پیام اس ام اس خبر نمی

این بحث و گفتگو در باره است پیام اس ام اس خبر نمی در ویندوز موبایل فروم ، که بخشی از سیستم عامل رده ، من یک مشکل ، در صورتی که پیام کوتاه WM5 شناسایی نمی تواند خبر بود ، صدا وجود دارد...

آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)
Reageren

پیوند بازگشت ابزارهای موضوع مشاهده
عضو از : یدلایمخیرات 2009 ژوئیه 18
paterke is op de goede weg
عضو جدید
یدلایمخیرات 2009 ژوئیه 22
من یک مشکل را کشف
اگر پیام کوتاه در WM5 نمی تواند فرستاده می شود ، صدای آن را گزارش وجود داشته است. در حال حاضر با WM6 شنیدن هر چیزی بیشتر برای همین من همیشه فکر می کنم که پیام کوتاه ارسال شده است در حالی که در واقع به پیش نویس منتقل شد.

کسی راه حل؟
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2006 نوامبر 8
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
می نویسد می دهد lekker
شما بطور معمول از این پنجره با این پیام که پیام شما را هنگامی که مطبوعات خبر ارسال کنم؟
حداقل در دستگاه من که که مورد بود. من شخصا آن را در بر داشت و من مزاحم آن را فعال نیست.

شما هم می تواند در پوشه موارد ارسال کنیم. اگر لازم است پیام را ارسال می شود.

گزینه دیگری می تواند به گزینه تحویل تایید برای تغییر باشد.
پیام شما دریافت می کنید وقتی که خوب در واقع پیام کوتاه تحویل داده شد. بنابراین ، اگر گیرنده تا به قدرت ، و پیام تحویل داده شد به بعد ، شما بعد از دریافت پیام. مزیت آن این است که شما می دانید که پیام دریافت شده است.

است اما در سرویس دهنده خود وابسته است. Ŧ - موبایل آن را پشتیبانی و در هر مورد ، اما نه KPN.
Mer شناور kuuln ، 'wa Ŧ لس زدن.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 مارس 12
chiman is op de goede weg
به خوبی در زیر راه
احتمالا شما آن را در PDA خود را خاموش تبدیل شده است.

را از طریق رجیستری خود ، می توانید مازاد () تغییر دهید.
در اینجا یک سایت با توضیحات می باشد :
فعال یا غیر فعال کردن پیام کوتاه (پیام متن) ارسال هشدار از طریق حباب »من زندگی دیجیتال

هم وجود دارد برخی از برنامه های نرم افزار است.

موفق باشید
MDA فشرده اول -- SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

مباحث مشابه

بحث نویسنده تالار گفتگو نظرات آخرین ارسال
پستی فراهم می کند برای فشرده سازی پیام کوتاه متن Gonny ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 3 یدلایمخیرات 2007 آوریل 27 11:54
پیام کوتاه رایگان ارسال پیام کوتاه رایگان با 1.0 Gonny ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 5 یدلایمخیرات 2006 اوت 18 11:39
جستجوی پیشرفته پیام کوتاه ، کار بیشتر با پیام کوتاه Wouter ویندوز موبایل برنامه های کاربردی 4 یدلایمخیرات 2006 مارس 6 11:48
پیام کوتاه ارسال پیام کوتاه با BT در آسان اتصال به دستگاه..... تصادف nobacon بلوتوث 5 یدلایمخیرات 2004 فوریه 3 14:39

برچسب ها
kpn، PDA، رجیستری، نرم افزار، Ŧ - موبایل، واحد

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
مشاهده

قوانین برای پیامها
شما نبایستی شروع بحث جدید
شما نبایستی پاسخ به پیام
شما نبایستی ارسال فایل پیوست
شما نبایستی پست های خود را ویرایش

کد فعال است به
صورتک هستند به
[IMG]فعال است به
کد اچ است خروج
Trackbacks هستند به