See on arutelu WMDC, sh rebitavate sync Vista x64 aastal Windows Mobile Sync foorumid, osa Windows Mobile kategooria, ei saa ma ühendust Bluetoothi abil Windows Mobile Device Center, Vista x64. Igaüks mõte? Tahaksin kasutada ...
Ads by Google (Kaovad pärast registreerimine)![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Reproduktsioon |
|
Milliseid samme olete võtnud, et võtta ühendust?
Ja sa veateate? Milline seade sul on? Edit: Siin on, mida: Kuidas Sync Bluetoothiga koos WMDC Windows Vista »Minu Digital Life PPCSG> Kuidas lubada "Bluetooth sync" kohta WMDC Vista |
|
Kas te ka näete, kus te jänni juhistega: Bluetooth sync
Ma saan aru, see on XP, aga Vista ei ole oluliselt erinevalt: WMDC on lihtsalt hipper pakendi ActiveSync. Reig |
![]() |
|
||||
| Arutelu | Autor | Foorum | Kommentaarid | Viimane postitus |
| WMDC ja Vista sünkroniseerimine Bluetoothiga koos Asus 636n WM6 | Jefferson | ASUS | 5 | 28. detsember 2008 03:32 |
| Windows Vista Kalender sünkroniseerib | Ferryll | Windows Mobile Sync | Kaks | 10. jaanuar 2008 10:48 |
| Sünkroonimine MDA all Vista | jankoi | Windows Mobile Sync | 16 | 26. detsember 2007 06:14 |
| Sünkroonimine probleem [USB] [Vista] [WMDC] | elwindokter | Windows Mobile Sync | 5 | 31. mai 2007 10:35 |
| HP iPAQ 6915 ja Vista WMDC | audiocom | HP | 9 | 8. veebruar 2007 10:12 |
| Etiketid |
| ActiveSync, päevakord, bluetooth, Väljavaade, täiuslik, probleeme, sünkroonida, link, perspektiivvaade, Windows Mobile, WMDC |
Seal on 1 aktiivne kasutaja parajasti vaatad seda arutelu (0 liiget ja 1 külalist) |
|
| Thread Tools | |
| Reproduktsioon | |
|
|
|