See on arutelu Soovin QVGA või VGA? sisse Windows Mobile rakenduste foorum on osa Windows Mobile kategooria Olen näinud mitmeid teemasid selles foorumis ka kõik hallitanud, aga kusagil ma leian, et ma ...
Ads by Google (kaovad Registreerimine)![]() |
|
|
Link Tagasi | Thread Tools | Vaade |
|
Olen kasutanud 1x Excel ... aga ma ei olnud rõõmsameelne. Isegi minu 19 "ekraan ja arvuti on mul probleeme. Ma ei ole kõne, TT ja internet minu nutitelefoni. Nii et põhimõtteliselt maksab ta mitte lugema seadme VGA?
|
|
Kui näed internetis on palju järsem ja suurem.
On selge, et iPAQ on 4-tolline ekraan. On VGA tema õigus ja tõesti "näha" sulle rohkem ekraanile. Kui sa ühendust teemant ka VGA ekraan, kuna ekraan on vaid 2,8 tolli (nagu üldine ühendust või TyTN seeria) vaata sind enam. On veel teha ja see on teravam, kuid te ei saa lugeda, sest see on liiga väike. Siin on võrdlemiseks kaks: Mobiil-review.com eelvaade PDA - ASUS MyPal A730 (ei ole pildil üksikasjalikult, allosas leht) Või siin http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html võrrelda ... Siin Review: VGA vs QVGA «Encore's (VGA) Pocket PC kena pildi teravuse ... Ja siin Mobil YazÄ ± lar: Mis vahe on VGA ja QVGA ekraanilt?: 100% Orijinal Ä ° a § Erik Riigi ilusaid pilte (ka navigeerimise) |
|
See küsimus on iga vastus ise. Ma arvan, (W) VGA ekraani Touch HD palju parem kui QVGA ekraanil, Qtek 2020 või I Vario mul oli.
Võrrelda seda madalam resolutsioon arvutiga. Lülita ekraani korra 640 * 480 ¾. See sarnaneb QVGA mi. Pane see siis 1024 * 768 või 1280 * 1024 ja avastada erinevusi. ![]() |
|
Mõistan küsimuse ma ei ole päris.
Sinu Juurde VGA. Miks keegi ei taha VGA on väljaspool mind. Leiate kogu teabe sarnase suurusega QVGA kohta VGA ekraanil näidata, vaid hõlmab see palju järsem. Ma arvan, et küsimus on veel: teil vaja VGA, QVGA või hea on piisav. Minu arvates on asi lihtne: See on ammu läinud hästi QVGA, ja kui sa ei nõua see ikka töötab. Aga VGA teile täpsemalt ja teravamalt kui olete nõudlik, ja te näete, et kõik programmid vajavad suuremal või vähemal määral. Tagakülg on see, et VGA ekraan ise on keeruline, nii et näiteks energia tarbimine ka suureneb. WVGA on lai VGA, nii et selle asemel, et 640x480 on 800x480, nagu Touch HD ja Xperia X1. Sharp VGA, kuid laiem ekraan. |
![]() |
|
||||
| Arutelu | Autor | Foorum | Kommentaarid | Viimane postitus |
| [Naha] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Windows Mobile rakenduste | 48 | 30. aprill 2009 22:20 |
| Ekraani resolutsioon alates VGA kuni QVGA in WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27. september 2007 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Windows Mobile rakenduste | 2 | 25. juuni 2006 14:36 |
| TomTom MOBILE 5,20 välja pandud: QVGA toetust | Wouter | TomTom Navigator for PDA | 44 | 1. veebruar 2006 23:44 |
| QVGA või VGA? | patfee | Windows Mobile rakenduste | 4 | 10. jaanuar 2006 20:30 |
| Etiketid |
| ASUS, arvuti, teemant, Internet, iPAQ, MyPal, Navigatsioon, PDA, PIM, QTEK, ekraan, nutitelefon, Snap, TomTom, vario, mida teha, xperia |
Seal on 1 aktiivne kasutaja vaatate arutelu (0 liiget ja 1 külalist) |
|
| Thread Tools | |
| Vaade | |
|
|