از آنجا که این امر ، با توجه به پرینتر هلند هلند در ماه سپتامبر در قدیمیترین ، نصف خواهد شد از طریق eBay که من آن را خریداری و در دسترس باشد از بیش از یک هفته در استفاده کنید.
خریداری پیاده سازی گران قیمت با 120 گیگابایت هارد ، پردازشگر 1.6 GHz ، 2Gb رم و باتری 6 سلولی.
آیا 760 ، $ = پرداخت 85 $ + حمل و نقل و حمل. تعداد 846 ، = $
در مورد تبدیل 547 ، = یورو. متاسفانه ، هنوز هم = 115 یورو مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بستن بر واردات. از مجموع 662 ، = یورو.
بدون بادام زمینی برای minilap اما آنچه ission OOOHHHH زیبا.
این واقعا صفحهکلید تمام سایز و روی صفحه نمایش فوق العاده تیز است.
6 - باتری قابل جابجایی میله های سلول به سمت پایین انجام می دهد و در نتیجه شیب های کوچکی بر روی صفحه کلید است که من خودم را پیدا بسیار دلنشین استفاده کنید. وزن کم نیست ، اما این هیچ ضرر به من. مینی با 1 دست خوب این است که به بلند کردن و حرکت می کند. پیدا کنم اندازه مناسب ، متناسب با کامل در محفظه دستکش از خودرو است ، کل جدول کامل در طی جلسات و همچنین در قایق نیست نمی sta - در - جاده.
حروف کوچک هستند ، بسیار کوچک است ، اما آن را با تنظیم برخی از تغییرات به اقتباس شده است.
ضرر : بهتر است ویستا..............
حالا شما می گویند که ممکن است مزیت اما من فکر می کنم ویستا بزرگترین مانع از توجه مینی.
در حال حاضر من هیچ تجربه با ویستا از آنجایی که من ارتقا کامپیوتر شکست زمان من را ترک کرده اند رایگان تمام پیام های منفی در مورد compatibilliteitsproblemen و غیره و تجربیات من کوچک من ، مرا در عرض 2 روز به حال به تصمیم می گیرید که آیا ویستا برای تخریب کردن XP و طرفدار آن را قرار داده است.
این برنامه به نظر من خیلی برای پردازنده از طریق بنابراین همه چیز را کاملا سنگین کند. صفحه وب نیاز به ظرفیت 100 ٪ پردازنده! بازی (آنلاین) (تخته نرد) ارائه می شود با هر نوبت 2 3 ثانیه به تاخیر بیاندازد.
فقط یک بازیابی سریع فایل و دسترسی وجود ندارد یک فیلم و بازی فاجعه است.
اگر شما فکر می کنید ویستا است که برنامه ریز و آهسته مهم نیست اجازه نشستن آن عمدتا به دلیل تعویض به XP کاملا یک شغل. در سایت در حال حاضر تمام رانندگان پرینتر برای مینی وجود دارد توجه داشته باشید چون من تنها کسی را پیدا ویستا یک فاجعه نیست. جمع و جور کردن به XP طرفدار آن هم مجانی است اگر شما طرفدار XP نصب دیسک (کپی) شما در حال حاضر با نصب XP ProductKey استفاده می شود و سپس وارد شوید و تلفن را ProductKey توسط ویستا. شما کد فعال سازی حساب کاربری برای شما XP تخصصی دریافت کنید.
XP توجه داشته باشید با مینی نصب طرفدار است همه چیز را خشمگین roeland که شما می توانید به او رسیدگی voorschoteld.
در xp - حرفه ای به من بدهید؟ موزیلا نصب و وی ال سی برای سهولت استفاده.