TomTom 5 kohta Yakumo delta 300

See on arutelu TomTom 5 kohta Yakumo delta 300 sisse TomTom Navigator for PDA foorum on osa Windows Mobile kategooria navigation, Garmin pakub oma saidil, et TomTom 5 ei sobi Mio 300 Yakumo delta (on ...

Ads by Google (kaovad Registreerimine)
Reageren

Link Tagasi Thread Tools Vaade
Liige alates: 21 veebruar 2005
boy1975 is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
14. juuni 2005
TomTom pakub oma saidil, et TomTom 5 ei sobi Yakumo delta 300 Mio (PDA on ikka sama?) Toetaks.

Kas keegi on mingeid kogemusi või näpunäiteid, kuidas installida TomTom 5 veel?

Delta 300 teeksin väga hästi olema ehitatud GPS antenn.
Met citaat reageren
Liige alates: 22 september 2003
Dylan18 is op de goede weg
Kirjutab lekker mee
14. juuni 2005
Kas keegi on juba katsetanud kas tarkvara töötab ka nüüd?
Tahan osta TT5 kuid ma arvan, pole palju selle PDA.
Met citaat reageren
Liige alates: 28 jaanuar 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Ühenduse Kontakt
14. juuni 2005
See on TomTom site:

Järgmisi seadmeid on praegu ei sobi NAVIGATOR 5:

* Fujtsu Siemens (kõik mudelid)
* Toshiba. (kõik mudelid
Siemens SX 56
Acer N10
Söömine P700
Mitac Mio 558
Packard Bell Pocket Gear 3.025
ViewSonic V37
Yakumo DELTA 300 , Delta 400
ASUS MyPal (need mudelid ei ole SD kaardi võimeid)
Met citaat reageren
Liige alates: 22 september 2003
Dylan18 is op de goede weg
Kirjutab lekker mee
14. juuni 2005
Oops .. kurb
Seejärel isik ei ole minu jaoks.

See ei muutu? aparate et ta toetab?
Met citaat reageren
Liige alates: 28 jaanuar 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Ühenduse Kontakt
14. juuni 2005
Tsitaat:
Algselt postitas: Dylan18
Oops .. kurb
Seejärel isik ei ole minu jaoks.

See ei muutu? aparate et ta toetab?

ff otsing foorumis, et keegi nii kasulik, et ta on töötanud
Met citaat reageren
Liige alates: 24 oktoober 2004
Bas_je is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
14. juuni 2005
Vabandust - midagi ei leitud. Proovi uuesti, kasutades teisi termineid.
Met citaat reageren
Liige alates: 15 veebruar 2005
JackTheRipper is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
14. juuni 2005
Tsitaat:
Algselt postitas: boy1975
TomTom pakub oma saidil, et TomTom 5 ei sobi Yakumo delta 300 Mio (PDA on ikka sama?) Toetaks.

Kas keegi on mingeid kogemusi või näpunäiteid, kuidas installida TomTom 5 veel?

Delta 300 teeksin väga hästi olema ehitatud GPS antenn.
TomTom 5 teoste Yakumo delta 300 GPS
Teil on kaks versiooni en: Delta 300 Delta 300 GPS.
Met citaat reageren
Liige alates: 5 juuni 2005
mikev is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
14. juuni 2005
täpselt toimib ......
Met citaat reageren
Liige alates: 25 detsember 2004
Chicco is op de goede weg
On käimas
14. juuni 2005
Olen täiesti nõus, olen TT5 nüüd umbes 3 päeva minu Yakumo delta 300 GPS-i ja toimib ilma probleemideta.
Met citaat reageren
Liige alates: 23 juuni 2005
Michel_6 is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
23. juuni 2005
Ma ise tomtom3 minu Yakumo delta 300GPS ja ka lugeda üllatus ühilduvuse loend TomTom, mis sätestab, et Yakumo delta 300 oleks kohatu tomtom5.
Mul on TomTom kohe tundus, et panna tule-ja siin on lõpptulemus:

Lugupeetud härra,

Meil ei ole praegu andmeid selle katse, et PocketPC veatu toimimise uus tarkvara on tagatud. Sel põhjusel PocketPC ei puuduta ühilduvuse loend. See on informatsiooni meil on MiTAC Mio 168 ja sel põhjusel see on asjakohane nimekiri.

On võimalik, et uus tarkvara, kuid teeb tööd oma PocketPC, siin, me ei saa garanteerida seda. Seetõttu ta ei sobi loetellu. Soovitame saidi jälgida. Kui toetust oma PocketPC saab pakkuda ühilduvuse loend.

Parimate soovidega,

TomTom Customer Support Team

Minu otsus on see, et tomtom5 töötab sama hästi Yakumo delta 300gps nagu Mitac Mio 168, TomTom lihtsalt ei ole ametlikult toetavad nende toote PDA sest puuduvad katsetulemused.

Igal juhul, ma tellisin uuendada.

Michel
Met citaat reageren
Liige alates: 14 detsember 2003
Archie is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
12. juuli 2005
Keegi teatud kogemusi TT5 Yakumo PDA deltaX GPS.

Selle seadme Ma ei leia midagi, foorum.

http://www.yakumo.com/produkte/index.php?pid=1&ag=PDAs

Archie
Met citaat reageren
Liige alates: 15 mai 2005
WillemGerrit is op de goede weg
Kirjutab lekker mee
12. juuli 2005
Tsitaat:
Algselt postitas: Michel_6
Minu otsus on see, et tomtom5 töötab sama hästi Yakumo delta 300gps nagu Mitac Mio 168, TomTom lihtsalt ei ole ametlikult toetavad nende toote PDA sest puuduvad katsetulemused.

Igal juhul, ma tellisin uuendada.

Michel
Aga ärge unustage, et paljud on 168 miljonit kasutajat on väga palju probleeme TT5. Seda vaatamata Mio 168 kokkusobivuse nimekiri. Tõenäosus on väga suur, et sa saad need probleemid.
Met citaat reageren
Liige alates: 4. juuni 2004
avr is op de goede weg
avravr is offline
Lihtsalt hakkas
12. juuli 2005
Minu jaoks mingit probleemi TT5 kohta Yakumo 300 GPS kõik toimib siiani ei ole probleeme
Met citaat reageren
Liige alates: 23 juuli 2005
remcomo is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
25. juuli 2005
Olen x Yakumo PDA Delta ostis ta koos integreeritud SiRF Star III GPS-vastuvõtja (20 jaama). Olen proovinud TT3 ja TT5 esimese saate teate "no GPS device" all Enver ole kasulik GPS-signaali. See kestab tavaliselt 3-10 minutit või kauem. Samuti tuleb liigeldes signaali tee ja tt on suletud. See oleks probleem Windows Mobile 2003 Second Edition, kuna kõik tarkvara installimist konflikti ei. Kes saab mind aidata, nii et TT töötab korralikult või ei ole hea juht, TT on SiRF Star III kiibistik?
Met citaat reageren
Liige alates: 28 veebruar 2004
noob2004 is op de goede weg
On käimas
25. juuli 2005
Tsitaat:
Algselt postitas: remcomo
Olen x Yakumo PDA Delta ostis ta koos integreeritud SiRF Star III GPS-vastuvõtja (20 jaama). Olen proovinud TT3 ja TT5 esimese saate teate "no GPS device" all Enver ole kasulik GPS-signaali. See kestab tavaliselt 3-10 minutit või kauem. Samuti tuleb liigeldes signaali tee ja tt on suletud. See oleks probleem Windows Mobile 2003 Second Edition, kuna kõik tarkvara installimist konflikti ei. Kes saab mind aidata, nii et TT töötab korralikult või ei ole hea juht, TT on SiRF Star III kiibistik?
Kahju kuulda, SiRF Star III on kindlasti parandada ainult paberil, kui see pole (korralikult) on toetatud juhid on probleem.
Praegu GPS draiver TT5 tõsiselt puudulik.
Proovi seda stabiilne versioon 3,07, on see okei?
HP iPAQ 2210 - Rikaline GPS-6010 - Brodit ProClip Holder - TomTom Navigator 5,21
Met citaat reageren
Reageren

Samasugused arutelud

Arutelu Autor Foorum Kommentaarid Viimane postitus
Yakumo Yakumo delta või Alpha? ipaqman Muud mobiiltelefoni 8 10. juuni 2007 04:53
TomTom kohta Yakumo delta x ei remcomo TomTom Navigator for PDA 24 21. august 2005 17:16
Yakumo delta 300 GPS (või 168 miljonit) koos Wi-fi Harley Fatboy WiFi 11 16. oktoober 2004 00:01
Yakumo delta 300 GPS. Rumocool Muud mobiiltelefoni 13 12. august 2004 12:45
Yakumo delta 300 / Mio 168 dedj Muud mobiiltelefoni 2 28. juuli 2004 22:32

Etiketid
Kogemus, kiiruskaamerad, Garantii, GPS, MyPal, uus, PDA, täiuslik, tüli, Tarkvara, TomTom, Ühendus, Koduleht, Windows Mobile

Seal on 1 aktiivne kasutaja vaatate arutelu (0 liiget ja 1 külalist)

Thread Tools
Vaade

Reeglid sõnumid
Sinu ei tohi Alusta uut arutelu
Sinu ei tohi reageerida sõnumid
Sinu ei tohi Kaasatud failide saatmine
Sinu ei tohi Muuda oma postitusi

BB code on Juurde
Smailid on Juurde
[IMG]kood Juurde
HTML-kood on Juurde
Trackbacks on Juurde