Θέλω QVGA και VGA;

Αυτή είναι μια συζήτηση σχετικά Θέλω QVGA και VGA; μέσα Εφαρμογές των Windows Mobile φόρουμ, μέρος της κατηγορίας Windows Mobile, έχω δει πολλά θέματα σχετικά με αυτό το φόρουμ, ακόμη και όλες moldy, αλλά πουθενά μπορώ να βρω ότι μπορώ ...

Διαφημίσεις από το Google (εξαφανίζονται μετά Εγγραφές)
Reageren

Link Επιστροφή Thread Tools Προβολή
Τα από: 21 Νοεμβρίου 2008
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
Έχω δει αρκετά θέματα σε αυτό το φόρουμ, ακόμη και όλες moldy, αλλά πουθενά μπορώ να βρω ότι κάνω τη διαφορά μεταξύ QVGA και VGA. Είναι αυτό με το TomTom, φωτογραφίες, βίντεο;

Χαιρετισμοί,
Marcel
Μιλώ γερμανικά ... überhaupt μόνο 1 λέξη (Herman Finkers)
Met citaat reageren
Μέλος από: 8 του Αυγούστου 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
VGA δίνει ευκρινέστερη εικόνα QVGA, επιπλέον, πιο πάνω στην οθόνη.
Ότι δεν θα σε pim εφαρμογές (ή πιο έντονη, αλλά δεν υπάρχει πλέον), αλλά το πρόγραμμα περιήγησης, το Word, Excel. Παραμένει, υπάρχει μεγεθυνθεί, πάντα όμορφη οθόνης (σε iPAQ 214 ούτως ή άλλως)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
Έχω χρησιμοποιούνται 1x excel ... αλλά δεν ήμουν χαρούμενος. Ακόμη και στις 19 μου "οθόνη του υπολογιστή μου έχει πρόβλημα. Το μόνο που κάνω είναι κλήση, ΤΤ και του διαδικτύου με το έξυπνο τηλέφωνο μου. Έτσι, βασικά, δεν πληρώνει για να εξετάσει μια συσκευή με VGA;
Met citaat reageren
Μέλος από: 11 Ιανουαρίου 2004
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Κοινότητα Επικοινωνία
12 Γενάρη 2009
Σήμερα οθόνη σας είναι όμορφο στένωση. Έχω παρατηρήσει ότι με την X7510.
TK Μια simlock ελεύθερη V γνωστός MDA Compact II διαμάντι. Τώρα E72
Met citaat reageren
Μέλος από: 8 του Αυγούστου 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
Αν δείτε σας στο Internet είναι πολύ πιο έντονη και περισσότερο.
Είναι σαφές ότι μια iPAQ έχει ένα 4-ιντσών οθόνη. Υπάρχει μια VGA για το δικαίωμά του και πραγματικά «βλέπει» σας περισσότερο στην οθόνη σας.

Όταν επικοινωνείτε διαμάντι, αλλά και μια οθόνη VGA, διότι η οθόνη είναι μόλις 2,8 ίντσες (όπως η κοινή αφής ή τη σειρά TyTN) βλέπεις πια. Υπάρχουν περισσότερα να κάνουμε και είναι εντονότερη, αλλά δεν μπορείτε να διαβάσετε γιατί είναι πολύ μικρή.
Εδώ είναι μια σύγκριση μεταξύ των δύο:
Κινητό-review.com προεπισκόπησης του PDA - Asus MyPal A730
(υπάρχει ένα στιγμιότυπο λεπτομερώς, κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας)
Ή εδώ
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
σύγκριση ...

Εδώ
Αναθεώρηση: VGA vs (QVGA «encore της VGA) για Pocket PC
μια ωραία εικόνα για την οξύτητα ...

Και εδώ
Mobil YazÄ ± lar: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ VGA και QVGA οθόνες;: 100% Orijinal Γ ° Γ § erik
Μέλος όμορφες εικόνες (επίσης στην πλοήγηση)
Met citaat reageren
Μέλος από: 3 Αυγούστου, 2004
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Guru
12 Γενάρη 2009
Παράθεση:
Originally posted by Marcel1966 Bekijk bericht
Έχω χρησιμοποιούνται 1x excel ... αλλά δεν ήμουν χαρούμενος. Ακόμη και στις 19 μου "οθόνη του υπολογιστή μου έχει πρόβλημα. Το μόνο που κάνω είναι κλήση, ΤΤ και του διαδικτύου με το έξυπνο τηλέφωνο μου. Έτσι, βασικά, δεν πληρώνει για να εξετάσει μια συσκευή με VGA;
Ερώτημα αυτό, κάθε απάντηση για τον εαυτό του. Νομίζω ότι η (W), οθόνη VGA για το Touch HD πολύ καλύτερη από την οθόνη QVGA για το Qtek 2020 ή εγώ Vario είχα.

Συγκρίνετε αυτό με χαμηλότερη ανάλυση στον υπολογιστή σας. Γυρίστε οθόνη σας μία φορά σε 640 * 480 mode. Αυτό είναι παρόμοιο με QVGA mi. Βάλτε το στη συνέχεια σε 1024 * 768 ή 1280 * 1024 και να ανακαλύψουν τη διαφορά.

Πριν να κακοποίησης, κριτική και κατηγορούν. Απλά πόδια ένα μίλι στα παπούτσια μου (γ) Joe South
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
Παράθεση:
Originally posted by aevries Bekijk bericht
Σήμερα οθόνη σας είναι όμορφο στένωση. Έχω παρατηρήσει ότι με την X7510.
Αυτό το πράγμα είναι τόσο μεγάλη όσο 19 "οθόνη μου είναι ωραία ... φυσικά
Met citaat reageren
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
Παράθεση:
Originally posted by huplahoi Bekijk bericht
Αν δείτε σας στο Internet είναι πολύ πιο έντονη και περισσότερο.
Είναι σαφές ότι μια iPAQ έχει ένα 4-ιντσών οθόνη. Υπάρχει μια VGA για το δικαίωμά του και πραγματικά «βλέπει» σας περισσότερο στην οθόνη σας.

Όταν επικοινωνείτε διαμάντι, αλλά και μια οθόνη VGA, διότι η οθόνη είναι μόλις 2,8 ίντσες (όπως η κοινή αφής ή τη σειρά TyTN) βλέπεις πια. Υπάρχουν περισσότερα να κάνουμε και είναι εντονότερη, αλλά δεν μπορείτε να διαβάσετε γιατί είναι πολύ μικρή.
Εδώ είναι μια σύγκριση μεταξύ των δύο:
Κινητό-review.com προεπισκόπησης του PDA - Asus MyPal A730
(υπάρχει ένα στιγμιότυπο λεπτομερώς, κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας)
Ή εδώ
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
σύγκριση ...

Εδώ
Αναθεώρηση: VGA vs (QVGA «encore της VGA) για Pocket PC
μια ωραία εικόνα για την οξύτητα ...

Και εδώ
Mobil YazÄ ± lar: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ VGA και QVGA οθόνες;: 100% Orijinal Γ ° Γ § erik
Μέλος όμορφες εικόνες (επίσης στην πλοήγηση)
Ευχαριστώ πολύ ... έχω κάτι να κάνουμε!
Met citaat reageren
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
Παράθεση:
Originally posted by Paddy31 Bekijk bericht
Ερώτημα αυτό, κάθε απάντηση για τον εαυτό του. Νομίζω ότι η (W), οθόνη VGA για το Touch HD πολύ καλύτερη από την οθόνη QVGA για το Qtek 2020 ή εγώ Vario είχα.

Συγκρίνετε αυτό με χαμηλότερη ανάλυση στον υπολογιστή σας. Γυρίστε οθόνη σας μία φορά σε 640 * 480 mode. Αυτό είναι παρόμοιο με QVGA mi. Βάλτε το στη συνέχεια σε 1024 * 768 ή 1280 * 1024 και να ανακαλύψουν τη διαφορά.

Ευχαριστώ για την εξήγηση σου, είναι σαφές για μένα (εκεί). Ίσως απλά πρέπει να το δοκιμάσω με μια συσκευή VGA 2,8 "
Met citaat reageren
Μέλος από: 22 Δεκεμβρίου 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Συντονιστής
12 Γενάρη 2009
Ή να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα με WVGA.
Met citaat reageren
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
Παράθεση:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
Ή να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα με WVGA.
και .... Jip και Janneke γλώσσα wasda;
Met citaat reageren
Μέλος από: 22 Δεκεμβρίου 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Συντονιστής
12 Γενάρη 2009
Ακριβώς όπως Jip ως QVGA.
WVGA είναι μεγάλη VGA: 800 * 480
Met citaat reageren
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
Παράθεση:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
Ακριβώς όπως Jip ως QVGA.
WVGA είναι μεγάλη VGA: 800 * 480
Whahaha

Maarre ... Είχα κάθε ελπίδα στην τελική κλήρωση χρόνια, αλλά αλίμονο! Ήμουν τρόπο ακρόαση ακόμα κόκκινο ...

Αλλά οι συσκευές έχουν WVGA;
Met citaat reageren
Μέλος από: 5 Σεπτεμβρίου του 2005
holybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoon
Κοινότητα Επικοινωνία
12 Γενάρη 2009
Κατανοώ την ερώτηση που κάνω δεν είναι αρκετά.

Σου Κατά VGA. Γιατί κανείς δεν θα θέλει VGA είναι πέρα από μένα. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες του ιδίου μεγέθους με QVGA σε μια επίδειξη οθόνη VGA, μόνο αυτό θα συνεπάγεται πολύ πιο έντονη.

Νομίζω ότι η ερώτηση είναι πιο: χρειάζεστε VGA, QVGA ή είναι αρκετά καλή.
Η άποψή μου για το θέμα είναι απλό: Είναι πηγαίνουν πολύ καλά με QVGA, και αν δεν το απαιτητικό ακόμη έργα.
VGA αλλά θα σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ευκρινείς αν είστε το απαιτητικό, και θα δείτε ότι όλα τα προγράμματα που χρειάζονται σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Η άλλη πλευρά είναι ότι η ίδια η οθόνη VGA είναι απαιτητική, έτσι ώστε π.χ. η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται επίσης.

WVGA είναι Wide VGA, έτσι ώστε αντί για 640x480 είναι 800x480, όπως το Touch HD και Xperia X1. Sharp VGA, αλλά ένα ευρύτερο οθόνη.
Met citaat reageren
Γράφει lekker mee
12 Γενάρη 2009
Παράθεση:
Originally posted by holybear Bekijk bericht
Κατανοώ την ερώτηση που κάνω δεν είναι αρκετά.

Σου Κατά VGA. Γιατί κανείς δεν θα θέλει VGA είναι πέρα από μένα. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες του ιδίου μεγέθους με QVGA σε μια επίδειξη οθόνη VGA, μόνο αυτό θα συνεπάγεται πολύ πιο έντονη.

Νομίζω ότι η ερώτηση είναι πιο: χρειάζεστε VGA, QVGA ή είναι αρκετά καλή.
Η άποψή μου για το θέμα είναι απλό: Είναι πηγαίνουν πολύ καλά με QVGA, και αν δεν το απαιτητικό ακόμη έργα.
VGA αλλά θα σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ευκρινείς αν είστε το απαιτητικό, και θα δείτε ότι όλα τα προγράμματα που χρειάζονται σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Η άλλη πλευρά είναι ότι η ίδια η οθόνη VGA είναι απαιτητική, έτσι ώστε π.χ. η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται επίσης.

WVGA είναι Wide VGA, έτσι ώστε αντί για 640x480 είναι 800x480, όπως το Touch HD και Xperia X1. Sharp VGA, αλλά ένα ευρύτερο οθόνη.
Τα πάντα είναι πολύ σαφέστερη για μένα. Και, όπως έχω αναφερθεί στο παρελθόν ... εγώ θα παρακολουθώ και πάλι στα ανοικτά των λαχείων.
Met citaat reageren
Reageren

Παρόμοιες συζητήσεις

Συζήτηση Συντάκτης Φόρουμ Σχόλια Τελευταίο μήνυμα
[Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion Εφαρμογές των Windows Mobile 48 30 Απριλίου, 2009 22:20
Ανάλυση οθόνης VGA από την QVGA στα WM5 Nielex Windows Mobile 0 27 Σεπτεμβρίου, 2007 18:36
VGA / QVGA MisterMeJ Εφαρμογές των Windows Mobile 2 25 Ιουνίου 2006 14:36
TomTom Mobile 5,20 έξω θέσει: QVGA υποστήριξη Wouter TomTom Navigator για PDA 44 1 Φεβρουαρίου 2006 23:44
QVGA και VGA; patfee Εφαρμογές των Windows Mobile 4 10 Ιανουαρίου 2006 20:30

Ετικέτες
asus, υπολογιστής, διαμάντι, Internet, ipaq, MyPal, Πλοήγηση, PDA, pim, Qtek, οθόνη, smartphone, snap, TomTom, vario, τι να κάνω, XPERIA

Υπάρχουν 1 ενεργοί χρήστες που βλέπουν σήμερα αυτή τη συζήτηση (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thread Tools
Προβολή

Κανόνες για τα μηνύματα
Σου δεν πρέπει Έναρξη νέας συζήτησης
Σου δεν πρέπει ανταποκρίνονται στα μηνύματα
Σου δεν πρέπει Αποστολή συνημμένων
Σου δεν πρέπει Επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB Code είναι Κατά
Smileys είναι Κατά
[IMG]κωδικός Κατά
HTML κώδικας Κατά
Trackbacks είναι Κατά