"ویندوز موبایل 6.5" پس از استیو بالمر نیز با تایید موتورولا

این بحث و گفتگو در باره است "ویندوز موبایل 6.5" پس از استیو بالمر نیز با تایید موتورولا در ویندوز موبایل فروم ، که بخشی از سیستم عامل رده ؛ ما به آهستگی تکرار بعدی ویندوز موبایل 6.1 اما از گوشه به حرکت از یک شایعه به واقعیت است. ...

آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)
Reageren

پیوند بازگشت ابزارهای موضوع مشاهده
عضو از : یدلایمخیرات 2003 مه 9
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تدوینگر
یدلایمخیرات 2008 نوامبر 7
به آهستگی در حال حاضر تکرار بعدی ویندوز موبایل 6.1 اما از گوشه به حرکت از یک شایعه به واقعیت است. استیو بالمر مدیر عامل مایکروسافت ، تایید کرده است وجود دارد.

اینجا محل نظرات و پیشنهادات خود در مقاله "" ویندوز موبایل 6.5 "پس از استیو بالمر نیز توسط موتورولا تأیید"

پیوند به مقاله : http://www.pocketinfo.nl/artikel/11478
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2008 فوریه 27
Axim addict is zeker op de goede weg
به خوبی در زیر راه
WM 6.5 خواهد شد چیزی بسیار با مرورگر بهبود یافته را به عنوان نقطهی اصلی.

خاموش موضوع : توجه در آن تصویر ، استیو بالمر واقعا یک میمون!
Met citaat reageren
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تدوینگر
استیو بالمر را به شیر آب را در تصاویر گوگل کسب می کنید و تنها میمون ها. این پسر سرگرم است.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2008 ژوئن 9
mathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoon
می نویسد می دهد lekker
خنده را با مایکروسافت . به همین دلیل بین بروز رسانی شد... شرم. اما من زنده کنجکاو شد. من خود به عنوان بروز رسانی ناقص است ، اما شاید من اشتباه می کنند. در نهایت یک موضوع که من رفتن به دنبال خوب! من می خواهم به اطلاع همه چیز!
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژانویه 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تماس با جامعه
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Gazpacho Bekijk bericht
..... این پسر سرگرم است.
کسی که با این نسخهها کار برای باشگاه یک سرگرمی است؟ تضاد در ایستگاه نهایی
Met citaat reageren
تدوینگر
این پسر رئیس آن باشگاه است.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژانویه 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
تماس با جامعه
من می دانم ، که آن را فقط
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2004 نوامبر 8
JeeWeetje is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2008 نوامبر 8
من فکر می کنم WM 6.5 سست دفتر برای موبایل نوع فایل آفیس 2007 را در مرورگر بر اساس موتور IE5 باشد. احتمالا جدید دندان آبی پشته بخش باشد. بهتر WiFi WPA2 پشتیبانی. و تعداد در آنجا زندگی می کنند ، احتمالا خدمات بیشتری استاندارد zijn.En من فکر می کنم. خالص فشرده چهارچوب استاندارد 3.5 می آید.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2002 فوریه 10
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz کارشناس
یدلایمخیرات 2008 نوامبر 9
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط JeeWeetje Bekijk bericht
من فکر می کنم WM 6.5 سست موبایل دفتر آفیس 2007 را شامل انواع مختلف فایل
WM6.1 نشانی از آل
نقل قول :
مرورگر مبتنی بر موتور از IE5.
نوچ ، این احتمالا IE6 است
نقل قول :
احتمالا جدید دندان آبی پشته بخش باشد. بهتر WiFi WPA2 پشتیبانی. و تعداد در آنجا زندگی می کنند ، احتمالا خدمات بیشتری استاندارد zijn.En من فکر می کنم. خالص فشرده چهارچوب استاندارد 3.5 می آید.
همانطور که شما برنده شدن در این قلب از مصرف کننده همراه. آنها واقعا می خواهید باید برای بهبود موقعیت خود را نگه دارد.

Jaap
modernnomads.info، محل کسب و کار برای کاربران تلفن همراه و PocketPC مدیران خود را.
ویکی استاد هلندی ویندوز موبایل ویکی.
Met citaat reageren
تدوینگر
Heh ، من می خواهم که آخرین نظر.

هر دو JeeWeetje و Jaap حق با : جی برای prosumers و تکنسین و Jaap بازدید ناخن بر روی سر با توجه به مصرف کنندگان.

/ من به خاطر بی پایان در مقابل WM. بحث و گفتگو آی فون.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 دسامبر 22
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
ناظر
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط JvanEkris Bekijk bericht
همانطور که شما برنده شدن در این قلب از مصرف کننده همراه. آنها واقعا می خواهید باید برای بهبود موقعیت خود را نگه دارد.
و نه تنها در دستگاه ، هماهنگ سازی دسکتاپ باید بسیار بهتر است. ویندوز موبایل مرکز تجهیزات به نظر می رسد بد ، مشکلات سنکرون فعال در فروم هم پر از آنها. به مسائل بدتر ، شما باید چشم انداز به اطلاعات شما هماهنگ PIM ، با توجه به اینکه حضور است نه در همه شرایط استاندارد ، این یکی خیلی مشکل می آید. جدا از مصرف کنندگان عادی که به سادگی می خواهم فقط به استفاده از چشم انداز تماس با ما بیان دارید. به طور خلاصه تجربه کامل از جمله سیستمعامل میزکار باید به درستی در آن منطقه بهبود یافته خواهد بود تا حدودی با آی فون وارد رقابتی می باشد.
[HD2 HTC & آیفون 3G و HTC قهرمان] --->اطلاعات قواعد جیبی--->[Celio Redfly & èëè 1000H & OJ نقطه / م]
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz کارشناس
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Gazpacho Bekijk bericht
/ من به خاطر بی پایان در مقابل WM. بحث و گفتگو آی فون.
نگرانی من این است که راه را برای آی فون. برعکس ، من فکر می کنم بسیار مهم است که امروز روی صفحه نمایش. من یک طرفدار لمسی به عنوان وسیله کسب و کار و من واقعا هنوز کلی از نقش من. چند هفته پس از آی فون من بود من خوشحال می تواند او را بفرستید (استفاده از برنامه های وام دهی).

من فکر می کنم آی فون است واقعا انقلابی است. صادقانه بگویم ، چیزی در اجرای Jornada پرینتر 'sدر سال 2000. آیا به نظر نمی آید نرم و صاف ، اما مفهومی مشابه دارد. بعد از آن نیز ناگوار در غیر این صورت از آنها بدم میاید. ما می تواند به لحاظ فنی بهتر است.

از طرف دیگر من را ببینید که اگر هیچ اقدامی سریع از مایکروسافت ، HTC و سامسونگ را ، پس شما را از یکنواختی پلت فرم خود را به طور کامل از دست داد. پاپ برای تنوع است ، اما پاسخ knudde (لمسی پلاگین ها و تله وجود ندارد ، و Omnia که می تواند ، نه و اگر آنها در حال حاضر وجود داشته باشد مسلما در هر یک متفاوت است). و در دراز مدت که demolishes ارزش افزوده از سیستم عامل برای مصرف کننده / کسب و کار.

مایکروسافت همچنین می تواند بهتر از بسیاری جهات. رابط من در پی سی نگاه خواهید دید که با این نسخهها کار واقعا نرم و صاف و صاف (و نیز در مرکز رسانه ها ایکس باکس من فکر می کنم). که واقعا می خواهم خودم را می خواهم ، به این شرط کلی از رابط کاربری گرافیکی فعلی باقی مانده است.

من اعتقاد دارم که بیشتر در خود ادغام بهتر و هوش. من در خودرو به طور متوسط - HTC ناوبری و نمایشگرهای امروزی نگاه کنید ، آن ها چیزهایی هستند کمی در وجود دارد ، مانند دیگر رفتار تابعی در طول مکالمه ، مرور و استراحت. ابزارهایی از قبیل Xobni این کار برای چشم انداز و آمار بسیار بزرگ است. شکل دهی مراجعه کنید اگر فرکانس Xobni ارتباطات و رهبری کردن از چیزهایی وجود دارد که به عنوان انتخاب هوشمندانه (به عنوان مثال توسط 95 ٪ از 10 اما ارتباط خود را به آدرس خاص). این کار شما رابط کاربری گرافیکی دقیق و آن را موجب صرفه جویی شده است. اگر چیزی را دوست آنها را زمان بیشتری برای محیط زیست من وجود داشته است. اما این خواهد بود که نسخه ای از یدلایمخیرات 2100

Jaap
modernnomads.info، محل کسب و کار برای کاربران تلفن همراه و PocketPC مدیران خود را.
Met citaat reageren
Mobilyz کارشناس
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط montfort Bekijk bericht
و نه تنها در دستگاه ، هماهنگ سازی دسکتاپ باید بسیار بهتر است. ویندوز موبایل مرکز تجهیزات به نظر می رسد بد ، مشکلات سنکرون فعال در فروم هم پر از آنها.
این مورد دیگری برای آمدن اتصال دستگاه را در ویندوز 7 به نظر می رسد. بن beniewd. از یک طرف ، نگاه کنید به روند رو به پایین قوی در هر نسخه. به علاوه ، من معتقدم که به آرامی و نمی تواند بدتر هر نسخه جدید است تعریف بهبود می باشد. اما من شگفت زده کرد.
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط montfort Bekijk bericht
به مسائل بدتر ، شما باید چشم انداز به اطلاعات شما هماهنگ PIM ، با توجه به اینکه حضور است نه در همه شرایط استاندارد ، این یکی خیلی مشکل می آید.
خوب ،

آمار نشان می دهد که زمینه ای بسیار زیادی از افراد که تنها چشم انداز شده است. چه حقیقت این است من نمی دانم.

Jaap
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2006 آوریل 10
amido is op de goede weg
درست شده
همه به خوبی و خوب است و یا به روز رسانی ها که نسخه های جدید ، اما برای من هنوز هم در حال حاضر دوربین جلو برای ویدیو nopg من نه از طریق چت MSN با استفاده از! از این هم وجود دارد یک برنامه مدیریت برای انجام آن است! بنابراین دشوار است که برای ساخت؟
Met citaat reageren
تدوینگر
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط JvanEkris Bekijk bericht
نگرانی من این است که راه را برای آی فون.

Jaap
که گفت : من دوست ندارم. من فقط در بر داشت بحث بسیار به تکنسین و مشابه آن که میخواهد نهایی را به دنبال : همه (دقیقا در دل بی پایان در مقابل WM - tweakers. بحث noobies آی فون را raged وجود دارد.
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

بحث نویسنده تالار گفتگو نظرات آخرین ارسال
شایعه : ویندوز موبایل 6.5 توسط موتورولا مدیر عامل ذکر شده؟ R. Knops ویندوز موبایل 20 یدلایمخیرات 2008 نوامبر 7 19:47
بازار رهبران سامسونگ و موتورولا ویندوز موبایل استاندارد Leanr دیگر تلفن همراه 10 یدلایمخیرات 2008 ژانویه 31 16:11
مایکروسافت استیو بالمر است Android گوگل فقط یک اعلامیه مطبوعاتی " ktsang مقالات و ویدئو 5 یدلایمخیرات 2007 دسامبر 12 22:30
موتورولا مینگ احتمالا با ویندوز موبایل Gonny موتورولا 5 یدلایمخیرات 2007 ژوئیه 22 19:51
استیو بالمر می رود در نسخه شایعات تلفن همراه از پی سی Alex400 مایکروسافت پی سی 2 یدلایمخیرات 2006 نوامبر 17 14:02

برچسب ها
اتومبیل، بلوتوث، دوربین، سابقه، گوگل، htc، اینترنت، آی فون، زندگی، پست الکترونیکی، دفتر، omnia، چشم انداز، pim، مشکل، سامسونگ، همزمان کردن، واحد، لمس طرفدار، جریان لمس، بروز رسانی، wifi، ویندوز 7، ویندوز موبایل، wm 6.5

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
مشاهده

قوانین برای پیامها
شما نبایستی شروع بحث جدید
شما نبایستی پاسخ به پیام
شما نبایستی ارسال فایل پیوست
شما نبایستی پست های خود را ویرایش

کد فعال است به
صورتک هستند به
[IMG]فعال است به
کد اچ است خروج
Trackbacks هستند به