نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Gazpacho
/ من به خاطر بی پایان در مقابل WM. بحث و گفتگو آی فون. 
|
نگرانی من این است که راه را برای آی فون. برعکس ، من فکر می کنم بسیار مهم است که امروز روی صفحه نمایش. من یک طرفدار لمسی به عنوان وسیله کسب و کار و من واقعا هنوز کلی از نقش من. چند هفته پس از آی فون من بود من خوشحال می تواند او را بفرستید (استفاده از برنامه های وام دهی).
من فکر می کنم آی فون است واقعا انقلابی است. صادقانه بگویم ، چیزی در اجرای Jornada پرینتر 'sدر سال 2000. آیا به نظر نمی آید نرم و صاف ، اما مفهومی مشابه دارد. بعد از آن نیز ناگوار در غیر این صورت از آنها بدم میاید. ما می تواند به لحاظ فنی بهتر است.
از طرف دیگر من را ببینید که اگر هیچ اقدامی سریع از مایکروسافت ، HTC و سامسونگ را ، پس شما را از یکنواختی پلت فرم خود را به طور کامل از دست داد. پاپ برای تنوع است ، اما پاسخ knudde (لمسی پلاگین ها و تله وجود ندارد ، و Omnia که می تواند ، نه و اگر آنها در حال حاضر وجود داشته باشد مسلما در هر یک متفاوت است). و در دراز مدت که demolishes ارزش افزوده از سیستم عامل برای مصرف کننده / کسب و کار.
مایکروسافت همچنین می تواند بهتر از بسیاری جهات. رابط من در پی سی نگاه خواهید دید که با این نسخهها کار واقعا نرم و صاف و صاف (و نیز در مرکز رسانه ها ایکس باکس من فکر می کنم). که واقعا می خواهم خودم را می خواهم ، به این شرط کلی از رابط کاربری گرافیکی فعلی باقی مانده است.
من اعتقاد دارم که بیشتر در خود ادغام بهتر و هوش. من در خودرو به طور متوسط - HTC ناوبری و نمایشگرهای امروزی نگاه کنید ، آن ها چیزهایی هستند کمی در وجود دارد ، مانند دیگر رفتار تابعی در طول مکالمه ، مرور و استراحت. ابزارهایی از قبیل
Xobni این کار برای چشم انداز و آمار بسیار بزرگ است. شکل دهی مراجعه کنید اگر فرکانس Xobni ارتباطات و رهبری کردن از چیزهایی وجود دارد که به عنوان انتخاب هوشمندانه (به عنوان مثال توسط 95 ٪ از 10 اما ارتباط خود را به آدرس خاص). این کار شما رابط کاربری گرافیکی دقیق و آن را موجب صرفه جویی شده است. اگر چیزی را دوست آنها را زمان بیشتری برای محیط زیست من وجود داشته است. اما این خواهد بود که نسخه ای از یدلایمخیرات 2100
Jaap