See on arutelu TomTom 5 kohta Yakumo delta 300 sisse TomTom Navigator for PDA foorum on osa Windows Mobile kategooria navigation, Garmin pakub oma saidil, et TomTom 5 ei sobi Mio 300 Yakumo delta (on ...
Ads by Google (kaovad Registreerimine)![]() |
|
|
Link Tagasi | Thread Tools | Vaade |
|
Algselt postitas: Dylan18
Oops .. kurb
Seejärel isik ei ole minu jaoks. See ei muutu? aparate et ta toetab? |
|
Algselt postitas: boy1975
TomTom pakub oma saidil, et TomTom 5 ei sobi Yakumo delta 300
Mio (PDA on ikka sama?) Toetaks.Kas keegi on mingeid kogemusi või näpunäiteid, kuidas installida TomTom 5 veel? Delta 300 teeksin väga hästi olema ehitatud GPS antenn. |
|
Algselt postitas: Michel_6
Minu otsus on see, et tomtom5 töötab sama hästi Yakumo delta 300gps nagu Mitac Mio 168, TomTom lihtsalt ei ole ametlikult toetavad nende toote PDA sest puuduvad katsetulemused.
Igal juhul, ma tellisin uuendada. Michel |
|
Algselt postitas: remcomo
Olen x Yakumo PDA Delta ostis ta koos integreeritud SiRF Star III GPS-vastuvõtja (20 jaama). Olen proovinud TT3 ja TT5 esimese saate teate "no GPS device" all Enver ole kasulik GPS-signaali. See kestab tavaliselt 3-10 minutit või kauem. Samuti tuleb liigeldes signaali tee ja tt on suletud. See oleks probleem Windows Mobile 2003 Second Edition, kuna kõik tarkvara installimist konflikti ei. Kes saab mind aidata, nii et TT töötab korralikult või ei ole hea juht, TT on SiRF Star III kiibistik?
|
![]() |
|
||||
| Arutelu | Autor | Foorum | Kommentaarid | Viimane postitus |
| Yakumo Yakumo delta või Alpha? | ipaqman | Muud mobiiltelefoni | 8 | 10. juuni 2007 04:53 |
| TomTom kohta Yakumo delta x ei | remcomo | TomTom Navigator for PDA | 24 | 21. august 2005 17:16 |
| Yakumo delta 300 GPS (või 168 miljonit) koos Wi-fi | Harley Fatboy | WiFi | 11 | 16. oktoober 2004 00:01 |
| Yakumo delta 300 GPS. | Rumocool | Muud mobiiltelefoni | 13 | 12. august 2004 12:45 |
| Yakumo delta 300 / Mio 168 | dedj | Muud mobiiltelefoni | 2 | 28. juuli 2004 22:32 |
| Etiketid |
| Kogemus, kiiruskaamerad, Garantii, GPS, MyPal, uus, PDA, täiuslik, tüli, Tarkvara, TomTom, Ühendus, Koduleht, Windows Mobile |
Seal on 1 aktiivne kasutaja vaatate arutelu (0 liiget ja 1 külalist) |
|
| Thread Tools | |
| Vaade | |
|
|