Seetõttu, vastavalt HP Holland Holland septembris esimesel pool on kättesaadavad eBay, et olen ostnud ja kuna rohkem kui ühe nädala jooksul kasutada.
On ostetud kallid rakendamise 120 GB kõvaketas, 1,6 GHz protsessor, 2GB RAM ja 6 cell aku.
Kas 760, $ = makstud + $ 85 shipping ja handling. Kokku 846, = $
Teisendatakse umbes 547, = euro. Kahjuks veel 115 eurot = käibemaks ja impordimaksu. Kokku 662, = euro.
Nr maapähklite kohta minilap kuid mida OOOHHHH ga ilus.
On tõesti täismõõdus klaviatuur ja ekraan on super terav.
Eemaldatav 6-cell aku kleepub alt välja ja seega annab väikese kaldega klaviatuuril, mis ma ise leida väga meeldiv kasutada. Kaal ei ole väike, kuid see ei ole kahjuks mulle. Mini on hea ja 1 käe peale võtta ja liikuda. Mulle sobivaim suurus, sobib ideaalselt ka kindalaegas on auto, ei ole kogu tabeli täieliku koosolekutel ning ka paat ei sta-in-the-road.
Tähed on väikesed, väga väikesed, kuid on mõned milles muutused kohaneda.
Puudus: On Vista ..............
Nüüd võid öelda, et kasu, kuid ma arvan Vista on suurimaks puuduseks mini teadmiseks.
Nüüd mul ei ole kogemusi Vista sest Uuendasin oma töölaua vabal ajal ei lahkunud kõik negatiivsed teateid compatibilliteitsproblemen jne Ja kogemused on mul olnud minu mini mulle 2 päeva jooksul otsustada, kas Vista maha lammutada ja XP Pro panna see.
Programm on minu arvates liiga raske, et Via protsessor seda kõike on üsna aeglane. Veebileht nõuab 100% CPU võimsust! Online-mängu (Backgammon) esitab iga omakorda 2 3 sekundi viivitust.
Lihtsalt kiire faili otsida ja juurdepääs ei ole olemas filmi-ja mängima on tragöödia.
Kui te arvate, Vista on hea programm, aeglane ja ei pahanda lase tal istuda peamiselt seetõttu, et üleminek XP on päris tööd. Veebilehel on nüüd kõik HP draiverid mini Pidage meeles, et kuna ma ei ole ainus, kes leiavad Vista katastroof. Alandavad to XP Pro on ka tasuta, kui sul on XP Pro installi plaat (koopia) installimist juba kasutada ProductKey XP ja siis samamoodi telefoni ja anda ProductKey by Vista. saad aktiveerimise koodi oma XP-Pro.
XP Pro installitud mini märkus Raev Roeland kõike, mida saab käsitleda talle voorschoteld.
On XP pro on mul mozilla installitud ja VLC Media Playeri kasutusmugavus.