من می خواهم QVGA یا VGA؟

این بحث و گفتگو در باره است من می خواهم QVGA یا VGA؟ در ویندوز موبایل برنامه های کاربردی فروم ، که بخشی از ویندوز موبایل رده ، من دیده ام موضوع چندین بار در این انجمن ، حتی همه کپک زده است ، اما می تواند از جایی پیدا کنم که من...

آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)
Reageren

پیوند بازگشت ابزارهای موضوع مشاهده
عضو از : یدلایمخیرات 2008 نوامبر 21
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
می نویسد می دهد lekker
یدلایمخیرات 2009 ژانویه 12
من را دیده اند ، مباحث مختلف در این انجمن ، حتی همه کپک زده ، اما هیچ کجا می توانم پیدا کنم که تفاوت بین VGA و QVGA. آیا این با TomTom ، عکسها ، ویدیو؟

با احترام ،
مارسل
من آلمانی صحبت... űberhaupt فقط 1 کلمه (هرمان Finkers)
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 اوت 8
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
می نویسد می دهد lekker
VGA می دهد یک تصویر واضح تر QVGA ، علاوه بر این ، بیش تر بر روی صفحه نمایش.
که شما نه در برنامه های کاربردی pim (و یا واضح تر است ، اما دیگر وجود ندارد) ، اما در مرورگر ، کلمه ، موفق شوند. باقی مانده است ، zoomed وجود ندارد ، همه چیز را روی صفحه نمایش زیبا (در هر حال ipaq 214)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
می نویسد می دهد lekker
من 1x استفاده بهتر بود... ولی من خوشحال کننده نیست. حتی من در 19 "روی صفحه نمایش از کامپیوتر من مشکل دارند. همه من است تماس بگیرید ، TT و اینترنت گوشی های هوشمند با من. بنابراین اساسا ، آن را می پردازد در نظر گرفتن دستگاه با VGA کنید؟
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 ژانویه 11
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تماس با جامعه
امروز روی صفحه نمایش شما تنگی مجرا زیبا است. من با X7510 متوجه شده.
TK simlock رایگان پنجم MDA فشرده الماس معروف به دوم است. من الان E72
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 اوت 8
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
می نویسد می دهد lekker
اگر شما به اینترنت خود را بسیار واضح تر و بیشتر.
روشن است که iPAQ تا به صفحه نمایش 4 اینچ. vga است به حق خود و واقعا "به" وجود دارد شما را بیشتر در صفحه نمایش دهید.

در الماس را لمس کرده اید روی صفحه نمایش VGA ، بلکه به این دلیل است فقط روی صفحه نمایش 2.8 اینچ (مثل لمس مشترک و یا سری TyTN) شما را در شاهرود. تر است برای انجام وجود دارد و آن را واضح تر است ، اما شما قادر به خواندن ، چون خیلی کوچک است.
در اینجا مقایسه بین این دو :
موبایل - review.com پیشنمایش PDA -- Asus MyPal A730
(تصویر را در جزییات ، در نزدیکی پایین صفحه وجود ندارد)
یا اینجا
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
مقایسه...

در اینجا
بررسی : VGA ، انتظار : کاهش QVGA دوباره به نواز دعوت «'s (VGA) کامپیوتر جیبی
یک عکس خوب برای هشیاری...

و اینجا
تلفن همراه YazÄ لار ± : تفاوت بین VGA و صفحه نمایش QVGA چیست؟ : 100 ٪ Orijinal  ° à § اریک
تصاویر زیبا خارجه (که در ناوبری)
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 اوت 3
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz گورو
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Marcel1966 Bekijk bericht
من 1x استفاده بهتر بود... ولی من خوشحال کننده نیست. حتی من در 19 "روی صفحه نمایش از کامپیوتر من مشکل دارند. همه من است تماس بگیرید ، TT و اینترنت گوشی های هوشمند با من. بنابراین اساسا ، آن را می پردازد در نظر گرفتن دستگاه با VGA کنید؟
این سوال ، هر جواب برای خود. من فکر می کنم (عرض) در روی صفحه نمایش VGA لمسی HD خیلی بیشتر از صفحه نمایش QVGA در تاریخ های متداول یدلایمخیرات 2020 بهتر یا من Vario من بود.

مقایسه کنید آن را با وضوح پایین را بر روی کامپیوترتان. روشن کردن روی صفحه نمایش خود را یک بار در حالت 640 * 480. این به سکته QVGA مشابه است. قرار داده و سپس آن را در 768 * 1024 یا 1280 * 1024 و کشف تفاوت.

قبل از شما سوء استفاده ، نقد و متهم. فقط یک مایلی در کفش های من (ج) جو جنوبی راه رفتن
http://www.youtube.com/watch؟v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
می نویسد می دهد lekker
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط aevries Bekijk bericht
امروز روی صفحه نمایش شما تنگی مجرا زیبا است. من با X7510 متوجه شده.
چیزی است که تا جایی که من 19 "صفحه نمایش بزرگ شده است به طور طبیعی زیبا...
Met citaat reageren
می نویسد می دهد lekker
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط huplahoi Bekijk bericht
اگر شما به اینترنت خود را بسیار واضح تر و بیشتر.
روشن است که iPAQ تا به صفحه نمایش 4 اینچ. vga است به حق خود و واقعا "به" وجود دارد شما را بیشتر در صفحه نمایش دهید.

در الماس را لمس کرده اید روی صفحه نمایش VGA ، بلکه به این دلیل است فقط روی صفحه نمایش 2.8 اینچ (مثل لمس مشترک و یا سری TyTN) شما را در شاهرود. تر است برای انجام وجود دارد و آن را واضح تر است ، اما شما قادر به خواندن ، چون خیلی کوچک است.
در اینجا مقایسه بین این دو :
موبایل - review.com پیشنمایش PDA -- Asus MyPal A730
(تصویر را در جزییات ، در نزدیکی پایین صفحه وجود ندارد)
یا اینجا
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
مقایسه...

در اینجا
بررسی : VGA ، انتظار : کاهش QVGA دوباره به نواز دعوت «'s (VGA) کامپیوتر جیبی
یک عکس خوب برای هشیاری...

و اینجا
تلفن همراه YazÄ لار ± : تفاوت بین VGA و صفحه نمایش QVGA چیست؟ : 100 ٪ Orijinal  ° à § اریک
تصاویر زیبا خارجه (که در ناوبری)
با تشکر بسیار... من چیزی برای انجام!
Met citaat reageren
می نویسد می دهد lekker
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Paddy31 Bekijk bericht
این سوال ، هر جواب برای خود. من فکر می کنم (عرض) در روی صفحه نمایش VGA لمسی HD خیلی بیشتر از صفحه نمایش QVGA در تاریخ های متداول یدلایمخیرات 2020 بهتر یا من Vario من بود.

مقایسه کنید آن را با وضوح پایین را بر روی کامپیوترتان. روشن کردن روی صفحه نمایش خود را یک بار در حالت 640 * 480. این به سکته QVGA مشابه است. قرار داده و سپس آن را در 768 * 1024 یا 1280 * 1024 و کشف تفاوت.

برای تشکر از توضیح شما ، آن را به من روشن است (وجود دارد). شاید من فقط باید آن را با یک دستگاه VGA 2.8 امتحان کنید "
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 دسامبر 22
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
ناظر
یا بروید یک قدم بیشتر با WVGA.
Met citaat reageren
می نویسد می دهد lekker
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط montfort Bekijk bericht
یا بروید یک قدم بیشتر با WVGA.
و Jip و زبان Janneke.... wasda؟
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 دسامبر 22
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
ناظر
همانطور که Jip به عنوان QVGA.
WVGA است وسیعی کارت گرافیک : 800 * 480
Met citaat reageren
می نویسد می دهد lekker
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط montfort Bekijk bericht
همانطور که Jip به عنوان QVGA.
WVGA است وسیعی کارت گرافیک : 800 * 480
Whahaha

Maarre... من به حال امیدواریم که هر سال در قرعه کشی نهایی اما افسوس! من شده است به حال راه شنوایی هنوز هم قرمز...

اما دستگاه دارای WVGA؟
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 سپتامبر 5
holybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoon
تماس با جامعه
من متوجه سوال من نه کاملا.

شما به VGA. چرا کسی نمی خواهید VGA است فراتر از من. شما می توانید تمام اطلاعات مشابه با اندازه QVGA در نشان دادن روی صفحه نمایش VGA پیدا کنید ، فقط این شامل خیلی واضح تر خواهد شد.

من فکر می کنم این سوال است : آیا شما نیاز به VGA ، QVGA است یا خیر کافی است.
به نظر من از این موضوع ساده است : این مدت به خوبی با QVGA رفته ، و اگر شما آن را نمی خواست هنوز هم کار می کند.
اما VGA به شما جزئیات بیشتری را عرضه کنند و واضح تر اگر شما خواهان آن هستید ، و شما ببینید که همه برنامه ها در درجه بیشتر یا کمتری نیاز دارند.

تلنگر جانبی است که روی صفحه نمایش VGA خود را خواستار شده است ، به طوری که به عنوان مثال مصرف انرژی نیز افزایش می دهد.

WVGA گسترده VGA است ، بنابراین به جای 800x480 و 640x480 می باشد ، مانند HD لمسی و Xperia X1. شارپ VGA ، اما صفحه نمایش گسترده تر است.
Met citaat reageren
می نویسد می دهد lekker
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط holybear Bekijk bericht
من متوجه سوال من نه کاملا.

شما به VGA. چرا کسی نمی خواهید VGA است فراتر از من. شما می توانید تمام اطلاعات مشابه با اندازه QVGA در نشان دادن روی صفحه نمایش VGA پیدا کنید ، فقط این شامل خیلی واضح تر خواهد شد.

من فکر می کنم این سوال است : آیا شما نیاز به VGA ، QVGA است یا خیر کافی است.
به نظر من از این موضوع ساده است : این مدت به خوبی با QVGA رفته ، و اگر شما آن را نمی خواست هنوز هم کار می کند.
اما VGA به شما جزئیات بیشتری را عرضه کنند و واضح تر اگر شما خواهان آن هستید ، و شما ببینید که همه برنامه ها در درجه بیشتر یا کمتری نیاز دارند.

تلنگر جانبی است که روی صفحه نمایش VGA خود را خواستار شده است ، به طوری که به عنوان مثال مصرف انرژی نیز افزایش می دهد.

WVGA گسترده VGA است ، بنابراین به جای 800x480 و 640x480 می باشد ، مانند HD لمسی و Xperia X1. شارپ VGA ، اما صفحه نمایش گسترده تر است.
همه چیز را بسیار واضح تر به من. و به من... من قبلا گزارش آن را دوباره تماشا کردن قرعه کشی دولت.
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

بحث نویسنده تالار گفتگو نظرات آخرین ارسال
[پوست] ویندوز ویستا نسخه قابل حمل [QVGA / VGA] xcilion ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 48 یدلایمخیرات 2009 آوریل 30 22:20
وضوح تصویر از VGA به QVGA در WM5 Nielex ویندوز موبایل 0 یدلایمخیرات 2007 سپتامبر 27 18:36
VGA / QVGA MisterMeJ ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 2 یدلایمخیرات 2006 ژوئن 25 14:36
TomTom موبایل 5.20 را قرار داده QVGA پشتیبانی Wouter هدایتگر TomTom برای PDA 44 یدلایمخیرات 2006 فوریه 1 23:44
QVGA یا VGA؟ patfee ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 4 یدلایمخیرات 2006 ژانویه 10 20:30

برچسب ها
asus، کامپیوتر، الماس، اینترنت، ipaq، MyPal، ناوبری، PDA، pim، های متداول، صفحه نمایش، گوشی های هوشمند، ضربه محکم و ناگهانی، tomtom، vario، چه باید بکنید، xperia

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
مشاهده

قوانین برای پیامها
شما نبایستی شروع بحث جدید
شما نبایستی پاسخ به پیام
شما نبایستی ارسال فایل پیوست
شما نبایستی پست های خود را ویرایش

کد فعال است به
صورتک هستند به
[IMG]فعال است به
کد اچ است به
Trackbacks هستند به