این بحث و گفتگو در باره است شایعه : مایکروسافت است در نقطه به بیش از گرفتن لبه در مقالات و ویدئو فروم ، که بخشی از رده معمول ، اگر ما به تعطیلات آخر هفته برود ، ما بهتر از هفته گیج کننده با نزدیک : با توجه به برخی از این افراد در وال...
آگهی توسط گوگل (پس از ناپدید می شوند ثبت نام)![]() |
|
|
پیوند بازگشت | ابزارهای موضوع | مشاهده |
|
مایکروسافت فلسفه که آنها سازنده نرم افزار ، بدون ساز سخت افزار (استیو Balmer است dst امسال در مقابل 2،500 MVPs و بسیاری از مطبوعات منتشر شده). من همچنین فکر می کنم که آنها خود را در پنجره های فروشندگان به دلیل مایکروسافت دستی پرتاب می شود ناگهان یک رقیب.
|
|
لبه در حال حاضر هر دو رقیب سخت افزار و نرم افزار به کارشناسی ارشد (Blackberry سیستم عامل خود را دارد بسیار موفقیت آمیز). و چگونه می تواند به شما بهتر گرفتن از رقیب خود را خرید و او را نجات دهد.
هدف از تصاحب می تواند خط جاری موفق از لبه ادامه متوسط. |
|
اگر آنها را دوست دارم ببینم چگونه طراحی نیست که ، پس از آن باید به لبه نگاه. اما آنها را بخرند ، از آنجا که همه مواد هم اکنون در دست.
|
![]() |
|
||||
| بحث | نویسنده | تالار گفتگو | نظرات | آخرین ارسال |
| شایعه : کار بر روی لبه شاه توت و سرور برای کاربران خانگی | Gonny | توت سیاه | 5 | یدلایمخیرات 2008 نوامبر 20 19:07 |
| مایکروسافت و لبه همکاری به ارمغان می آورد زنده ویندوز موبایل! به Blackberry | ktsang | توت سیاه | 1 | یدلایمخیرات 2008 مه 13 19:41 |
| شایعه : لبه باشد توسط بیش از رقیب مایکروسافت است؟ | ktsang | توت سیاه | 7 | یدلایمخیرات 2007 سپتامبر 13 19:01 |
| حاشیه ای اعلام کرد افزونه توت سیاه برای مایکروسافت ویژوال استودیو | Gonny | توت سیاه | 0 | یدلایمخیرات 2007 مه 8 11:43 |
| شایعه : برای خرید قاب عینک طرح MusicGremlin | Gonny | توت سیاه | 1 | یدلایمخیرات 2007 فوریه 8 11:07 |
| برچسب ها |
| android، توت سیاه، htc، لبه، نرم افزار |
در حال حاضر 1 کاربر فعال در حال حاضر در حال مشاهده این بحث وجود دارد. (0 عضو و 1 مهمان) |
|
| ابزارهای موضوع | |
| مشاهده | |
|
|