جیبی R2H Asus

این بحث و گفتگو در باره است جیبی R2H Asus در Asus فروم ، که بخشی از Netbooks ، قرص ، مینی کامپیوترها رده ؛ آیا نمی شنوند Niles. در همین حال من خریداری R2H و من با چربی خوشحال هستم ، من آن کردم...

آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)
Reageren

پیوند بازگشت ابزارهای موضوع مشاهده
عضو از : یدلایمخیرات 2004 اکتبر 8
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2007 آوریل 19
Niles می دهد چیزی بشنوند. در همین حال من خریداری R2H و من خوشحال هستم با چربی!
من آن را در خودرو ساخته شده است (در راه است که من نیز دوباره مانند این می تواند معامله). حرکت به موسیقی و بازی با هم هیچ مشکل است! من را از طریق MDA طرفدار ، من نیز اینترنت می باشد. همه چیز امکان پذیر است واقعا!

من دارای حافظه 512MB از سوسیالیست ها. را در خود دارد ، من فکر می کنم ، به اندازه کافی. چرا Asus را ساخته اند که می توانید در حداکثر 512MB قرار دهم؟ من شنیدن داستان بیشتر از افرادی که وجود دارد به قرار 1GB بدون مشکل.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 دسامبر 22
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
ناظر
یدلایمخیرات 2007 آوریل 19
شاید شما هم اکنون می شناسیم ، اما اگر بین یدلایمخیرات 2006 اکتبر 26 و یدلایمخیرات 2007 مارس 15 شما را خریداری R2H ، به شما برای ارتقاء ویستا واجد شرایط. من ویستا نسخه تجاری در حال حاضر در داخل.

برای اطلاعات بیشتر : ویندوز ویستا ارتقا برنامه ها
[HD2 HTC & آیفون 3G و HTC قهرمان] --->اطلاعات قواعد جیبی--->[Celio Redfly & èëè 1000H & OJ نقطه / م]
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژانویه 24
Niles is op de goede weg
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2007 آوریل 24
من R2H من در آن روز آنها آمدند و پس از از دست رفته تنها قایق خرید. من می روم در مورد حرکت به ویستا فکر می کنم اما مطمئن نیستم که من به ارزش 90 € (اگر من در جایی USB درایو دی وی دی رام می تواند قرض بگیرم). این کار بسیار بیشتری است که آنها سعی به نظر می رسد.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2007 مه 4
MPWpeter is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2007 مه 4
Mers انجمن Halló!
من به دنیا می خواهم یک جیبی. R2H به نظر می رسد در نگاه اول مناسب ترین ، با Medion نیم جیبی به عنوان خوب است.

عجیب است که R2H ناگهان در مغازه ها فروخته شده اند (آنلاین) ظاهر شد و Medion در دسترس نیست. آیا جانشین Asus برای رد کردن چیزی؟

آیا R2H در فروشگاه آنلاین خرید؟ من تاکنون قادر به یافتن فروشگاه...
Met citaat reageren
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2007 مه 4
در تجربه من ، R2H است قطعا گزینه خوبی!

آنها همچنین شامل فروش MyComm.
در ضربان - it.nl با کلیک کردن پس از آنچه به نظر می رسد یکی از آن ها هنوز هم در انبار.

در صورتی که اندک اندک خوردن و صفحه کلید تاشو است که به پایین نشستن : من توصیه می شود عشق من!

وجود دارد و یا جانشین؟ من نمی دانم چه موقعیت از آن است ، اما من در بر داشت در حالی که پیش :
جدید جیبی ناهموار از ASUS است جیپیاس -- Navi ابزارک
Met citaat reageren
درست شده
یدلایمخیرات 2007 مه 4
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط Rudi Hendrix Bekijk bericht
در صورتی که اندک اندک خوردن و صفحه کلید تاشو است که به پایین نشستن : من توصیه می شود عشق من!
این صفحه کلید می باشد فقط 1 از پیش برای ASUS
Met citaat reageren
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2007 مه 4
من می دانم آن HEEEEEL صفحه کلید خوب. فقط یک آرگومان دارد معدن با نوشیدن قلع از دست داد.

حالا من می خواستم یک خرید جدید است ، ولی سخت است پیدا کنید. Targus فرستاده خواهد شد : آنها دیگر تولید می...

بنابراین اگر کسی با شروع به...
Met citaat reageren
درست شده
یدلایمخیرات 2007 مه 4
@ رودی
BTW به خوبی آنها را کتک ، باز هم باید 1 ، آنها فقط درخواست € 200 ، -- بیش از هر جای دیگر :-(
Met citaat reageren
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2007 مه 4
چرا 200 میلیون بیشتر؟ بستگی دارد کمی در جایی که شما نگاه کرد و نگاه ام به شما داشته باشد.
این نسخه با هارد 60 گیگابایت و بلوتوث و webcam است. بسیاری از نسخه های ارزان تر که مشاهده می کنید ، بدون بلوتوث و webcam. آنها معمولا تنها با 40GB هارددیسک مشخصه. را در خود دارد البته تفاوت زیادی ایجاد کند نیست ، اما برای من ، بلوتوث است مطلق باید!

€ 892 ، -- از جمله مالیات بر ارزش افزوده است خوب به بالا باشد ، بله...

من هیچ سهام در بیت - آن را و یا چیزی ، ولی فقط نوک بود
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2005 ژانویه 24
Niles is op de goede weg
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2007 مه 4
قطعا وجود دارد جانشین برای R2H اما هنوز هم در حالی که در توسعه است. T83 هنوز هم در پاییز این سال است.

ASUS 'T83 جیبی نشانی از مفصل گردنده QWERTY -- Engadget

است متاسفانه بخشی از پلت فرم اینتل McCaslin نیست بلکه از طریق پلت فرم استفاده می کند. که نیست سرعت انجام خواهد داد و به عنوان حافظه 512MB. با این حال ، این خیلی بیشتر مقرون به صرفه تر از فوق العاده Q1. دلیل این است که جانشین R2H من نه تنها از رزولوشن 800x480. اگر آن را به حال 1024x600 ، من در مورد آن فکر نکرده بود.
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2007 مارس 27
SyNc^ is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2007 مه 6
@ پویا : با این نسخهها کار بهتر است در ویندوز ویستا TabletPC می گویند و یا ویندوز XP قرص شما اجازه می دهد ، اما نشستن وجود دارد. و تمام برنامه ها است بنابراین رانندگان قبل از شما انتظار خاص. به عنوان جیپیاس / بلوتوث و غیره.

اگر آن را اجرا می کند بهتر از او را سفارش دهید.

با تشکر.
همزمانی ^
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2003 دسامبر 22
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
ناظر
یدلایمخیرات 2007 مه 6
نقل قول :
تشکر نوشته شده توسط SyNc^ Bekijk bericht
@ پویا : با این نسخهها کار بهتر است در ویندوز ویستا TabletPC می گویند و یا ویندوز XP قرص شما اجازه می دهد ، اما نشستن وجود دارد. و تمام برنامه ها است بنابراین رانندگان قبل از شما انتظار خاص. به عنوان جیپیاس / بلوتوث و غیره.

اگر آن را اجرا می کند بهتر از او را سفارش دهید.

با تشکر.
همزمانی ^
آیا ویستا ولی هنوز نمی شد ، در حالی که صبر کردن ، ویستا هنوز هم استفاده از برخی از به روز رسانی ها ، انتظار دارم
در حدود یک ماه یا پس انتظار دارم که بگویید به شما اطلاعات بیشتر در مورد تجربیات من. از چه من خواندن مجبور به خوب کار میکند ، به خصوص دست خط بهتر خواهد بود. من در حال حاضر فکر می کنم با این نسخهها کار کاملا متوسط است. رانندگان از ویستا توسط Asus در حال حاضر در دسترس هستند.
آیا به حافظه را افزایش می دهد ، من 1 گیگا بایت به جای استفاده از 256MB اضافی است که در آن است ، در حال حاضر او کمی بهتر است.
[HD2 HTC & آیفون 3G و HTC قهرمان] --->اطلاعات قواعد جیبی--->[Celio Redfly & èëè 1000H & OJ نقطه / م]
Met citaat reageren
عضو از : یدلایمخیرات 2007 مارس 27
SyNc^ is op de goede weg
درست شده
یدلایمخیرات 2007 مه 6
@ پویا ، من در حال حاضر مورد استفاده قرار 768MB و آن را اجرا می کند تا خوب. من فکر می کنم من از سی دی ویندوز ویستا رفتن به منظور پر کردن نیست. و تجربه حتی بیشتر از همه انتظار حق کنید.

همزمانی ^
Met citaat reageren
درست شده
یدلایمخیرات 2007 مه 7
@ رودی
من به معنی نیست که در شنوایی شما گله کردن! :-)
فقط اینقدر تفاوت قیمت در آن دستگاه وجود دارد. اگر شما بودند به شما توجه زیادی از دست رفته برخی از یورو پرداخت نیست. به ویژه هنگامی که شما نیز که اغلب accessoies نشستن وجود دارد در نظر نیست!

جامع ترین PDAshop.nl در سایت می باشد : همه accessoieres که ایستادن ، نشستن neatly خلاصه نمود. آیا روز گذشته بسیاری از afgemaild و نامیده می شود ، زیرا او موجودی نیست. و واقعا هر جای دیگر برای دریافت برخی از...

متر من 'فقط دستور داد از funprice.nl از آنجا که آن را از طریق پست تایید شده برای ارائه لوازم جانبی مشابه دارد. متاسفانه ، دوباره 2 tientjes گران...
Met citaat reageren
به خوبی در زیر راه
یدلایمخیرات 2007 مه 7
شما باید حداقل نسخه و یا دندان آبی است.

من تحریک شده بود ، بلکه آن را دقیقا همان جایی که من حتی می خواستم برای هشدار دادن به خودتان اجازه دهید شما در حال حاضر. برخی از چیزهایی که ممکن است مبهم باقی می ماند ، بنابراین شما تنها ترک است که در پشت عملکرد چیزی نیست که آیا به شما.

پاپ با دستگاه را در هر صورت!

اگر شما همیشه چیزی را در ساختن ماشین را در نظر : من توصیه می توانند wholeheartedly!
من را در اینجا بعضی از عکسها :
Fotoalbum ، رایگان ترجمه آنلاین! تصاویر دیجیتال خود را در آلبوم ها آلبوم برای من! (در حال حاضر کابل های حل و فصل بهتر)
Met citaat reageren
Reageren

برچسب ها
باتری، asus، اتومبیل، دوربین، رابط، دره کوچک و تنگ، رایگان، دکترهای، رایگان، بستگی دارد، اینترنت، پست الکترونیکی، mp3، ناوبری، جدید، PDA، سامسونگ، صفحه نمایش، ضربه محکم و ناگهانی، نرم افزار، سونی، فروش، ابتدای صفحه، ویستا، وب سایت، مشاهده، wifi

در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
مشاهده

قوانین برای پیامها
شما نبایستی شروع بحث جدید
شما نبایستی پاسخ به پیام
شما نبایستی ارسال فایل پیوست
شما نبایستی پست های خود را ویرایش

کد فعال است به
صورتک هستند به
[IMG]فعال است به
کد اچ است خروج
Trackbacks هستند به