Tsitaat:
Algselt postitas: Gazpacho
/ Me mäletab lõputu vs WM. iPhone arutelu. 
|
Minu mure ei ole, et tee iPhone. Vastupidi, ma arvan, et see on väga oluline, täna ekraanilt. Mul on Touch Pro on äri seade ja ma tõesti ei pane ülevaate oma rolli. Pärast mitu nädalat iPhone'i Ma olin õnnelik, ma võiksin talle saata tagasi (ära andmise programm).
Ma arvan, et iPhone ei ole just revolutsiooniline. Ausalt öeldes midagi HP Jornada's Run 2000. Ei tundnud õlilaik, kuid kontseptuaalselt sama. Siis on ka jube viha teisiti. Võiksime tehniliselt parem.
Teisalt ma näen, et kui ei ole kiiret tegutsemist Microsoft, HTC ja Nokia teha, et sa ühtsus oma platvormi täielikult kadunud. Veel mitmekesisuse, kuid knudde Arendaja (Touch Flow pluginad ei ole, ja et Omnia ei saa, ja kui nad juba olemas on kindlasti erinevad igas). Ja pikemas perspektiivis, et demolishes lisaväärtust OS tarbija / äri.
Microsoft võiks ka paremini mitmes mõttes. Ma vaatan Zune liides näed, et see toimib tõesti õlilaik ja sujuv (ja on ka Media Center Xbox ma arvan). See oleks tõesti nagu mina tahan sinna minna, kui ülevaade praeguse GUI jääb.
Ma usun rohkem ise paremini integreerida ja luure. Ma vaatan keskmiselt auto navigatsiooni-ja HTC täna ekraanilt, siis on vähe asju, nagu teised funktsionaalse käitumise ajal nõuab, navigeerimiseks ja puhkamiseks. vahendeid, nagu
Xobni seda Outlook ja väga suure hoobi. Tööriistade kohta vaata kui Xobni sagedus side-ja viia välja sealt, et asjad on tark valik (näiteks 95% oma suhtlust vaid 10 aadresside minna). See on sinu graafilise töö targemaks ja salvestab selle. Kui oli midagi Mulle meeldis neile rohkem aega oma keskkonda. Aga see on versioon 2100
Jaap