این بحث و گفتگو در باره است من می خواهم QVGA یا VGA؟ در ویندوز موبایل برنامه های کاربردی فروم ، که بخشی از ویندوز موبایل رده ، من دیده ام موضوع چندین بار در این انجمن ، حتی همه کپک زده است ، اما می تواند از جایی پیدا کنم که من...
آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)![]() |
|
|
پیوند بازگشت | ابزارهای موضوع | مشاهده |
|
من 1x استفاده بهتر بود... ولی من خوشحال کننده نیست. حتی من در 19 "روی صفحه نمایش از کامپیوتر من مشکل دارند. همه من است تماس بگیرید ، TT و اینترنت گوشی های هوشمند با من. بنابراین اساسا ، آن را می پردازد در نظر گرفتن دستگاه با VGA کنید؟
|
|
اگر شما به اینترنت خود را بسیار واضح تر و بیشتر.
روشن است که iPAQ تا به صفحه نمایش 4 اینچ. vga است به حق خود و واقعا "به" وجود دارد شما را بیشتر در صفحه نمایش دهید. در الماس را لمس کرده اید روی صفحه نمایش VGA ، بلکه به این دلیل است فقط روی صفحه نمایش 2.8 اینچ (مثل لمس مشترک و یا سری TyTN) شما را در شاهرود. تر است برای انجام وجود دارد و آن را واضح تر است ، اما شما قادر به خواندن ، چون خیلی کوچک است. در اینجا مقایسه بین این دو : موبایل - review.com پیشنمایش PDA -- Asus MyPal A730 (تصویر را در جزییات ، در نزدیکی پایین صفحه وجود ندارد) یا اینجا http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html مقایسه... در اینجا بررسی : VGA ، انتظار : کاهش QVGA دوباره به نواز دعوت «'s (VGA) کامپیوتر جیبی یک عکس خوب برای هشیاری... و اینجا تلفن همراه YazÄ لار ± : تفاوت بین VGA و صفحه نمایش QVGA چیست؟ : 100 ٪ Orijinal  ° à § اریک تصاویر زیبا خارجه (که در ناوبری) |
|
این سوال ، هر جواب برای خود. من فکر می کنم (عرض) در روی صفحه نمایش VGA لمسی HD خیلی بیشتر از صفحه نمایش QVGA در تاریخ های متداول یدلایمخیرات 2020 بهتر یا من Vario من بود.
مقایسه کنید آن را با وضوح پایین را بر روی کامپیوترتان. روشن کردن روی صفحه نمایش خود را یک بار در حالت 640 * 480. این به سکته QVGA مشابه است. قرار داده و سپس آن را در 768 * 1024 یا 1280 * 1024 و کشف تفاوت. ![]() |
|
من متوجه سوال من نه کاملا.
شما به VGA. چرا کسی نمی خواهید VGA است فراتر از من. شما می توانید تمام اطلاعات مشابه با اندازه QVGA در نشان دادن روی صفحه نمایش VGA پیدا کنید ، فقط این شامل خیلی واضح تر خواهد شد. من فکر می کنم این سوال است : آیا شما نیاز به VGA ، QVGA است یا خیر کافی است. به نظر من از این موضوع ساده است : این مدت به خوبی با QVGA رفته ، و اگر شما آن را نمی خواست هنوز هم کار می کند. اما VGA به شما جزئیات بیشتری را عرضه کنند و واضح تر اگر شما خواهان آن هستید ، و شما ببینید که همه برنامه ها در درجه بیشتر یا کمتری نیاز دارند. تلنگر جانبی است که روی صفحه نمایش VGA خود را خواستار شده است ، به طوری که به عنوان مثال مصرف انرژی نیز افزایش می دهد. WVGA گسترده VGA است ، بنابراین به جای 800x480 و 640x480 می باشد ، مانند HD لمسی و Xperia X1. شارپ VGA ، اما صفحه نمایش گسترده تر است. |
![]() |
|
||||
| بحث | نویسنده | تالار گفتگو | نظرات | آخرین ارسال |
| [پوست] ویندوز ویستا نسخه قابل حمل [QVGA / VGA] | xcilion | ویندوز موبایل برنامه های کاربردی | 48 | یدلایمخیرات 2009 آوریل 30 22:20 |
| وضوح تصویر از VGA به QVGA در WM5 | Nielex | ویندوز موبایل | 0 | یدلایمخیرات 2007 سپتامبر 27 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | ویندوز موبایل برنامه های کاربردی | 2 | یدلایمخیرات 2006 ژوئن 25 14:36 |
| TomTom موبایل 5.20 را قرار داده QVGA پشتیبانی | Wouter | هدایتگر TomTom برای PDA | 44 | یدلایمخیرات 2006 فوریه 1 23:44 |
| QVGA یا VGA؟ | patfee | ویندوز موبایل برنامه های کاربردی | 4 | یدلایمخیرات 2006 ژانویه 10 20:30 |
| برچسب ها |
| asus، کامپیوتر، الماس، اینترنت، ipaq، MyPal، ناوبری، PDA، pim، های متداول، صفحه نمایش، گوشی های هوشمند، ضربه محکم و ناگهانی، tomtom، vario، چه باید بکنید، xperia |
در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان) |
|
| ابزارهای موضوع | |
| مشاهده | |
|
|