این بحث و گفتگو در باره است مشکل با فایل نصب کابین در ویندوز موبایل برنامه های کاربردی فروم ، که بخشی از ویندوز موبایل رده ؛ Modbreak است قصد این فروم نیست که راه حل های داده شده توسط پست الکترونیکی و یا تلفن تماس بگیرید. از این طریق...
آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)![]() |
|
|
پیوند بازگشت | ابزارهای موضوع | مشاهده |
|
cabfile شما جست و جو در نمای درختی ، را انتخاب و سپس کپی می کند.
حالا شما می توانید دو چیز ، آیا باز پنجره ActiveSync ، و بر روی دکمه درخت ، یا در درخت عادی ، پایین حرکت کنید تا به شما پیدا aparat های موبایل. چسباندن کابین در پوشه. باز کاشف در دستگاه شما ، پیدا کردن در کابین ، آنرا کلیک کنید تا زمانی که شروع به نصب کنید. Thats آن ، حداقل برای من ، چون من با WM مشغول هستم ![]() |
|
من در حال حاضر بیش از 12 ساعت انجام می دهند و من امیدوارم که در نهایت کسی را بیشتر به من به عنوان روشن و واضح توضیح دهید که چگونه من می توانم آن را آنها باید انجام دهد.
با تشکر! |
|
چگونه خود را HTC را باز کند. app ویندوز موبایل -- کمک ساده
در اینجا شما میتوانید هر چیز دیگری به مجموعه سیاست های خود را پیدا کنید. سپس شما می توانید نصب کنید. |
|
سعی کنید آن را فقط ، چرخنده بر روی hd را لمس کنم و این فقط یک تنظیمات رجیستری همگانی است. شما همچنین می توانید برای ceregeditor ، بدنبال جایی که شما این گزینه را به طور خودکار آن را باز کنید (با استفاده از خود من).
به که در امنیت باشند ، همیشه یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. |
|
سلام مارکو
CERegEditor به نظر می رسد که جالب است. یعنی گاهی اوقات زیر گزینه؟ سیستم opperating یا دستگاه ، بلوک هیچ می نویسد به رجیستری است. برای غیر فعال کردن blocade ، لطفا با استفاده از ابزار تعبیه شده را به CeRegEditor ، ابزار-> رجیستری را باز کند.. و من چیزی بیشتر نیاز دارید به من تغییر لمسی HD را و سپس مجبور به کار کند؟ |

![]() |
|
||||
| بحث | نویسنده | تالار گفتگو | نظرات | آخرین ارسال |
| CAB.files نصب! | jspr | ویندوز موبایل برنامه های کاربردی | 18 | یدلایمخیرات 2009 آوریل 18 22:33 |
| فایل های کابین | parahawk4000 | HTC | 1 | یدلایمخیرات 2008 آوریل 5 11:56 |
| فایل های CAB | hoogerhuis | ویندوز موبایل برنامه های کاربردی | 9 | یدلایمخیرات 2007 اوت 9 23:02 |
| فایل های کابین | chevy-fan | HTC | 2 | یدلایمخیرات 2004 اکتبر 31 12:35 |
| CAB فایل نصب به طور مستقیم از کامپیوتر به PDA | speedme | ویندوز موبایل برنامه های کاربردی | 1 | یدلایمخیرات 2003 فوریه 7 22:55 |
در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان) |
|
| ابزارهای موضوع | |
| مشاهده | |
|
|