مشکل با فایل نصب کابین

این بحث و گفتگو در باره است مشکل با فایل نصب کابین در ویندوز موبایل برنامه های کاربردی فروم ، که بخشی از ویندوز موبایل رده ؛ Modbreak است قصد این فروم نیست که راه حل های داده شده توسط پست الکترونیکی و یا تلفن تماس بگیرید. از این طریق...

آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)
Reageren

پیوند بازگشت ابزارهای موضوع مشاهده
عضو از : یدلایمخیرات 2004 مارس 22
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
ناظر
یدلایمخیرات 2009 ژانویه 2
Modbreakاین هدف در این انجمن نمی باشد که راه حل های داده شده توسط پست الکترونیکی و یا تلفن تماس بگیرید. این روش نیز مشکل دیگری افزایش از هیچ به این.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 مه 16
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
گورو
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط postbus31 Bekijk bericht

Scheemder که اجاره شده است در حکمت.
این اصل weezn motn wieshaid.
Binst mor بد تر از آگاه.
Scheemde ، شما عشق است؟ دوخت خانه ام.
Dou به groetn Henk Wijngaard.
زندگی Bie در روستاها
Navigon ، به سادگی بهترین.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2009 ژانویه 2
GuevaraNL is op de goede weg
عضو جدید
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط tankliner Bekijk bericht
ارسال یک ایمیل به او را در اینجا.
گزینه ایمیل باز است.
من ناگهان دید که در نزدیکی شما زندگی می کنند.
لازم را در اینجا شماره شما در آن است ، و من کال شما خواهد شد.
سپس من قرار داده که تلفن Tweel eev'n oet آتش است.
که چه نرم و صاف راه رفتن.
صورت گرفته است بشنوید ؛-)
Met citaat reageren
عضو جدید
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Bulls-eye1 Bekijk bericht
Modbreakاین هدف در این انجمن نمی باشد که راه حل های داده شده توسط پست الکترونیکی و یا تلفن تماس بگیرید. این روش نیز مشکل دیگری افزایش از هیچ به این.
اوه ، آن را دیدم بسیار دیر است. ولی با این حال من در اینجا تنها راه حل ، زیرا من تصور من نه تنها با این مشکل مزاحم هستم.

بنابراین ، همه هنوز هم به کمک راه حلهای شنوند!
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژانویه 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تماس با جامعه
cabfile شما جست و جو در نمای درختی ، را انتخاب و سپس کپی می کند.

حالا شما می توانید دو چیز ، آیا باز پنجره ActiveSync ، و بر روی دکمه درخت ، یا در درخت عادی ، پایین حرکت کنید تا به شما پیدا aparat های موبایل.

چسباندن کابین در پوشه. باز کاشف در دستگاه شما ، پیدا کردن در کابین ، آنرا کلیک کنید تا زمانی که شروع به نصب کنید.

Thats آن ، حداقل برای من ، چون من با WM مشغول هستم
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 مه 16
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
گورو
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط postbus31 Bekijk bericht
cabfile شما جست و جو در نمای درختی ، را انتخاب و سپس کپی می کند.
حالا شما می توانید دو چیز ، آیا باز پنجره ActiveSync ، و بر روی دکمه درخت ، یا در درخت عادی ، پایین حرکت کنید تا به شما پیدا aparat های موبایل.
چسباندن کابین در پوشه. باز کاشف در دستگاه شما ، پیدا کردن در کابین ، آنرا کلیک کنید تا زمانی که شروع به نصب کنید.
Thats آن ، حداقل برای من ، چون من با WM مشغول هستم
توضیح من ندارد ، و نه توضیح شما کار نمی کند (من در حال حاضر نشان داد ، اما در کلمات مختلف) است ، چیزی برای کار وجود دارد.
بنابراین عجیب است ، من ، من تا به حال در تماس با telefonsich ، که من همان progje در دستگاه من ، Asus MyPal 632N با WM5 به عنوان cabfile ، در راه من قرار داده اند فقط به SDcard.
و نصب آن به سادگی.
شروع کننده موضوع می تواند چنین باد می گویند.
او آن را با هیچ میشود امکان.
علت؟ وجود دارد جستجو می کند.
من عاشق لحظه ای در WM6 ، که prbobleem تحویل.
Programaa می گوید آن است که گواهی نیست ، و سپس خراب
در نتیجه ادامه خواهد شد.

اما از شما سپاسگزارم ، البته ، متأسفانه ، doesn't.

سلام از Hoeve Woeste.
Navigon ، به سادگی بهترین.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 مارس 25
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
خط برای زندگی
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط GuevaraNL Bekijk bericht
من در حال حاضر بیش از 12 ساعت انجام می دهند و من امیدوارم که در نهایت کسی را بیشتر به من به عنوان روشن و واضح توضیح دهید که چگونه من می توانم آن را آنها باید انجام دهد.

با تشکر!
چگونه خود را HTC را باز کند. app ویندوز موبایل -- کمک ساده

در اینجا شما میتوانید هر چیز دیگری به مجموعه سیاست های خود را پیدا کنید. سپس شما می توانید نصب کنید.
لمسی HD، پالم Treo 750v، من ماته - SP5،Leadtek 95XX/SPV - C600.
Met citaat reageren
عضو جدید
یدلایمخیرات 2009 ژانویه 3
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط marco899 Bekijk bericht
چگونه خود را HTC را باز کند. app ویندوز موبایل -- کمک ساده

در اینجا شما میتوانید هر چیز دیگری به مجموعه سیاست های خود را پیدا کنید. سپس شما می توانید نصب کنید.
همانطور که ممکن است شما را خوانده ام ، این یک ترمینال خاص و HD لمسی نمی باشد! نیز با ما در نوشتن است که مسلما نه همه دستگاه در حال کار (نگاه کنید به پاسخ وجود دارد) و برای همین من آن را پیدا کنید روی حیله و تزویر را با چیزی که مطمئن نیستم نتیجه است و در بدترین حالت حقه بازی چیز خوبی در صد است.

چه می خواستم بدانم در حال حاضر است ، و یا از آن چیزی است که با این واقعیت است که من دستگاه icm مجبور به اشتراک Vodafone دریافت (خریداری شده در 2Call) می تواند از آن باشد که آن را قفل شده است و؟ شما می توانید از طریق نرم افزار باز می شود ولی طول می کشد که دوباره pesetas لازم و نسخه HD نمی توانم پیدا کنید.

من هنوز آن را عجیب پیدا کنید. باید چیزی وجود داشته باشد مردم بیشتری در حال ارسال درخواست به HD لمسی را انتخاب ICM و همچنین آبونمان یا 3rdParty چرخنده andfere که نرم افزار در حال اجرا؟

را بیان می کنم تا رتبهدهی نشده است و هنوز هم امیدواریم که راه حل کار...
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 مارس 25
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
خط برای زندگی
سعی کنید آن را فقط ، چرخنده بر روی hd را لمس کنم و این فقط یک تنظیمات رجیستری همگانی است. شما همچنین می توانید برای ceregeditor ، بدنبال جایی که شما این گزینه را به طور خودکار آن را باز کنید (با استفاده از خود من).
به که در امنیت باشند ، همیشه یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.
لمسی HD، پالم Treo 750v، من ماته - SP5،Leadtek 95XX/SPV - C600.
Met citaat reageren
عضو جدید
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط marco899 Bekijk bericht
سعی کنید آن را فقط ، چرخنده بر روی hd را لمس کنم و این فقط یک تنظیمات رجیستری همگانی است. شما همچنین می توانید برای ceregeditor ، بدنبال جایی که شما این گزینه را به طور خودکار آن را باز کنید (با استفاده از خود من).
به که در امنیت باشند ، همیشه یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.
سلام مارکو

CERegEditor به نظر می رسد که جالب است. یعنی گاهی اوقات زیر گزینه؟

سیستم opperating یا دستگاه ، بلوک هیچ می نویسد به رجیستری است. برای غیر فعال کردن blocade ، لطفا با استفاده از ابزار تعبیه شده را به CeRegEditor ، ابزار-> رجیستری را باز کند..

و من چیزی بیشتر نیاز دارید به من تغییر لمسی HD را و سپس مجبور به کار کند؟
Met citaat reageren
عضو جدید
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط GuevaraNL Bekijk bericht
سلام مارکو

CERegEditor به نظر می رسد که جالب است. یعنی گاهی اوقات زیر گزینه؟

سیستم opperating یا دستگاه ، بلوک هیچ می نویسد به رجیستری است. برای غیر فعال کردن blocade ، لطفا با استفاده از ابزار تعبیه شده را به CeRegEditor ، ابزار-> رجیستری را باز کند..

و من چیزی بیشتر نیاز دارید به من تغییر لمسی HD را و سپس مجبور به کار کند؟

خب ، در گذشته مدیریت آن را! اولین دادگاه محاکمه شده بود به عنوان CeRegEditor بالا توضیح داده شد ، بلکه به آن نداشت. ناگهان دیدم نور و هرگز فکر آن را می تواند در کابین Staller دروغ! در آن شب من آن را uninstalled و تصمیم به نصب دوباره. بعدی چه بود؟ که شما را به کابین کابین Staller استفاده از فایل ها برای نصب است ، اما من همیشه به فکر است که کلیک کردن بر روی فایل کابین که برنامه نصب به طور خودکار گرفتن. اما نه!

ابتدا باید غرفه Staller کلیک کنید و از آنجا شما می توانید انتخاب کنید که می خواهید نصب کابین و همهی آنچه را که می خواهید. Jeeminee ، و من در حال حاضر بیش از 24 ساعت من به مذاکره نشسته و مشغول نگه دارید وجود دارد..

با تشکر از همه شما برای تفکر و جستجو برای راه حل. اکنون من در نهایت لذت بردن از همه آنچه خوبی است این واحد می دهد به من!
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

بحث نویسنده تالار گفتگو نظرات آخرین ارسال
CAB.files نصب! jspr ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 18 یدلایمخیرات 2009 آوریل 18 22:33
فایل های کابین parahawk4000 HTC 1 یدلایمخیرات 2008 آوریل 5 11:56
فایل های CAB hoogerhuis ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 9 یدلایمخیرات 2007 اوت 9 23:02
فایل های کابین chevy-fan HTC 2 یدلایمخیرات 2004 اکتبر 31 12:35
CAB فایل نصب به طور مستقیم از کامپیوتر به PDA speedme ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 1 یدلایمخیرات 2003 فوریه 7 22:55

برچسب ها
activesync، asus، کابین، چارچوب جمع و جور 3.5، الماس، دانلود، گوگل، htc، لمس htc hd، پست الکترونیکی، ناموفق، موبایل، MyPal، جدید، چشم انداز، PDA، رجیستری، صفحه نمایش، گوشی های هوشمند، نرم افزار، تلفن، واحد، vodafone، وب سایت، ویندوز موبایل

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
مشاهده

قوانین برای پیامها
شما نبایستی شروع بحث جدید
شما نبایستی پاسخ به پیام
شما نبایستی ارسال فایل پیوست
شما نبایستی پست های خود را ویرایش

کد فعال است به
صورتک هستند به
[IMG]فعال است به
کد اچ است به
Trackbacks هستند به