedj دیگر تلفن همراه 2 یدلایمخیرات 2004 ژوئیه 28 22:32

برچسب ها
سابقه، دوربین های سرعت، ضمانت نامه، دکترهای، MyPal، جدید، PDA، عالی، مشکل، نرم افزار، tomtom، ارتباط، وب سایت، ویندوز موبایل

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
مشاهده

قوانین برای پیامها
شما نبایستی شروع بحث جدید
شما نبایستی پاسخ به پیام
شما نبایستی ارسال فایل پیوست
شما نبایستی پست های خود را ویرایش

کد فعال است به
صورتک هستند به
[IMG]فعال است به
کد اچ است به
Trackbacks هستند به