T-Mobile G1 Android: ei hüsteeria, kuid arvud
See on arutelu T-Mobile G1 Android: ei hüsteeria, kuid arvud aastal HTC foorumid, osa nutitelefonid kategooria, võibolla oli vähem inimesi magamiskott ees T-Mobile kauplust USA, kuid kui ...
Ads by Google (Kaovad pärast registreerimine)
 |
Liige alates: 9. mai 2003
Liige alates: 2. november 2001
Nice artikkel Charles. Oletame, et arvud knock ...
Ma arvan,
iPhone 3GS kopen" onclick="replacer_hook(8)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=488235">Õun (Steve) on kapten luua hype. Meedia on muidugi tore, sest nad teavad, et üldsuse pistma hype.
HTC/ Google /
T-Mobile on teinud vähem G1, kuigi on ka üsna hästi teate. Ilmselt hind on määrav ning idee, et "avatud" platvormi. Tundub tugev, et ainult 1,5 miljonit ühikut alguses adapterid müüakse nii Kahtlemata on palju "normaalse" kasutajate vahel.
Liige alates: 20 mai 2005
Mul on tunne, et arvud on veidi nukker. Jah, seal on mõistlikud edu varakult ja inimesed, kes tahaksid avatud platvormi, kuid Joe ei ole sõnum neile täiesti. Lisaks tean, keegi minu keskkonnas vidin isegi mitte kuulnud G1 või
Android rääkimata midagi Google mobiiltelefon ei. Loomulikult see ei ole tüüpiline USA, vaid kena indikaatori NL.
Võib-olla on suur
tellimus põhjal, et inimesed on valinud selle telefoni (paljud ei tea isegi, et on vahe
Nokia Windos Mobile OS ja .......) sest põhineb süsteemil ei ole paljud inimesed eelistavad.
Kas lähen oma võrk randmete, kuidas ta jookseb NL.
Liige alates: 2. november 2001
Suurbritannias see kulgeb ole nii hea .. Ta on ikka veel saadaval siin

See on 2009 aasta alguses vastavalt sõnumeid I noppida turul.
Vabandust, arvasin, et ta valetab, aga ta on juba esitanud?
Tegelikult ma olen nii kole et kui ta oli magada seal kõik oli mul kõndis mööda asap
Liige alates: 9. mai 2003
Nice'i artiklit. Arvan, et kasti ei ole muutunud, võib eeldada, et sisemine riistvara hoitakse end hästi. Annab mulle mulje, et kui OS ja nendega seotud elektroonikast oli valmis imenad
HTC aastal sahtli kaaluti, kas vana kujundus, mida saaks kasutada. Mis troll ....
 |
|
Etiketid
|
Android, Õun, Ametikohad, google, HTC, nokia, tarkvara, T-Mobile, T-Mobile G1, telefon, aparatuur  |
Seal on 1 aktiivne kasutaja parajasti vaatad seda arutelu (0 liiget ja 1 külalist)
|
|
|
| Thread Tools |
|
|
| Reproduktsioon |
Linear esindus
|
Postitamise reeglid
|
Oma ei saa uusi niidid