See on arutelu Tahan QVGA või VGA? aastal Windows Mobile Applications foorumid, osa Windows Mobile kategooria, ma olen näinud mitu niidid seda foorumit, isegi väga hallitanud, aga kusagil ma saan teada, et ma ...
Ads by Google (Kaovad pärast registreerimine)![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Reproduktsioon |
|
Ma kasutasin 1x paista ... aga ma ei olnud õnnelik. Isegi mu 19 "ekraaniga PC olen hädas. Ainuke asi, ma ei kõnele TT ja internet minu nutitelefoni. Nii et põhimõtteliselt tasub mitte lugema seadme VGA?
|
|
Kui sinu internetiühendus näed palju rohkem ja teravam.
On tõsi, et iPAQ on 4-tolline ekraan. On vga teinud õigluse ja "näeme rohkem ekraanile. Kell Touch Diamond sa ka VGA ekraan, kuid kuna ekraan on ainult 2,8 tolline (nagu ühise touch või TyTN seeria) ei näe sind enam. Seal on rohkem teha ja see on järsem, kuid te ei saa lugeda, sest see on liiga väike. Siin on võrdlus kaheks: Mobiil-review.com eelvaade PDA - Asus MyPal A730 (On screenshot üksikasjalikult allosas lehekülge) Või siin http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html võrrelda ... Siin Vaadatud: VGA vs QVGA «ENCORE (VGA) Pocket PC kena pilt teravuse ... Ja siin Mobil YazÄ ± LAR'i: Mis vahe on VGA ja QVGA ekraanilt?: 100% Orijinal A A ¨ § erik tundub hea pildid (ka navigation) |
|
See küsimus, iga vastus ise. Ma arvan (W) VGA ekraani Touch HD palju parem kui QVGA ekraani Qtek 2020 või I Vario mul oli.
Võrrelge seda madalam resolutsioon arvuti. Lülita ekraani kord 640 * 480 iimis. See on sarnane QVGA mi. Siis panna see 1024 * 768 või 1280 * 1024 ja avastada erinevus. ![]() |
|
Ma saan aru, küsimus, ma ei ole päris.
Oma Kuni VGA. Miks ei ole VGA keegi tahab on väljaspool mind. Leiad kogu teabe, QVGA kohta VGA ekraani suurus samal näita ainult hõlmab see palju teravam olemine. Ma arvan, et küsimus on veel: sa vajad VGA, QVGA või olete piisavalt. Minu seisukoht selles küsimuses on lihtne: See on ammu läinud hästi QVGA, ja kui sa ei ole nõudlik see ikka töötab. Aga VGA annan sulle täpsemalt või kui teil on rohkem teravust on nõudlik, ja see näitab kõik programmid on naasnud suuremal või vähemal määral. Negatiivne külg on, et VGA ekraan ise on nõudlik, nii et näiteks energiatarbimine ka tõuseb. WVGA on lai VGA, et selle asemel 640x480 on 800x480, nagu Touch HD ja X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. VGA-terav, kuid laiema ekraaniga. |
![]() |
|
||||
| Arutelu | Autor | Foorum | Kommentaarid | Viimane postitus |
| [Nahk] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Windows Mobile Applications | 48 | 30. aprill 2009 21:20 |
| Ekraani resolutsioon VGA kuni QVGA aastal WM5 | Nielex | Mobile Windows | 0 | 27. september 2007 17:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Windows Mobile Applications | Kaks | 25. juuni 2006 13:36 |
| TomTom Mobile 5,20 välja panna: QVGA toetust | Wouter | TomTom Navigator PDA | 44 | 1. veebruar 2006 10:44 |
| QVGA-või VGA? | patfee | Windows Mobile Applications | 4 | 10. jaanuar 2006 07:30 |
| Etiketid |
| kõik programmid, Asus, arvuti, teemant, Fotod, Internet, iPAQ, MyPal, navigation, PDA, pim, QTEK, ekraan, nutitelefoni, Snap, TomTom, Vario, mida teha, Xperia |
Seal on 1 aktiivne kasutaja parajasti vaatad seda arutelu (0 liiget ja 1 külalist) |
|
| Thread Tools | |
| Reproduktsioon | |
|
|
|