UMPC Asus R2H

See on arutelu UMPC Asus R2H sisse Asus foorum, osa Netbooks tabletid, Mini arvuteid kategooriasse ei kuule NILES. Vahepeal ostsin R2H ja olen rahul rasva, mul on see ...

Ads by Google (kaovad Registreerimine)
Reageren

Link Tagasi Thread Tools Vaade
Liige alates: 8 oktoober 2004
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
Kirjutab lekker mee
19. aprill 2007
NILES annab kuulda midagi. Vahepeal ostsin R2H ja olen rahul rasva!
Ma ehitasin selle auto (nii, et ma ka jälle nagu seda saab lahendada). Navigeerimiseks ja muusika koos ei ole probleemiks! Through My MDA Pro, mul on ka internetis. Kõik on võimalik tõesti!

Mul on 512 sotsiaaldemokraadid. Iseenesest on minu arvates piisavalt. Miks Asus oleks tehtud, et saad panna 512MB max? Kuulen rohkem lugusid inimestest, kes on selleks, et panna 1GB ilma probleemideta.
Met citaat reageren
Liige alates: 22 detsember 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderaator
19. aprill 2007
Võibolla sa juba tead seda, kuid kui te vahel 26. oktoober 2006 ja 15. märts 2007 ostetud R2H, siis saada Vistale. Mul on Vista Business versioon juba sees.

Täiendavat infot: Windows Vista Upgrade Program
[HD2 HTC & iPhone 3G & HTC Hero] --->Info Pocket Reeglid--->[Celio Redfly & EEE 1000H & EÜT DOT / M]
Met citaat reageren
Liige alates: 24 jaanuar 2005
Niles is op de goede weg
On käimas
24. aprill 2007
Ostin R2H päeval nad tulid välja ja nii jäid paadist. Ma lähen mõelda liigub Vista, kuid ma ei ole kindel, et minu väärtus on € 90 (kui ma kuhugi USB-DVD draiv võimalik laenutada). Tundub palju tööd, et nad on püüdnud.
Met citaat reageren
Liige alates: 4. mai 2007
MPWpeter is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
4. mai 2007
Mers Foorum Hallo!
Ma tahan maailma osta UMPC. R2H tundub esmapilgul kõige sobivam, mis Medion UMPC pooltki nii hea.

On kummaline, et R2H äkki ilmuvad e-poed müüdud ja Medion ei ole kättesaadavad. Kas pärija Asus saada midagi?

Kas R2H võrguta kauplustes osta? Ma ei ole siiani suutnud leida kauplus ...
Met citaat reageren
Kirjutab lekker mee
4. mai 2007
Minu kogemus näitab, R2H on kindlasti hea valik!

Nende hulka kuuluvad ka MyComm müük.
In beat-klõpsates it.nl pärast mida tundub, on neil siiski üks laos.

Kui teil on Järvi ja kokkuklapitavad klaviatuuri, mis on istudes, et: I love my soovitata!

Või on pärija? Ma ei tea, milline staatus on, kuid ma leidsin aega tagasi:
uus karm UMPC alates ASUS on GPS - Navi-vidin
Met citaat reageren
Lihtsalt hakkas
4. mai 2007
Tsitaat:
Algselt postitas: Rudi Hendrix Bekijk bericht
Kui teil on Järvi ja kokkuklapitavad klaviatuuri, mis on istudes, et: I love my soovitata!
See klaviatuur on ainult 1 varem on nähtud ASUS
Met citaat reageren
Kirjutab lekker mee
4. mai 2007
Ma tean, need klaviatuurid HEEEEEL kena. Ainult kaevanduses on argument, millel tina joomist kadunud.

Nüüd tahtsin uut osta, kuid neid on raske leida. Targus saadetakse: neid enam ei toodetud ...

Nii et kui keegi hakkab ...
Met citaat reageren
Lihtsalt hakkas
4. mai 2007
@ Rudi
BTW tore peksid neid, siis on veel 1, nad küsivad vaid € 200, - rohkem kui kusagil mujal :-(
Met citaat reageren
Kirjutab lekker mee
4. mai 2007
Miks on 200 miljonit rohkem? Oleneb natuke sellest, kus te olete uurinud ja vaadanud olete.
See versioon on 60 GB HDD ja Bluetooth ja veebikaamera. Paljud odavama versiooni näete, ei ole Bluetooth ja veebikaamera. Need on tavaliselt iseloomulik ainult 40GB HDD. Iseenesest muidugi ei ole suurt erinevust, kuid minu jaoks, bluetooth on hädavajalik!

€ 892, - koos käibemaksuga on kena kõrge, jah ...

Mul ei ole aktsiate Beat-it või midagi, kuid see oli ainult ots
Met citaat reageren
Liige alates: 24 jaanuar 2005
Niles is op de goede weg
On käimas
4. mai 2007
Kahtlemata on ametijärglase R2H kuid see on endiselt samas arengu. T83 on veel käesoleva aasta sügisel.

ASUS "T83 UMPC ei QWERTY pöördepea - Engadget

Kahjuks ei kuulu Intel McCaslin platvormi, kuid kasutab VIA platvormi. See kiirus ei tee ka 512MB mälu. Kuid see palju odavam kui Q1 Ultra. Seetõttu ei ole pärija minu R2H on ainult resolutsioon 800x480. Kui ta oleks 1024x600, ma mõtlesin seda.
Met citaat reageren
Liige alates: 27 märts 2007
SyNc^ is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
6. mai 2007
@ Montfort: Ehitustööd parem Windows Vista TabletPC või öelda lasete Windows XP Tablet kuid istuvad seal. Ja kõik programmid on seega eridraivereid enne kui sa ootad. Kuna GPS / Bluetooth jne.

Kui see töötab paremini kui et temaga.

Aitäh.
Sync ^
Met citaat reageren
Liige alates: 22 detsember 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderaator
6. mai 2007
Tsitaat:
Algselt postitas: SyNc^ Bekijk bericht
@ Montfort: Ehitustööd parem Windows Vista TabletPC või öelda lasete Windows XP Tablet kuid istuvad seal. Ja kõik programmid on seega eridraivereid enne kui sa ootad. Kuna GPS / Bluetooth jne.

Kui see töötab paremini kui et temaga.

Aitäh.
Sync ^
Kas Vista veel üles, oota ära, Vista siiski kasutada mõningaid uuendusi, ootan
Umbes üks kuu või nii ootan, et teile rohkem oma kogemustest. Mida ma lugenud oleks hästi toimivat, eriti käekiri oleks parem. Ma arvan, hetkel töötab üsna mõõdukas. Vista draivereid Asus on tänaseks olemas.
Kas on mälu suureneb, mul on 1 Gb asemel kasutada 256Mb, et extra, nüüd ta on natuke parem.
[HD2 HTC & iPhone 3G & HTC Hero] --->Info Pocket Reeglid--->[Celio Redfly & EEE 1000H & EÜT DOT / M]
Met citaat reageren
Liige alates: 27 märts 2007
SyNc^ is op de goede weg
Lihtsalt hakkas
6. mai 2007
@ Montfort, olen nüüd kasutada 768MB ja see töötab nii kena. Ma arvan, et ma ei täida CD Windows Vista läheb korda. Ja isegi rohkem kogemusi kõik ootame siin.

Sync ^
Met citaat reageren
Lihtsalt hakkas
7. mai 2007
@ Rudi
Ma ei mõelnud, et jorisema juures kuulmist! :-)
Seal on ainult nii palju hinnaerinevus nimetatud seadmed. Kui sa ei pööra tähelepanu teile nii palju kaotatud mõned eurot. Eriti kui sa ka, et sageli accessoies ei istu seal!

PDAshop.nl on laiahaardelisem site: Kõik accessoieres kes seisavad istuda korralikult kokku. On viimastel päevadel palju afgemaild ja kutsus, sest ta ei varu. Ja tõesti kuskil mujal, et saaksin ...

Ma lihtsalt tellida funprice.nl Sest see kinnitab post andma sama lisavarustust. Kahjuks jälle 2 tientjes kallis ...
Met citaat reageren
Kirjutab lekker mee
7. mai 2007
Sul on vähemalt versiooni või sinine hammas.

Ma ei ärritunud, kuid see on täpselt, kus ma isegi tahtsin hoiatada lasete ennast juba. Mõned asjad jäävad ebamääraseks kui võimalik, et te ainult maha jätta on see, et tootlus ei ole, mida sa tegid.

Nautige seade igal juhul!

Kui te kunagi kaaluda asja autosse ehitada: Ma võin südamest soovitada!
Mul on siin mõned pildid:
Fotoalbum, Tasuta online! Teie Digital Pildid online photo album My Album! (Juhtmed on nüüd paremini lahendatud)
Met citaat reageren
Reageren

Etiketid
Aku, ASUS, auto, kaamera, pesa, dell, vaba, GPS, Vaba, sõltub, Internet, post, mp3, Navigatsioon, uus, PDA, samsung, ekraan, Snap, Tarkvara, Sony, müük, üleval, Vista, Koduleht, Vaade, wifi

Seal on 1 aktiivne kasutaja vaatate arutelu (0 liiget ja 1 külalist)

Thread Tools
Vaade

Reeglid sõnumid
Sinu ei tohi Alusta uut arutelu
Sinu ei tohi reageerida sõnumid
Sinu ei tohi Kaasatud failide saatmine
Sinu ei tohi Muuda oma postitusi

BB code on Juurde
Smailid on Juurde
[IMG]kood Juurde
HTML-kood on Välja
Trackbacks on Juurde