Probleem paigaldamine kabiini failid

See on arutelu Probleem paigaldamine kabiini failid sisse Windows Mobile rakenduste foorum on osa Windows Mobile kategooria; Modbreak ei ole kavatsust seda foorumit, et lahendused antud posti või telefoni teel. Nii ...

Ads by Google (kaovad Registreerimine)
Reageren

Link Tagasi Thread Tools Vaade
Liige alates: 22 märts 2004
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderaator
2. jaanuar 2009
ModbreakSee ei ole kavatsust seda foorumit, et lahendused antud posti või telefoni teel. Nii on ka teine probleem tõuseb midagi sellest.
Met citaat reageren
Liige alates: 16 mai 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2. jaanuar 2009
Tsitaat:
Algselt postitas: postbus31 Bekijk bericht

Scheemder et üürileping on tarkus.
See põhimõte wieshaid motn weezn.
Binst halb mor peale teatab.
Scheemde, armastan sind nii? Minu kodus õmblemine.
Dou et groetn Henk Wijngaard.
Bie elu külades
Navigon, lihtsalt parim.
Met citaat reageren
Liige alates: 2 jaanuar 2009
GuevaraNL is op de goede weg
Uus liige
2. jaanuar 2009
Tsitaat:
Algselt postitas: tankliner Bekijk bericht
Kirjuta talle Tervita siin.
Mail funktsioon on avatud.
Ma äkki näha, et sa elad lähedal.
Pane siia oma number, ja ma cal sa.
Siis panin telefoni, et Tweel eev'n tulekahju oet.
See, mida sujuvam käik.
On tehtud kuulda ;-)
Met citaat reageren
Uus liige
2. jaanuar 2009
Tsitaat:
Algselt postitas: Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakSee ei ole kavatsust seda foorumit, et lahendused antud posti või telefoni teel. Nii on ka teine probleem tõuseb midagi sellest.
Vabandust, nägin seda liiga hilja. Aga ikkagi ma posti lahendus siin, sest eeldas, ma ei ole üksi selle tüütu probleemiga olen.

Seega on kõik endiselt teretulnud kaasa lahendusi kuulda!
Met citaat reageren
Liige alates: 28 jaanuar 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Ühenduse Kontakt
2. jaanuar 2009
Cabfile otsima teid Valige puunäkymästä, siis koopia.

Nüüd saate teha kahte asja, avatud ActiveSync aknas ja klõpsake nuppu puude või tavaline puu, liikuge alla, kuni leiate mobiilne aparat.

Aseta kabiini kausta. Avatud Explorer seadmest leida kabiini, näita seda, kuni see hakkab installima.

Thats IT, vähemalt mulle, kuna olen hõivatud WM
Met citaat reageren
Liige alates: 16 mai 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2. jaanuar 2009
Tsitaat:
Algselt postitas: postbus31 Bekijk bericht
Cabfile otsima teid Valige puunäkymästä, siis koopia.
Nüüd saate teha kahte asja, avatud ActiveSync aknas ja klõpsake nuppu puude või tavaline puu, liikuge alla, kuni leiate mobiilne aparat.
Aseta kabiini kausta. Avatud Explorer seadmest leida kabiini, näita seda, kuni see hakkab installima.
Thats IT, vähemalt mulle, kuna olen hõivatud WM
Minu selgitusi ei, teie selgitus ei tööta (ma juba märkisin, aga teiste sõnadega), miski ei tööta.
See on nii imelik olen, nagu ma kokku puutunud telefonsich, et ma progje sama minu seade Asus MyPal 632N koos WM5 nagu cabfile, minu nii lihtsalt pannud SDcard.
Ja installida lihtsalt.
Teema algataja võib öelda, aamen.
Ta saab talle mingit võimalust.
Põhjus? On otsinud.
Ma armastan hetkest WM6, mis prbobleem esitatud.
Programaa ütleb, et see ei ole sertifitseeritud, ja seejärel purustatud
Seetõttu tuleb jätkata.

Aga aitäh selgituse, kahjuks ei ole.

Tervitused Woeste Hoeve.
Navigon, lihtsalt parim.
Met citaat reageren
Liige alates: 25 märts 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Liige Life
2. jaanuar 2009
Tsitaat:
Algselt postitas: GuevaraNL Bekijk bericht
Ma olen nüüd rohkem kui 12 tundi teed ja loodan, et lõpuks keegi enam mulle selgelt ja arusaadavalt selgitama, kuidas ma seda teha peaks neil olema.

Aitäh!
Kuidas app avada oma HTC Windows Mobile - Simple Abi

Siit leiad veel midagi et seada oma poliitikat. Siis saab installida.
Touch HD, Palm Treo 750V, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Uus liige
3. jaanuar 2009
Tsitaat:
Algselt postitas: marco899 Bekijk bericht
Kuidas app avada oma HTC Windows Mobile - Simple Abi

Siit leiad veel midagi et seada oma poliitikat. Siis saab installida.
Nagu te võib lugeda, see ei ole konkreetse terminali ja Touch HD! Saada ka kirjalikult, et kindlasti mitte kõik seadmed töötavad (vt vastus on olemas) ja nii on minu arvates keeruline, et pettus on midagi, mille tulemus ei ole kindel ja halvimal juhul kena asja sada on.

Mida ma ei tea nüüd on või on see midagi pistmist, et ma ICM seade on saanud tellimise Vodafone (ostetud 2Call) Kas on võimalik, et see on lukus? Võite olla lukustamata kaudu tarkvara, kuid taas on vaja pesta ja HD versiooni ma ei leia.

Ma ikka veel see imelik. Seal peab olema midagi rohkem inimesi kohaldatakse Touch HD valinud ICM ja ka märkimis-või Gyrator andfere 3rdParty on tarkvara töötab?

Ma lootust veel ja veel töölahus ...
Met citaat reageren
Liige alates: 25 märts 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Liige Life
3. jaanuar 2009
Try it's just, gyrator töötab minu Touch HD ja see on lihtsalt universaalne registrisätet. Samuti saate otsida ceregeditor, kus teil on võimalus automaatselt avada see (kasutades oma).
Kindluse mõttes tee alati backup.
Touch HD, Palm Treo 750V, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Uus liige
3. jaanuar 2009
Tsitaat:
Algselt postitas: marco899 Bekijk bericht
Try it's just, gyrator töötab minu Touch HD ja see on lihtsalt universaalne registrisätet. Samuti saate otsida ceregeditor, kus teil on võimalus automaatselt avada see (kasutades oma).
Kindluse mõttes tee alati backup.
Hi Marco

CERegEditor See tundub huvitav. Sa mõtled mõnikord järgmine variant?

Opperating süsteemi või seadme blokeerida ükskõik kirjutab registri. Blokeerida blocade, siis palun kasutage tööriista haaratud CeRegEditor, Tööriistad-> Ava register.

Ja mul on vaja midagi muuta minu Touch HD ja siis tegema?
Met citaat reageren
Uus liige
3. jaanuar 2009
Tsitaat:
Algselt postitas: GuevaraNL Bekijk bericht
Hi Marco

CERegEditor See tundub huvitav. Sa mõtled mõnikord järgmine variant?

Opperating süsteemi või seadme blokeerida ükskõik kirjutab registri. Blokeerida blocade, siis palun kasutage tööriista haaratud CeRegEditor, Tööriistad-> Ava register.

Ja mul on vaja midagi muuta minu Touch HD ja siis tegema?

Noh, lõpuks hallata seda! Tuli kõigepealt proovinud CeRegEditor nagu eespool kirjeldatud, kuid ka see ei olnud. Järsku nägin valgust ja mõtlesin, et kunagi võiks püsima Staller cabin! Sel ööl ma paigaldamata ta ja otsustas uuesti installida. Mis oli siis? Kabiin, mida saate kasutada Staller kabiini failid paigaldada, kuid olen alati arvanud, et klikkides kabiini faili installeerimisprogramm automaatselt üle võtta. Ei ole nii!

Esmalt tuleb Booth Staller nuppu ja sealt saab valida mida soovid paigaldada CAB ja mis kataloogi sa tahad. Jeeminee, ma praegu rohkem kui 24 tundi Istusin ja läbirääkimisi pidama te kinni ei ..

Tänan teid kõiki mõtlemise ja lahenduste otsimist. Nüüd ma lõpuks nautida head's, mis see ühik annab mulle!
Met citaat reageren
Reageren

Samasugused arutelud

Arutelu Autor Foorum Kommentaarid Viimane postitus
CAB.files installida! jspr Windows Mobile rakenduste 18 18. aprill 2009 22:33
kabiini failid parahawk4000 HTC 1 5. aprill 2008 11:56
CAB failid hoogerhuis Windows Mobile rakenduste 9 9. august 2007 23:02
kabiini failid chevy-fan HTC 2 31. oktoober 2004 12:35
Installi CAB failid otse PC PDA speedme Windows Mobile rakenduste 1 7. veebruar 2003 22:55

Etiketid
ActiveSync, ASUS, kabiin, Compact Framework 3.5, teemant, alla laadima, google, HTC, HTC Touch HD, post, Ebaõnnestus, Mobile, MyPal, uus, Outlook, PDA, register, ekraan, nutitelefon, Tarkvara, telefon, ühik, Vodafone, Koduleht, Windows Mobile

Seal on 1 aktiivne kasutaja vaatate arutelu (0 liiget ja 1 külalist)

Thread Tools
Vaade

Reeglid sõnumid
Sinu ei tohi Alusta uut arutelu
Sinu ei tohi reageerida sõnumid
Sinu ei tohi Kaasatud failide saatmine
Sinu ei tohi Muuda oma postitusi

BB code on Juurde
Smailid on Juurde
[IMG]kood Juurde
HTML-kood on Juurde
Trackbacks on Juurde